Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,052

erdal484

HAOFFROAD
Yer
hakkari/van
Web
landroverseries73.blogspot.com
Ucuza snorkel yapma fiyatları 750 ile 1500 tl olmasından dolayı 50 tl ye bu işi çözdüm çokta basit oldu babamla beraber yaptık yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

vzvlf.jpg

vzvpz.jpg

vzvur.jpg

vzvwu.jpg

vzw1q.jpg

vzw3q.jpg

vzw58.jpg

vzw72.jpg

Etiketler
Ynt: Series 3 Aracım İçin Snorkel Yapımı

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle :smiley:

Sonrasında ise resimler görünmüyor acaba bende mi bir problem var yoksa forumla ilgilimi bilemiyorum ama her zaman için orjinal fikirleri sevmişimdir eminim sizin şnorkel de çok güzel olmuştur ;)

prof_facia' Alıntı:
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle :smiley:

Sonrasında ise resimler görünmüyor acaba bende mi bir problem var yoksa forumla ilgilimi bilemiyorum ama her zaman için orjinal fikirleri sevmişimdir eminim sizin şnorkel de çok güzel olmuştur ;)

teşekkür ederim

Erdal son resimdeki kaporta bağlantı kısmı ile şapka kısmını nerden temin ettin

sesezgin' Alıntı:
Erdal son resimdeki kaporta bağlantı kısmı ile şapka kısmını nerden temin ettin

kaporta kısmındakini demir doğramacıda yaptırdım ölçüleride kafama göre yaptım borunun geçtiği kare tam kare değil üst alttan daha geniş doğramacıda 15 liraya hallettim şapkada hurdacılardan aldım eski model kamyonların hava filtresi sonradan baktım ki şortlandlar daki şnorkel şapkası ile aynı yapımı çok kolay benim aracın motoru nissan ondan dolayı hava filtresini değiştirdim man hava filtresi taktırdım çift çıkışlı

erdal484' Alıntı:
kaporta kısmındakini demir doğramacıda yaptırdım ölçüleride kafama göre yaptım borunun geçtiği kare tam kare değil üst alttan daha geniş doğramacıda 15 liraya hallettim şapkada hurdacılardan aldım eski model kamyonların hava filtresi sonradan baktım ki şortlandlar daki şnorkel şapkası ile aynı yapımı çok kolay benim aracın motoru nissan ondan dolayı hava filtresini değiştirdim man hava filtresi taktırdım çift çıkışlı
Erdal güzel olmuş kendim yapmakla satın almak arasında kararsız kaldım. İstanbulda o kaporta bağlantı kısmını 15 tl ye yaptırmak imkansız gibi bişey. Traktör hava bacası ve şapkası bulmak lazim. Ve istediğin gibi yaptırmakta sıkıntı kararsız kaldım

sesezgin' Alıntı:
Erdal güzel olmuş kendim yapmakla satın almak arasında kararsız kaldım. İstanbulda o kaporta bağlantı kısmını 15 tl ye yaptırmak imkansız gibi bişey. Traktör hava bacası ve şapkası bulmak lazim. Ve istediğin gibi yaptırmakta sıkıntı kararsız kaldım

abi bence kendin yap serieslerle uğraşmak zevkli hurdacılarda istediğin parçayı bulursun satın almak kolay da tak sök kendin yapmak daha güzel çok zevkli vakit geçiyor ben kendim uğraşmayı daha çok seviyorum en büyük kurtarıcımda babam :D

-kapıları kendimiz söktük taktırdık
-wstinghouse fren sistemini kendimiz taktırdık
-Debriyaj kaç defa söktürdük taktık
-döşemeyi kendimiz yaptık
-yeni aldığım koltukları kendimiz taktırdık
-portbagajı kendimiz yaptırdık
_aks kırılmıştı onu babam taktırdı kayalardan istemiştim yenisini
aracım hiç sanayi yolu bilmez bizim evde küçük sanayimiz var :D yerimiz müsait olsaydı Şanzıman bile sökecez yerimiz müsait değil işte :D :D anlatacağım abi kendin yap daha güzel olur ara bul parçaları

Gayet güzel olmuş, LR'nin hele Defender ve Series'lerin bu "lego" özelliği hep keyif veriyor.
Siyah akerdeon hava borusunu nasıl temin ettiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.