Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) süper bir kamp olmuş... o bıçakla da ağaç bile kesilirmiş:)

2. kahverengi

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü biz maalesef buraya kadar gelmedik, birdahaki sefere inşallah.. Burada suya girebiliyormusunuz? derinlik nekadar? saygılar...
  3. kahverengi

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim ısrarla bora bıçak diyorum.

4. kahverengi

İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi Aaah ahh Ercüment Bey, karavan en büyük hayalim, inşallah banada nasip olur. Veysel Dayı'ya çıkarken yolun birkaç km.'si stabilize, fakat karavan için sorun olacağını sanmıyorum. Orada karavanınızı güvenle bırakıp yürüyüşede çıkabilirsiniz, menekşe...
  5. kahverengi

Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar bazı insanlar söz'den, bazı insanlar ise ses'ten anlar...

6. kahverengi

istanbul'a yakın kamp alanı önerisi?

Ynt: istanbul'a yakın kamp alanı önerisi? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77953.0

7. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi Çağrı bey daha önce nerdeydiniz yahu:) Yalova, delmece'ye gitmeden önce bu söylediklerinizin bir çoğunu yapma hayalindeydik, orman içinde tam 7 saat yürüyüşten sonra asfalt yolu bulabildik ve hava kararmak üzereydi, ayrıca yanımızda fener dahi yoktu:)...
  8. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi ben teşekkür ederim sayın katmir, siteye hoşgeldiniz...
  9. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi Halil bey resmi büyütüp bakıyoruz şu an, inanın kanımız donmuş vaziyetteyiz!

10. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi siz söyledikten sonra gördüm!!! iinanın ağzımız açık resime bakıyoruz! hatta karadul'mu ne !! Allah korumuş bizi...

11. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi küçük bir insancıl reklam:) istanbul kayışdağı darülacezedeki akli denge bozukluğu olan siteye ziyarete gidin ve bol bol sigara götürün (başka lüksleri yok) mesela soldaki nazmi kravat takmayı sever sigara içmez ona kravat götürün... saygılar...
  12. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi ve son... bir önceki hafta yalova delmece yaylasına orman içinden çıkayım derken durmadan 7 saat yürüyüp kaybolduktan sonra, bu kampta gitmemiz gereken menekşe yaylasına yürümeye gözüm yemedi çok yorgunduk, siz öyle yapmayın menekşe yaylasına mutlaka çıkın...

13. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi kampta mangala kesinlikle karşıyım!!!işte akşam yemeğimiz:)
  14. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi iyiki biz görmemişiz:)))
  15. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi yolda arıcı hasan'a rastladık. Müthiş güzel insan:) ayrıca baraj yolunda görevli, bu yıl çiçekler erken kapandığından çorluya ayçiçeğine götürüyor arılarını...

16. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi yuvacık yolundan bir kaç görüntü...
  17. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi mağara hakkında fazla bilgi yazmıyorum bu sitede yeterince bilgisi var zaten, içinde küçük bir şelalesi mevcut...
  18. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi veee çok merak ettiğimiz veysel candan mağarası, doğrusunu isterseniz bu mağara hakkında fazla bilgim yoktu, ben turistik tehlikesiz bir mağara olduğunu düşünüp daldım içeri, fakat siz öyle yapmayın, gerçekten tehlike arzedebilecek bir mağara, ben...

19. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi karaaslan kamping çok kalabalık oluyor, biz sessiz sedasız yiyip kaçtık hemen
  20. kahverengi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi veysel dayıdan çıktıktan sonra soğukdereye gittik orada veysel candan mağarasını merak ediyorduk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR