Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı

Ynt: Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle :) Sonrasında ise resimler görünmüyor acaba bende mi bir problem var yoksa forumla ilgilimi bilemiyorum ama her zaman için orjinal fikirleri sevmişimdir eminim sizin şnorkel de çok güzel...

2. prof_facia

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? Herkese merhaba, Off-road konusunda çok deneyimli değilimdir ama merakım vardır. O yüzden gözüm hep 4x4'lerdedir. Benim ilk aracım 1993 model Lada Niva idi. Belki de ilk göz ağrım olmasından dolayı Niva'ların her zaman bende ki yeri farklıdır. Her aracın olduğu...
  3. prof_facia

Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Yaptığınız şey gerçekten büyük cesaret istiyor, en azından benim için öyle :'( Umarım birgün o cesareti kendimde bulur ve yollara düşerim. Tabi eşim ve oğlumla birlikte :)

4. prof_facia

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi İyi günler, Ben de balık avı tutkunuyum ve sizin gibi şişme bot sahibiyim. Bende 2005 model Honda CRV var ve çok memnunum. Bagajının geniş olması, stepnesinin bagaj kapısında monteli olmasına rağmen bagajında ayrıca stepne yeri olması ve lpg tankının bu bölgeye montajı...
  5. prof_facia

İzmirden 73 Model

Ynt: İzmirden 73 Model aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)

6. prof_facia

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -ankara- takip

7. prof_facia

Arac Ustunde Ev

Ynt: Arac Ustunde Ev takip
  8. prof_facia

1976 Land Rover Series 3 (kütahya)

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) öncelikle aracınız hayırlı olsun sonrasında kazadan dolayı geçmiş olsun, umarım bundan sonra kazasız belasız binmek nasip olur. series'ler keyifli araçlardır ve gördüğüm kadarıyla siz de hakkını veriyorsunuz :) düşündüğünüz gibi öncelikle lastikleri...
  9. prof_facia

Satılık 1998 Vitara Jlx

Ynt: Satılık 1998 Vitara Jlx hayırlı satışlar dilerim. fiyat olarak ne istiyorsunuz ? bi arkadaşım arıyordu 5k vitrara.

10. prof_facia

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar hem sizinle tanışmak hem de eski aracımın yeni hallerini görmek aklımda ama bu aralar işlerim biraz yoğun :'( YN 619 anahtarlığı güzel bir anı olacak benim için şimdiden teşekkürler :) ilk fırsatta görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)

11. prof_facia

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut Bey, ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle binin ;) Benim de series duygularımı tekrar depreştirdiniz maddiyat el verse hemen gidip bi tane alıcam valla ;D
  12. prof_facia

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar şehir dışında olduğum için internete giremedim o yüzden geç cevap için özür dilerim. anlayışınız için çok teşekkürler en kısa sürede görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)

13. prof_facia

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Benim eski aracımdı, benden sonra iki kez el değiştirdi. eğer ki bu iki sahiplerinde yıpranmadıysa çok güzel bir araç almışsınız kazasız belasız güle güle kullanmanız dileyiğle :) Bu arada sizin için bir sakıncası yoksa arada gelip eski...
  14. prof_facia

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar umut bey aracınız hayırlı olsun :) güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  15. prof_facia

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında eğer ki yanlış görmüyorsam bu aracın arazi vitesleri de yok bence çok masrafı çıkar bunun üstüne üstlük hurda belgeli ne kadar köyde de kullanacak olsanız jandarma felan sorun çıkarabilir.

16. prof_facia

seriesııı distiribütör sorunu

Ynt: seriesııı distiribütör sorunu aracınız hayırlı olsun ahmet bey :) benim eski aracım dı çok güzel bir araç almışsınız güle güle kazasız belasız binersiniz umarım.
  17. prof_facia

honda crv

Ynt: honda crv tavan sepetiniz ve sis lambalarınız çok güzel olmuş gülü güle kullanın :)
  18. prof_facia

honda crv

Ynt: honda crv yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanın :)

19. prof_facia

kasko maliyeti

Ynt: kasko maliyeti çok ilginç benim daha önce hiçbir aracımda kasko olmamasına rağmen 1.650 TL çıktı kaskocunun dediğine göre daha önceden kaskom olsaymış fiyat dahada ucuz çıkarmış. neyse sonuçta çok fazla bir fark yok umarım da kaskoya ihtiyacımız olmaz ;)
  20. prof_facia

honda crv

Ynt: honda crv benim ve çevremde birkaç kişinin yakıtı 15 lt keşke dediğiniz gibi olsa ama bence imkansız gibi geliyor çünkü bende honda'dan önce focus vardı onun yakıt tüketimi 11 lt idi :) uzun yolda 100 km. geçmezseniz 10-12 lt aralığında yakabilir ama yinede tekrar bir sorun eğer dedikleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri