Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dopamin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,804

dopamin

Ömer GENÇER
Yer
Ankara&Kayseri
Abant çadırlı kamp yerine ailecek iki üç günlük kamp kaçamaklarımız olur fakat ne hikmetse her gittiğimde orada olan bazı tipler var sanki kampın işletmecisi öğrendiğim kadarıyla sezonluk kalıyorlarmış neyse uzatmayalım bu muhteremler çadır kurmaktan öte sanki gecekondu inşa etmişler tuvalete yakın bir bölgeye musluktan bu gecekonduya su çekmeler kamp alanında masa bırakmayıp gecekondusunun önüne tahsis etmeler elektrik panosunda priz bırakmayıp gasp etmeler yeni gelen kampçıları göz hapsine alıp kafanızı her çevirdiğinizde sanki niye gelipte rahatımızı kaçırdınız diyen o bakışlar masa bulamadık ben sinir olmamak için gidip istemedim eşim ben bari isteyim dedi cevap kampın hemen aşağısındaki meydanda fazla var arabanızla getiriverin diyebilen yaşlı başlı kimseler uysan iki gün kalacan zehir olacak kampla ilgilenen ormancıların baktığı yok daha söylenecek çok şey varda arif olan anlasın

Etiketler

Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar

Merhaba
ben de öğretmenim AMA bazı öğretmenler ve emeklileri özellikle Çubucak gibi kamplarda gruplar oluştururlar,uzun süre kalırlar ve en güzel yerlere kimseleri de yaklaştırmazlar.Kocaman çadır,etrafı taşlarla dizili bahçeleri,çanak antenleri,buzdolapları,çamaşır makineleri,mutfakları,etrafa yayılmış sandalyeleri,masaları,hamakları,deniz malzameleri... eğitim de yeterli değil,görgü,empati yapma ve hepsinden önemlisi insanlık...

dnzllgzgn' Alıntı:
Merhaba
ben de öğretmenim AMA bazı öğretmenler ve emeklileri özellikle Çubucak gibi kamplarda gruplar oluştururlar,uzun süre kalırlar ve en güzel yerlere kimseleri de yaklaştırmazlar.Kocaman çadır,etrafı taşlarla dizili bahçeleri,çanak antenleri,buzdolapları,çamaşır makineleri,mutfakları,etrafa yayılmış sandalyeleri,masaları,hamakları,deniz malzameleri... eğitim de yeterli değil,görgü,empati yapma ve hepsinden önemlisi insanlık...

Merhabalar serzenişimiz belli zümre veya kişileri hedef almıyor bu saydıklarım hiç birşey orada ağaçlar arası brandalar gerip kendi cumhuriyetini yaratanlar selamı kelamı almayıp geveleyenler sizin uymanızı istedikleri kurallara kendileri uymayanlar saymakla bitmez söylenecek çok şey varda
söylesek ne değişir onu bilmem

ne şeytanı gör ne salavat getır derler ya :smiley: :smiley: ben cekemezdım böyle insanları. degiştirmeye calışsanda o yaştan sonra bı şey öğretmenız cok zor.

Merhabalar,
Bizim teşkilatımızın İzmir-Çeşme'de bir tesisi var, izmir'de çalıştığım dönemde birkaç defa gitme hatasında bulundum.Her gitmemde "yer yok doluyuz" kimler var bakıyorum tanıdık biri yok derken birini gördüm bir kız çocuğunun elini tutmuş geziyorlar belliki baba kız.Beyefendiyi tanıdım spor camiasından servet sahibi biri, inşaatı varmış kendi ve birkaç elemanı bizim tesiste genelmüdür beyefendinin kontenjanından kalıyormuş yani beleşci misafir.
Sordum çalışana "bu vatandaş bizim elemanımızmı neden burda kalıyor" yanıt "o genelmüdürümüzün özel misafiri" vaybe beyefendi futbol elemanı olması nedeniyle karun kadar zengin hala bize ait olan mekanda utanmadan hemde beleş kalıyor.(o zamanki genelmüdürümüz olan şahıs futbolla çok ilişkiliydi)
Tam bana göre cıngar çıkartma zamanı, fakat onu görmeden önce birkaç duble birşeyler içtik olacakki sarhoştu kavga etti.
Birdaha bizim kuruma ait hiç bir sosyal tesise gitmedim.
Butür yaratıklar her yerde var onlardan o kadar çok varki eğitim bile onları değiştirmez.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Bu dedikleriniz cok dogru.Bundan dolayi ben katiyen ucuz,uydurma sacma sapan kamp yerlerinde kalmiyorum.Motokaravanim ile ya tabiaatta kimsenin olmadigi
ve hic bir luksun bulunmadigi yerlerde veya cok pahali olan(mesela Datca Aytur kamp) geceligi 45.00 YTL.Bu yamyamlar oralara gelemezler.Sizlerde rahat
rahat kalabilirsiniz.Selamlar

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bu dedikleriniz cok dogru.Bundan dolayi ben katiyen ucuz,uydurma sacma sapan kamp yerlerinde kalmiyorum.Motokaravanim ile ya tabiaatta kimsenin olmadigi
ve hic bir luksun bulunmadigi yerlerde veya cok pahali olan(mesela Datca Aytur kamp) geceligi 45.00 YTL.Bu yamyamlar oralara gelemezler.Sizlerde rahat
rahat kalabilirsiniz.Selamlar

Gönül isterki en iyisinde kalalım fakat başka tesis yok abant,ın eski hallerini bildiğimiz için gönlümüzde yeri başka ama son yapılan o yol vs çalışmalarından sonra katledilen doğası kahretti bizi başka yerlere kaçarız artık

bazı insanlar söz'den, bazı insanlar ise ses'ten anlar...

Kampçı paylaşır,
Yeri gelir suyunu, yeri gelir battaniyesini, yeri gelir bir yudum ekmeğini paylaşır,
Bahsettiğiniz kişiler kampçı olamaz diye düşünüyorum.
Selamlar,

yugun' Alıntı:
Kampçı paylaşır,
Yeri gelir suyunu, yeri gelir battaniyesini, yeri gelir bir yudum ekmeğini paylaşır,
Bahsettiğiniz kişiler kampçı olamaz diye düşünüyorum.
Selamlar,

Bencede işgalciden başka birşey değiller

dopamin' Alıntı:
Abant çadırlı kamp yerine ailecek iki üç günlük kamp kaçamaklarımız olur fakat ne hikmetse her gittiğimde orada olan bazı tipler var sanki kampın işletmecisi öğrendiğim kadarıyla sezonluk kalıyorlarmış neyse uzatmayalım bu muhteremler çadır kurmaktan öte sanki gecekondu inşa etmişler tuvalete yakın bir bölgeye musluktan bu gecekonduya su çekmeler kamp alanında masa bırakmayıp gecekondusunun önüne tahsis etmeler elektrik panosunda priz bırakmayıp gasp etmeler yeni gelen kampçıları göz hapsine alıp kafanızı her çevirdiğinizde sanki niye gelipte rahatımızı kaçırdınız diyen o bakışlar masa bulamadık ben sinir olmamak için gidip istemedim eşim ben bari isteyim dedi cevap kampın hemen aşağısındaki meydanda fazla var arabanızla getiriverin diyebilen yaşlı başlı kimseler uysan iki gün kalacan zehir olacak kampla ilgilenen ormancıların baktığı yok daha söylenecek çok şey varda arif olan anlasın

Geçmiş olsun, desene bir para istemedikleri kaldı.

off roadcuları çağırın 1 günde herkesi kaçırırlar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri