Arama sonuçlarınız

1. glcn

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... rütbe

2. glcn

Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!.

Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. tebrikler.gerçekten çok güzel bir resim
  3. glcn

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... piyasa

4. glcn

Konser ve Festivaller

Ynt: Konser ve Festivaller Şebnem Ferah Konseri Tarih : 24 Ağustos Cuma Saat : 21:00 Yer : Bodrum Antik Tiyatro - Muğla Bilet Fiyatları : 45 YTL Ön Bilgi : - 6 yaşından küçükler içeriye alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası...
  5. glcn

Maldivya Hakkında Genel Bilgiler

Tarihçe - Genel Bilgiler Maldivler, Hint Okyanusu'nda ve Sri Lanka'nın güneyinde yer alan, Asya'daki en küçük bağımsız ülke. Hint Okyanusu'nda 1200 adet küçük adadan meydana gelen, 764 km. uzunluğunda, 129 km. genişliğinde bir adalar topluluğu. Adaların en büyüğü 13 kilometrekarelik bir alana...

6. glcn

Heybeliada

Heybeliada Heybeliada, daha çok mütevazı bir kasabaya benzer. Belki bunda uzun yıllar adanın sembolü olan Deniz Harp Okulu ile Deniz Lisesi Komutanlığı'nın var olması ve bu nedenle adada ayrı bir disiplinin egemen olmasıdır. Deniz Harp Okulu Tuzla'ya taşındıktan sonra, askeri alan Deniz Lise...

7. glcn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sezgin aramıza hoşgeldin
  8. glcn

Babalar Günü

Ynt: Babalar Günü Babalar Gününüz Kutlu Olsun
  9. glcn

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... garson

10. glcn

Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir İznik Gezisi (06 Kasım 2006) iznik küçük ve çok şirin bir antik şehirlerimizden biridir.aynı zamanda tatil yapmak ve kafa dinlemek için bence ideal bir yer.bu sene tatil için sanırım oradayım ;).abdullah dede türbesine çıkmışken keşke adak adasaydınız.çünkü ben denedim ve...

11. glcn

Arkadaşımız Erdem ve Eşi Bebeklerini Kaybetmişlerdir

Ynt: Arkadaşımız Erdem ve Eşi Bebeklerini Kaybetmişlerdir başınız sağolsun :( :(
  12. glcn

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... yaz mevsimi

13. glcn

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... çıtkırıldım :)
  14. glcn

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği valla elimizde M ve L beden olduğundan erkeklere L, bayanlara M dağıtmak zorunda kaldık. bu arada aramıza hoşgeldiniz sedat hocam, erdem sizide gezenbilirci yapmış :D
  15. glcn

Genç Yönetmen İçin Başsağlığı

Ynt: Genç Yönetmen İçin Başsağlığı Allah Rahmet Eylesin Üzücü.

16. glcn

KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği

Ynt: KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği ben gelecek senekı secımlerde adayım zaten :D
  17. glcn

Lost' 2010'a Kadar Devam Edecek

Ynt: Lost' 2010'a Kadar Devam Edecek Arkadaşlar 23. cü Bölümde Yaşananlara inanamayacaksınız . Süper Di Gercekten
  18. glcn

Ynt: KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği ;D ;D

19. glcn

Ynt: KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği Demek arkamdan dedikodu ediyorsunuz ayıp ama
  20. glcn

Ynt: KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği Gözün doysun hep sen koymussun haberi 1 kerede ben koydum laf oldu bundan sonra böyle :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri