volkysan Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer Trabzon 4 May 2007 #17 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Sedat harikasın, Tebrikler.. Ama ben jüride olsam ve seni tanımasam kesin birinciydin. Bilgin olsun.. Sevgiler
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Sedat harikasın, Tebrikler.. Ama ben jüride olsam ve seni tanımasam kesin birinciydin. Bilgin olsun.. Sevgiler
M moremiles Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 5 May 2007 #18 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. TEBRİKLER!! Sedat!! çok sevindim.... devamını bekliyoruz ...
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. TEBRİKLER!! Sedat!! çok sevindim.... devamını bekliyoruz ...
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 5 May 2007 #19 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Sedat Hocam Kutlarım Sizi Gurur Verici Bir Sonuç Parmaklarınıza Sağlık Bu Fotoğrafcılığın Sırrını Bir Ara Sizden Edinmek İsterim.
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Sedat Hocam Kutlarım Sizi Gurur Verici Bir Sonuç Parmaklarınıza Sağlık Bu Fotoğrafcılığın Sırrını Bir Ara Sizden Edinmek İsterim.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,396 Tepkime Puanı 519 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 5 May 2007 #20 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim En kısa zamanda görüşmek üzere...
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim En kısa zamanda görüşmek üzere...
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 8 May 2007 #21 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Ben yeni gördüm valla tebrik ederim sedat, emeğinin hakkını almışsın diyeceğim ama o emeğin hakkı daha fazlası olmalı eline sağlık.
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Ben yeni gördüm valla tebrik ederim sedat, emeğinin hakkını almışsın diyeceğim ama o emeğin hakkı daha fazlası olmalı eline sağlık.
S suzan Ana Kamp Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Haz 2007 #22 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. tebrikler sedat haketmişsin kazanmayı
glcn Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 23 Haz 2007 #23 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. tebrikler.gerçekten çok güzel bir resim
Solana Kamp II Mesajlar 320 Tepkime Puanı 2 5 Tem 2007 #24 Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Tebrikler. Saniyorum artik siteyi daha cok ziyaret etmem gerekiyor. Boyle gurur duyacagimiz profesyonel kisilerden ogrenecegimiz cok seyler olmali...
Ynt: Paris Fotoğraf Yarışmaşı'nda 4 Türk!. Tebrikler. Saniyorum artik siteyi daha cok ziyaret etmem gerekiyor. Boyle gurur duyacagimiz profesyonel kisilerden ogrenecegimiz cok seyler olmali...