Aaah ahh Ercüment Bey, karavan en büyük hayalim, inşallah banada nasip olur.Ercument Ozbek' Alıntı:Bende bu Yuvacik?Aytepeyi ve Veysel dayiyi cok merak ettim.Oraya nasil gidilir ve M.Karavan ile cikilabilirmi?M. Karavan ile kamp yapma imkani varmi.
M.Karavanda hersey var, yalniz sakin ve huzur ile korkusuz kalabilecegimiz yer lazim,selamlar.
Aytepe'ye mutlaka çıkın Veysel dayı'da bi çay için, sonra su deposuna inip orada motorları bırakın, papaz çayırına kadar orman yürüyüşü yapın.wiyyyy' Alıntı:merhaba arkadaşlar ,
yakın zamanda 4 arkadaş 2 küçük scooter ile yuvacık barajına kamp gezisi yapmayı planlıyoruz. motorlarla gidebildiğimiz kadar gitmeyi daha sonra tabanvay gitmeyi düşünüyoruz. arkadaşlar olarak balık tutmayı ve tarihi dokuları keşvetmeyi severiz bunu da göz onüne alarak tecrübeli arkadaşların bana gidiş güzergahı oluşturmama yardım etmelerini rica ediyorum.
başlangıç istanbul bostancı =) devamını bekliyorum ...... teşekkürlerrr
Kamp için yine veysel dayı uygun.wiyyyy' Alıntı:çok teşekkür ederim. peki kampımı nereye kurmamı önerirsiniz. sessiz sakın vede su kenarı olursa valla tadından yenmez