erdal484
HAOFFROAD
Ucuza snorkel yapma fiyatları 750 ile 1500 tl olmasından dolayı 50 tl ye bu işi çözdüm çokta basit oldu babamla beraber yaptık yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
prof_facia' Alıntı:Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle
Sonrasında ise resimler görünmüyor acaba bende mi bir problem var yoksa forumla ilgilimi bilemiyorum ama her zaman için orjinal fikirleri sevmişimdir eminim sizin şnorkel de çok güzel olmuştur
sesezgin' Alıntı:Erdal son resimdeki kaporta bağlantı kısmı ile şapka kısmını nerden temin ettin
tafa4196' Alıntı:Emeğinize sağlık yakışıklı olmuş.
Erdal güzel olmuş kendim yapmakla satın almak arasında kararsız kaldım. İstanbulda o kaporta bağlantı kısmını 15 tl ye yaptırmak imkansız gibi bişey. Traktör hava bacası ve şapkası bulmak lazim. Ve istediğin gibi yaptırmakta sıkıntı kararsız kaldımerdal484' Alıntı:kaporta kısmındakini demir doğramacıda yaptırdım ölçüleride kafama göre yaptım borunun geçtiği kare tam kare değil üst alttan daha geniş doğramacıda 15 liraya hallettim şapkada hurdacılardan aldım eski model kamyonların hava filtresi sonradan baktım ki şortlandlar daki şnorkel şapkası ile aynı yapımı çok kolay benim aracın motoru nissan ondan dolayı hava filtresini değiştirdim man hava filtresi taktırdım çift çıkışlı
sesezgin' Alıntı:Erdal güzel olmuş kendim yapmakla satın almak arasında kararsız kaldım. İstanbulda o kaporta bağlantı kısmını 15 tl ye yaptırmak imkansız gibi bişey. Traktör hava bacası ve şapkası bulmak lazim. Ve istediğin gibi yaptırmakta sıkıntı kararsız kaldım
hurdacılarda buldummonte' Alıntı:Gayet güzel olmuş, LR'nin hele Defender ve Series'lerin bu "lego" özelliği hep keyif veriyor.
Siyah akerdeon hava borusunu nasıl temin ettiniz?