Biraz da Avusturalya....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ktmalp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,477
Ynt: Biraz da Avusturalya....

Valla sinan kardeş nasıl paylaşacağım bilmiyorum hikayesi uzun elimde daha çok filim var.Sabah adventure club diye bir şey vardı zamanında onlara bir seyahati çekmiştim defalarsa ATV de yayınlandı.filimleri edit etmek lazım dünya kadar var.fotoğraflar desen bir kısmı istanbul depoda elde olanları nasıl scan edeceğim scanner yok.belki üzerinden fotoğraf çekme suretiyle olabilir.
fotoğraf yüklemeyi becerirmiyim bilmem dur bakalım yaparız bir şeyler

Etiketler

motogezgin arkadaşım,

Bu konuda her türlü yardımı yaparız.Elimizden geldigince hazırız.

Böyle güzel geziler yapanla kalmasın.Paylaşılsın ki güzellikleri başkaları da görsün..belki birimize rehberlik eder birgün.

yazdıkarınızda sonuna kadar haklısınızı.Herkes herşeyden anlar bizde..Herkes futbol yorumcusudur...herkes çok iyi politikacıdır..Herkes çok iyi gazetecidir...v.s...v.s

takmayalım bazı şeyleri...yoksa hasta oluruz.. :D

Merhaba Alp,

Avustralya fikri nasıl gelişti,tek motosikletmi yol aldın ve lojistik işini nasıl hallettin?

Bize en uzak ikinci yerdi motosiklete binilenilecek, Yeni Zelanda dan sonra...Bie de bizden kimse oralara gerçekten motosiklele bir tur yapmak için gitmemişti..Kendi motosikletimide götürmek istiyordum ve o koca adayı çok merak etmiştim... Ahmet UTKU nun programını seyretmiştim, kendsini arayıp bilgi almak istediğimde işin aslının farklı olduğunu anladım ve kendim yapmaya karar verdim...Motosikletimi Arkas yoluyla ucak kargo ile Sydney e gönderttim..Öncesinde Lonely Planet Avusturalya ile beraber bir kaç harita buldum ve yol güzergahımı çizdim... Tek sıkıntım, yola kuzeye cıkarak mı yoksa güneye inerek mi başlamalı sorusunun cevabını bulmakla oldu... Kuzeye çıktm...Tabii her zamanki gibi , bu yanlış cevaptı... 17 gün durmayan bir sağanak yağışın altında gittim..Sonraları problem olmadı ama, bir destinasyon kararsızlığı yaşadım..Lojistik almadım...Yapacağım kilometreyi yaklaşık olarak bildiğim için yanıma gerekli yedek parçayı ve servis almam gereken yerlerdeki KTM yetkili servislerinin adres ve telefon numaralarını aldım...

Böyle işte...

1000 den fazla slide var...

172.jpg

165.jpg

196.jpg

273.jpg

268.jpg

ktmalp' Alıntı:
Bize en uzak ikinci yerdi motosiklete binilenilecek, Yeni Zelanda dan sonra...Bie de bizden kimse oralara gerçekten motosiklele bir tur yapmak için gitmemişti..Kendi motosikletimide götürmek istiyordum ve o koca adayı çok merak etmiştim... Ahmet UTKU nun programını seyretmiştim, kendsini arayıp bilgi almak istediğimde işin aslının farklı olduğunu anladım ve kendim yapmaya karar verdim...Motosikletimi Arkas yoluyla ucak kargo ile Sydney e gönderttim..Öncesinde Lonely Planet Avusturalya ile beraber bir kaç harita buldum ve yol güzergahımı çizdim... Tek sıkıntım, yola kuzeye cıkarak mı yoksa güneye inerek mi başlamalı sorusunun cevabını bulmakla oldu... Kuzeye çıktm...Tabii her zamanki gibi , bu yanlış cevaptı... 17 gün durmayan bir sağanak yağışın altında gittim..Sonraları problem olmadı ama, bir destinasyon kararsızlığı yaşadım..Lojistik almadım...Yapacağım kilometreyi yaklaşık olarak bildiğim için yanıma gerekli yedek parçayı ve servis almam gereken yerlerdeki KTM yetkili servislerinin adres ve telefon numaralarını aldım...

Böyle işte...

Aklına koyduğunu yapan kararlı bir adam görüyorum :smiley: Tüm hayatın boyunca yolun açık olsun ,kazasız belasız daha çok gezilere inşaallah,bir gün biryerlerde görüşmek dileğiyle...

Çok teşekkürler bu değerli temenniler için...Bi yerlerde karşılasmayı çok isterim...Sevgiler..

valla helal olsun diyorum, inanılmaz bir duygu olduğunu tasavvur edebiliyorum, imrendim imreniyorum, nazar değmesin allah kaza bela vermesin diyorum, tek kelimeyle muhteşem hep hayalim olan bir gezi tarzı, tebrik ediyorum...umarım gerçekleştirme durumunda rahatsızlık vermemde sakınca yoktur.

merhaba ...harika gerçekten harika .bu kadar vahşi hayvanın olması adrenalini yükseltiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR