Arama sonuçlarınız

1. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Cumartesi sabahı erkenden kalkıyoruz, e malum trakya’nın en kuzeyindeyiz, hava inanılmaz temiz, dolayısıyla sabah erkenden dinç ve uykuyu almış olarak kalkmak kolay oluyor. Teyzemin güzel kahvaltısından sonra Edirne’ye doğru yola koyuluyoruz. Edirne’ye kafamıza...

2. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Saray’da eylemin afişlerini bir banka atm’sinde görünce “çakı bulmuş şopar gibi sevindik.” Saray’da ufak ufak bulutlar etrafımızı sardı ve Vize’ye girerken yağmur ilk damlalarını attı… Tabi bu esnada tek derdimiz rotanın ilk etabı olan İst-Kırklar kısmını...
  3. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Uzun zamandan sonra sezonun ilk motor gezisini benim için anlam ve önemi çok büyük olan Trakya için, ucundan kıyısından da olsa suyunun kenarında oynadığım, Trakya’nın bereketli topraklarına hayat veren Ergene için yapmak istedik. Bu kararı da Ergene Hayata Dönsün...

4. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi bir aksilik olmazsa yarın sabah 10gibi marşa basıyoruz... 10nisan'da karamusul'da görüşmek üzere...
  5. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Yol güzergahımız ve planımız netleşti. İstanbul çıkış ve dönüş olmak üzere hemen hemen Trakya'nın tamamını kapsayan bir tur ile eyleme destek olacağız. Yol haritamiz: http://goo.gl/maps/Oxdq Güzergahımızın toplam uzunluğu 750km Gezi grubunda: 1 BMW F650 GS , 1...

6. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ergene Hayata Dönsün için Teker Çeviriyoruz... Trakya'nın can damarı Ergene Nehri bölgede kurulan sanayilerin şuursuzca atıklarını buraya boşaltması sebebiyle artık çiftçiliği, tarımı öldürme noktasına getirdi. Trakya halkı olarak artık Ergene kirlenmesin, hayata yeniden dönsün, balıklar...

7. iceman

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... arkadaşımın bmw f650gs'in renk kodu. böyle rakı mavisi gibi bişi...
  8. iceman

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... @hus55 : aga sen senin canavarın rengini 925 yapsana, çok güzel durur.
  9. iceman

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... dün sonunda nadir abinin yeni canavarını tee 300m öteden kestim ve her zamanki gibi nokta atışı... maslak shell'in ordaydı park halinde, motorla sanayiden çıktım yakıt almak için sora uzaktan gördüm anam dedim bu...

10. iceman

Mercedes Zetros'tan sadece iki adet üretti!

Ynt: Mercedes Zetros'tan sadece iki adet üretti! Haberde yanlışlık var. Mercedes Zetros'u hala üretip satmaya devam ediyor. Bu kamyon şuanda karayolları na bile girmeye başladı ufaktan. askeri maksat için uygun olanlarında da 4x4 ve 6x6 versiyonları mevcut. ciddi güçlü ve kuvvetli bir araç...

11. iceman

Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında?

Ynt: Sivil Savunma Müdürlüğü'ne Gönüllülük Kaydı Hakkında? KAyseri İtfaiye Daire Başkanlığı ile irtibata geçin. Onlar şu son 1 senedir avrupa birliği uyum mevzularından almanya'da bir şehrin itfaiyesi ile ortak çalışma yapıyorlar. Bunun arasında gönüllü itfaiyecilik eğitimi de var. İlgilenip...
  12. iceman

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi bu sene tekrardan 1.kuru ancak eylül gibi açarlar çünkü yaza kadar programları doludur, yeni alınan itfaiyecilerin yetişmesi zaten 3-4ay sürer, peşine araç eğitimi açarlar. yaz girişinde 2.kur kurtarma eğitimi açılır falan falan... Eğitim...

13. iceman

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... abi süper durmuş, ben zaten diyecektim g wagen boyanmıyor mu diye :))) bordo'dan çok vardı. aslında bu rengin matı da değişik duruyor arabada :) ama hakkını yemeyelim ceyarın RR'da güzel durdu beyaz :) hayırlısı...
  14. iceman

Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor ilk fotoğraflardaki sarı u401'in toplanışını merak ediyorum çünkü TR'den ondan çok az var ve kısa şasesi ile çok yetenekli arazide. ayrıca zebra desenli 404'te güzel olmuş.
  15. iceman

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz abiye cep telefonundan ulaşılabiliyor mu yahu? :))) en son ankaraya geçen gittiğimde bi aramıştım da kapalıydı... :)

16. iceman

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat hahah bu fotoğraf karaoğlanın kendi kendine canlandığı geziden değil mi nadir abi? :)
  17. iceman

Leatherman İçin Tavsiye?

Ynt: Leatherman İçin Tavsiye? Bence de Zoro bey 1 seneyi geçti sizin şu arayış hadisesi... vallahi 1sene önce alsaydınız şimdiye 1senelik wave kullanıyorum ama randıman aldım/almadım deme imkanınız olurdu. bencede 1 senedir hemen hemen tüm çakılar hakkında birşeyler anlatıldı, deneyimler...
  18. iceman

L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır yapılacak herşey derken? neler yaptınız bir de yazılı olarak görsek daha güzel olurdu açıkçası... :) fotolardan tüm detay anlaşılmıyor... :)

19. iceman

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Yolunuz açık olsun...
  20. iceman

Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790G Bot

Selamlar, Kendim için bir arkadaşıma sipariş ettiğim ama arkadaşımın dikkatsizliği sonucu yanlış numara alınmış henüz imalat çapakları dahi duran Belleville marka Gore-tex astarlı, anti-shock özellikli vibram tabanlı amerikan size'ı 12 olan botu satıyorum. Bot kutusundadır, hiç giyilmemiştir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri