İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahverengi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,394

Etiketler
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

Bende bu Yuvacik?Aytepeyi ve Veysel dayiyi cok merak ettim.Oraya nasil gidilir ve M.Karavan ile cikilabilirmi?M. Karavan ile kamp yapma imkani varmi.
M.Karavanda hersey var, yalniz sakin ve huzur ile korkusuz kalabilecegimiz yer lazim,selamlar.

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bende bu Yuvacik?Aytepeyi ve Veysel dayiyi cok merak ettim.Oraya nasil gidilir ve M.Karavan ile cikilabilirmi?M. Karavan ile kamp yapma imkani varmi.
M.Karavanda hersey var, yalniz sakin ve huzur ile korkusuz kalabilecegimiz yer lazim,selamlar.
Aaah ahh Ercüment Bey, karavan en büyük hayalim, inşallah banada nasip olur.
Veysel Dayı'ya çıkarken yolun birkaç km.'si stabilize, fakat karavan için sorun olacağını sanmıyorum.
Orada karavanınızı güvenle bırakıp yürüyüşede çıkabilirsiniz, menekşe yaylasına da araçla çıkılıyor fakat yol durumunu bilmiyorum, gitmişken Soğuk dere kanyonu'na da mutlaka yürüyün...
Tem'den giderseniz Batı İzmit'ten gireceksiniz.
Saygılar
Şeref Şen

Yuvacık Karaaslan kamping civarına 2 kez gittim fakat açıkçası Aytepe ' nin varlığından haberim yoktu. İnşallah bir sonraki sefere diyelim... Paylaşım için teşekkürler

İzmit ve özellikle Yuvacık İstanbulda yaşayanlar için mesafesi açısından bulunmaz güzellikde bir yerdir. Hatta bu hafta sonu kısmetse Aytepedeyim :smiley:

En son 2 sene önce gitmiştim ve mağranın tadına bakıpda dönmüştüm :smiley:
Epey ilerlemiş idik. İki şelale geçtik ve biraz sıkıntılı geçişlerdi. En son belimize kadar suyun olduğu bir koridora geldiğimizde dönmeye karar verdik.
Mağra tecrübesi olmayan kişilere kesinlikle tavsiye etmiyorum. Görülmeye değer bir yer olduğunuda belirtmeden geçemiyeceğim :smiley:

merhaba arkadaşlar ,

yakın zamanda 4 arkadaş 2 küçük scooter ile yuvacık barajına kamp gezisi yapmayı planlıyoruz. motorlarla gidebildiğimiz kadar gitmeyi daha sonra tabanvay gitmeyi düşünüyoruz. arkadaşlar olarak balık tutmayı ve tarihi dokuları keşvetmeyi severiz bunu da göz onüne alarak tecrübeli arkadaşların bana gidiş güzergahı oluşturmama yardım etmelerini rica ediyorum.
başlangıç istanbul bostancı =) devamını bekliyorum ...... teşekkürlerrr :D

wiyyyy' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ,

yakın zamanda 4 arkadaş 2 küçük scooter ile yuvacık barajına kamp gezisi yapmayı planlıyoruz. motorlarla gidebildiğimiz kadar gitmeyi daha sonra tabanvay gitmeyi düşünüyoruz. arkadaşlar olarak balık tutmayı ve tarihi dokuları keşvetmeyi severiz bunu da göz onüne alarak tecrübeli arkadaşların bana gidiş güzergahı oluşturmama yardım etmelerini rica ediyorum.
başlangıç istanbul bostancı =) devamını bekliyorum ...... teşekkürlerrr :D
Aytepe'ye mutlaka çıkın Veysel dayı'da bi çay için, sonra su deposuna inip orada motorları bırakın, papaz çayırına kadar orman yürüyüşü yapın.

çok teşekkür ederim. peki kampımı nereye kurmamı önerirsiniz. sessiz sakın vede su kenarı olursa valla tadından yenmez :smiley:

wiyyyy' Alıntı:
çok teşekkür ederim. peki kampımı nereye kurmamı önerirsiniz. sessiz sakın vede su kenarı olursa valla tadından yenmez :smiley:
Kamp için yine veysel dayı uygun.
Eğer orman içinde kamp tecrübeniz varsa papaz çayırı derim, ama daha önce yabanda kamp yapmamışsanız bence veysel dayı da kurun kampı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri