Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Xray 2012
bagajdaki bildiğin "arial black" fontunaki "lada" yazasını görmesem inanmazdım rusların bu aracı yaptığına da, yazıyı görünce heh tamam onlar yapmış dedim.
Selamlar,
Bir arkadaşım 88'den beri biriktirdiği çeşitli dergilerden oluşan koleksiyonunu satışa çıkardı.
Koleksiyonda;
Car dergisi 70 sayı
EVO dergisi 66 sayı
911& Porsche World dergisi 55 sayı
Automobiles Classiques dergisi 33 sayı
Car and Driver dergisi 21 sayı
dergilerin tamamı...
Ynt: Unimog ( Evrensel - Motor - Makinası )
unimog kullanmak kolay iş değildir...
ramak kala bir facia örneği:
http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?tarih=19.04.2012&Newsid=156598&Categoryid=1
Ynt: Makyajlanmış Yeni G Serisi
olmaz mı abi ya,
dün yaban tv'de köpek maması reklamında eski bir avcıyı oynatmışlar "advetorial" mevzuundan adamın eski av fotoları falan görünürken ekranda bir anda arkası 2 kapılı 461 bi G göründü. vay anasını dedim ozaman daha sıfır alıp kullanan varmış...
Ynt: Makyajlanmış Yeni G Serisi
abi dış makyaj da çok şahane...
direksiyonu ve düğmelerin konumlaması, tasarımı çok hoş olmuş.
sezercik filminde diyordu hatırlarsın "binicem üstüne vurucam kırbacı, vurucam kırbacı, fındık benim olacak" diye, bunda da aynısını yapasım geldi.
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)
:))
bende başlıkta yazıyı yazarken buraya alıntı yaptığımda aynı şeyleri düşündüm...
an bi an hatırladım herşeyi...
yücel abilerin sucuk alıp gelişini, 406doka'nın tam çamurdan kendini çıkacakken mehmet beyin ayağını...
haklısınız, valla düşündüm de hakkaten haklısınız. bu unimog'u kullanan seven adamda sağlam baskı balata,kayış vs yoktur yani. durdum baktım kendime, Nadir abime...
sanırım bu forumun en eskilerinden biriyim, gezenbilir macerasına 11 sene önce başlayanlardan...
2006 yılında Nadir abiyle...
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
geçen trakya turunda kırklareli'nde bir biranedeyiz oturduk içiyoruz, ufak samimi bir yer, bizde motorla geldik falan diye muhabbete girdik... ön masada bir dayı oturuyordu o da girdi muhabbete...
- : soran aga
+: ben
- adaj bea te bende de bi motur var...
Ynt: Dünya'nın En Hızlı 4x4 Aracı?
sanırım fabrika çıkışı olarak 3 nokta difransiyel kilidi olup otobandan çıkıp toprakta, arazide gidebilen bir iki araçtan biridir sanırım MB G-wagen...
ha motor opsiyonları ile kesinlikle eşlenik araçlar arasında en hızlısı...
6300cc v12 biturbo motor, 0-100...