Arama sonuçlarınız

1. ktmalp

Selamlar... Satılık 2.8 HILUX

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX sen var ya sen.... Güle güle kullan...kazasız belasız... :) :) :)

2. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Ömer Bey... Çok teşekkürler...: )
  3. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Olabilir...Mesela hangi araclar...

4. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Biraz daha resim...
  5. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX çok teşekkürler....Hepinize keyifli sürüşler...

6. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Çok teşekkürler bu değerli temenniler için...Bi yerlerde karşılasmayı çok isterim...Sevgiler..

7. ktmalp

WAECO CF 35 ARAC BUZDOLABI ( 31 LT )

Tüm arazi araçlarına, karavanlara ve hatta evlere 12V / 220 V... 1.250 TL WAECO CoolFreeze CF-35 Toplam Kapasite:31 litre Çalışma Voltajı:12/24 Volt DC ve 110-240 Volt AC Ortalama Güç Tüketimi:45 Watt Ortlama Çalışma Süresi:%15 (20 °C çevre sıcaklığında)-%19 (32 °C çevre sıcaklığında) her iki...
  8. ktmalp

HONDA JENERATÖR 2 KV İNVERTÖRLÜ

Sessiz ve çok çalışkan...Karavan, kamp hatta ev için... 1.600 TL
  9. ktmalp

YAESU VX - 8R ...Tüm aksesuarları ile...

Gönderilecekler 1x Orjinal kutu 1x Yaesu VX-8R 1x SMA Dual Section Antenna 1x HF Antenna 1x FNB-101LI Lithium Ion Batarya 1x NC-86B Şarj cihazı 1x Bel klibi 1x Bel klibi takma aparat ve vidaları 1x İngilizce kullanım kitabı 1x Orjinal YAESU çıkartması Aksesuarlar - CD-41 Hızlı şarj aleti -...

10. ktmalp

Satılık Land Cruiser HZJ 80

Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Ne güzel bir temenni....Teşekkürler...Bilmukabele...

11. ktmalp

Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Teşekkürler... Saygılar...
  12. ktmalp

Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 42.000 TL... 2 hafta önce fiyatı farklı idi bir başka sitede...Bugün güncelledim...Yurtdışına gidiyorum, o yüzden 3 e 5 e bakmıycam... saygılar...

13. ktmalp

1996 model Toyota HZJ 80 4.2 lt diesel ARB ön dif kilit % 100 arka LSD orjinal dif kilit Klima Çift ısıtıcı 95 lt + 60 lt çit depo ( dubai Versiyonu ) Ön porya kilitler AISIN Arka bagaj düzenleyici Motosiklet Taşıyıcı Çeki demiri ( Ruhsata işli ) 2013 e kadar TÜV muayeneli 100 km...
  14. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... ....Sevgiler....
  15. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... 1000 den fazla slide var...

16. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Her zaman... seve seve... Sevgiler...
  17. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Bize en uzak ikinci yerdi motosiklete binilenilecek, Yeni Zelanda dan sonra...Bie de bizden kimse oralara gerçekten motosiklele bir tur yapmak için gitmemişti..Kendi motosikletimide götürmek istiyordum ve o koca adayı çok merak etmiştim... Ahmet UTKU nun programını...
  18. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Devam...

19. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Bi dakka... ' İşte böyle diye.. ' diye yazı biter mi....! Hem o yolculuklar hakkında daha detaylı bilgi isterim..ki artık hakkımdır diye düşünüyorum, hemde tanışmak :) ...Nasıl görüşürüz? Telefon, adres, mail, GPS kkordinatları, mektup, smoke signal...Her sey...
  20. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... Memnuniyetle....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri