KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan glcn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,950

glcn

Ana Kamp
Merhaba
Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübünün (KDRK) Organize Ettiği Uluslararası Dağcılık Şenliği bu sene seçim nedeniyle 12-17 Temmuz tarihleri arasına çekildi.
Bu sene 9. su gerçekleştirilecek olan şenliğimize katılımak isteyen arkadaşların en az 1 hafta öncesine kadar aşağıdaki iletişim adreslerinden haber vermeleri gerekmektedir.
Faaliyet programı dahilinde Kemerli Kaçkar ve Altıparmak dağlarına zirve tırmanışları yapılacaktır.
Faaliyet rotası ektedir.

Bilgi ve başvuru için :
Web : www.kdrk.org.tr
Mail : info@kdrk.org.tr
Telefax : 0464 241 71 10
GSM : 0533 722 04 11 (Kulüp başkanı M. Emin AYHAN)

12 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
Saat : 10 : 00 Rize şehir Merkezinde Toplanma 20. Uluslararsı Çay ve Turizm Festivali açılışına katılım. Ausor Yaylasına hareket ve kamp

13 TEMMUZ 2007 CUMA
Kemerli Kaçkar (3592m) Zirve Tırmanışı ve çevre gezileri

14 TEMMUZ 2007 CUMARTESİ
Ausor Yaylasından Altıparmak Mevkiine hareket ve kamp

15 TEMMUZ 2007 PAZAR
Altıparmak (3532m) Zirve Tırmanışı

16 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ
Altıparmak Mevkinden Koç Düzü Yaylasına yürüyüş ve kamp (sırt çantalı 5 saat)

17 TEMMUZ 2007 SALI
Kampın Toplanması ve Sakallı Kayına hareket. Araçla Rize Şehir Merkezine hareket

Etiketler
Ynt: KDRK 9. Uluslararası Dağcılık Şenliği

Waayy Boynuz Kulağı Geçermiş O Haberi Ben Koyacaktım Gıcık Şey Senii

erthem' Alıntı:
Waayy Boynuz Kulağı Geçermiş O Haberi Ben Koyacaktım Gıcık Şey Senii

Gözün doysun hep sen koymussun haberi 1 kerede ben koydum laf oldu bundan sonra böyle :D

Yok kötü birşey demedim...Sizin bu konuyu açtığınızı görünce msj attım başkana ve ''Zavallı kızıda sonunda kanına girip, yoldan çıkardın...Artık o başladı etkinlikler vede dağcılık konularını yazmaya'' dedim... :D

AYDURAN' Alıntı:
Yok kötü birşey demedim...Sizin bu konuyu açtığınızı görünce msj attım başkana ve ''Zavallı kızıda sonunda kanına girip, yoldan çıkardın...Artık o başladı etkinlikler vede dağcılık konularını yazmaya'' dedim... :D

;D ;D

Erdem başkanım dikkat et...Gülcan hocam yakında başkanlığıda alır senden...Sen vazgeçmedin dağlardan taşlardan, sonunda olacağı buydu :D

ben gelecek senekı secımlerde adayım zaten :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR