L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bfgoodrich Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,975

bfgoodrich

mitsubishi L200
L200

KAÇKAR MAKİNA OTOMOTİV İNŞAAT VE GIDA LTD ŞTİ.
DOLAPDERE SANAYİİ SİTESİ. 6. ADA NO:17
İKİTELLİ-İSTANBUL-TÜRKİYE
TEL: 0090 212 549 31 38 FAX: 0090 549 78 44
www.kackarmakina.com KMT

08012011317 l200.jpg

Etiketler

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

yapılacak herşey derken?

neler yaptınız bir de yazılı olarak görsek daha güzel olurdu açıkçası... :smiley:
fotolardan tüm detay anlaşılmıyor... :smiley:

Gördüklerim :smiley:

Şnorkel

Dodikler

Yan kaplamalar( gri renkte kapılardaki ler ismini tam hatırlıyamadım :smiley: )

Tampon içi gizli vinç

lastikler Jantlar

Sanırım yükseltmede var :smiley:

Vinç 'in yanlarında farlar diyelim :smiley:

Camlar Filmli :smiley:

Sanırım Altta Koruma Sacı var muhtemelen

iç özellikler felan neler var :D ?

Saygılar...

kartalda ilyas usta var. çok değerli bir usta. o yükseltmesini yaptı.ve vinçi o dar yere soktu.

bende jantları sıfır ofset olarak ayarladım

,35-12.5 16 lastik taktım mt. hercules
usa malı

Araçta herşey var zaten camlara rüzgarlık olabilir biraz da süsleme vs daha da iyi olur :D

Maşallah arac' a diyecek söz yok :smiley: Ustanın ve sizin emeğinize sağlık Verilen emeği sonuna kadar göstermiş araç :smiley:

Vinc gayet güzel olmuş. Hiç görüntüyü bozmamış. Muaynedede sökmeye gerek kalmaya bilir ruhsata işletmeden sanırım :smiley: tabi bu bir düşünce

Kısacası Araça çok güzel :D

Jantlar ve Lastiklerde Gayet güzel ve başarılı emeğinize sağlık

Aracı güle güle kullanın :smiley:

güzel olmuş lakin 35 lastikler dönüşlerde sürtme yapıyordur ben 35 leri takmaktan vazgeçtim 33 10.5 16 takıcam

bfgoodrich' Alıntı:
L200

KAÇKAR MAKİNA OTOMOTİV İNŞAAT VE GIDA LTD ŞTİ.
DOLAPDERE SANAYİİ SİTESİ. 6. ADA NO:17
İKİTELLİ-İSTANBUL-TÜRKİYE
TEL: 0090 212 549 31 38 FAX: 0090 549 78 44
www.kackarmakina.com KMT

ya veysel filim adamsın ya bu aracın neresinde kaçkar makinanın işçliği var bu aracı İlyas usta toplamış lastik satıyorsun daha ebatını yanlış yazıyorsun lastiğn markası silverstone jantın markasıda hercules demek istedin galiba :smiley:

camlı kabin olan l 200 aracımın kasasını resimdeki gibi düz bir şekilde kapatmak isityorum.kapağı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

tesekkürler.

3 mm saç ile ARB den 10 kat daha iyi tampon yaptığınız başlık gibi olmuş buda biraz :smiley: dünyada ne L200 ler var sizin arabanızın üstüne daha 50 000 harcayacak şey takılır istedikten sonra.

Aracınız güzel olmuş , optimal bir araç, lastik bence 33 de kalsa daha baş ağrıtmayan bir araç olurdu 35 extreme leri uzun vadede umarım sağlam olarak taşıyabilir. Vinç uygulaması çok güzel , ama o tampona dıştan bir koruma barı yapmak gerekli yoksa bu lastiklerin hakkını veremez bu araç , yada tamponu dağıtır ilk 1-2 off road da.

Merak ettiğim yükseltme kit ilemi yapıldı yoksa takoz ile mi yükseltildi? takoz ile yükseltildi ise bu aracın standar amortisör ve yayları 35 extreme ve o dozda bir off roada ne kadar dayanabilir? yani bizim kit kullanırken aracı yükseltmek kadar yürürü sağlamlaştırmakda amacımız oluyor. L200 leri çok iyi tanımadığım için merak ediyorum yürür aksam, yay ve amortisörler 35 extreme ve onunla yapılacak ağır off roada dayanacak güçetemi?

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Tempus' Alıntı:
L200 leri çok iyi tanımadığım için merak ediyorum yürür aksam, yay ve amortisörler 35 extreme ve onunla yapılacak ağır off roada dayanacak güçetemi?

Yürüyen aksamı pajero ile %95 aynı diye biliyorum. En azından şanzumanı aynı, oradan kıyas yapabilirsiniz. :smiley:

W140' Alıntı:
Yürüyen aksamı pajero ile %95 aynı diye biliyorum. En azından şanzumanı aynı, oradan kıyas yapabilirsiniz. :smiley:

o zaman sağlam ama kırdıgında keseye zarar bir yürür aksam :smiley:

Kursad Bey,
Bende bir L200 sahibiyim ve aracima vinc uygulamasini bu sekilde yapmak istiyorum, koruma bari tasimak istemiyorum. Ancak sizin "Vinç uygulaması çok güzel , ama o tampona dıştan bir koruma barı yapmak gerekli yoksa bu lastiklerin hakkını veremez bu araç , yada tamponu dağıtır ilk 1-2 off road da." yorumunuza biraz kafam takildi. Neden bu sekilde lastiklerin hakki verilemez, neden tampon dagitilir, biraz acarsaniz sevinirim.

Saygilarimla.

ulgarmete' Alıntı:
Kursad Bey,
Bende bir L200 sahibiyim ve aracima vinc uygulamasini bu sekilde yapmak istiyorum, koruma bari tasimak istemiyorum. Ancak sizin "Vinç uygulaması çok güzel , ama o tampona dıştan bir koruma barı yapmak gerekli yoksa bu lastiklerin hakkını veremez bu araç , yada tamponu dağıtır ilk 1-2 off road da." yorumunuza biraz kafam takildi. Neden bu sekilde lastiklerin hakki verilemez, neden tampon dagitilir, biraz acarsaniz sevinirim.

Saygilarimla.

Merhaba, 35 extreme lastikler takan bir araç en sert off roadları yapmak üzere hazırlanıyor demektir benim gözümde, durum öyle oluncada en sert off road yapılan yerlerdeki zaman zaman 1 metreyi bulan çukurlar, 50 cm lere yaklaşan lastik kanallarında ön lastiklerin önü olabildiğince açık olmalıdır, yoksa siz kanala veya çukura girmek için yaklaştığınızda lastikden önce tampununuz değer ve kırılır. ARB gibi markaların ürettiği tamponlarda buna göre düşünülerek yapılır, şekillerine bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız. Orjinal tampondan daha çirkin görünebilirler ama aracın yaklaşma açılarını düzeltirler ve kırılmazlar kolay kolay. Off roadda biz genelde tamponları sürekli sürterek yol alırız, buna dayanabilicek bir standart tampon yok.

Merhaba, 35 extreme lastikler takan bir araç en sert off roadları yapmak üzere hazırlanıyor demektir benim gözümde,

Bu araçların aks / süspansiyon sistemi o kadar zor şartlara uygun mu? vx80 gibi sabit akslı bir araç almak gerekmiyor muydu? Bu kamyonetlerin çoğunda ön süspansiyon sistemi binek araçlar gibi bağımsız salıncak. Belki biraz daha sağlam yapılmıştır ama tasarım aşağı yukarı aynı. Sabit akslı olanını bulabilmek için 80 küsür modellere kadar inmek gerekiyor.

olasiliksiz' Alıntı:
Bu araçların aks / süspansiyon sistemi o kadar zor şartlara uygun mu? vx80 gibi sabit akslı bir araç almak gerekmiyor muydu?

Sabit akslı araçlar hep büyük lastik takmak için daha uygun gözüyle bakıyoruz, salıncaklı araçlarda sistem daha kırılgan gibi. Ben zaten bu araca 33 den büyük lastik önermem, 35 extreme bence aracın uzun vadede yürüründe sorun çıkartmasını daha kolaylaştırır. Çok dikkatli zorlamadan kullanmak lazım.

Ama diğer bir yandan , dünyada yavaş yavaş sabit aksla üretilen 4x4 çok azalmaya başladı, firmalar yol konforu için salıncaklı sistemi tercih ediyor. Aslında salıncaklı sistemde aynı sağlamlığı yakalarsa difransiyelin altta olmaması iyi bir avantaj araçlar için. fakat salıncaklı araçlarda artikülasyonda bir yere kadar mümkün, ve salıncaklı araçlarda kit yükseltmeleri daha masraflı ve daha ciddi kalite isteyen bir iş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR