Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır arayıp durduğum bi araç, fiyatı yüksek gibi görünsede değil hakediyor. bu kadar donanımlı olmasa düşünürdüm. param yetmiyor ne yazıkki. Land Rover işte yaaaaaa
Gökhan bey çok sağol , aracımı daha yeni siteye bıkaktım. Bekliyoruz bakalım iyi bir alıcı olursa değerini verirse satıcaz, yoksa önemli değil aranıpta bulunamıyan bir araç,hayırlısı olsun iyi satışlar diliyorum. En son halini gönderiyorum.
Uzun emeklerle ortaya çıkardığım 100" defender imi dün itibari ile üzülerek sattım.Aracı teslim ederken hemen uzaklaşmak için elimden geleni yaptım.Aracın kaporasını aldıktan sonra çok dua ettim alıcı vazgeçsin diye ama olmadı.... Bu arada çeşitli marka arazi araçlarına baktım ancak şunu anladım defender den vazgeçemeyeceğim herhalde....
sayin gokhanlro allah hyirli ugurlu etsin ,, alanda sensin yapanda satanda ,, allah can sagligi ve hayirli kazanclar versin, daha cok defenderlar yaparsin bizde sizden fikir aliriz,, esyalar ;; alinir kullanilir eskir ve atilir vya satilir ki ,, uzulme bu tecrubeyle siradaki arackusursuz olacagina eminim saygilar...