Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam kardes. super paylasim oldu . ilk kez goruyorum bunu. harika olmus be ibo ! orginal 463 gogus'u cok sevmisdim ta ki 2003 de facelift gorene kadar. 2003 sonrasi gogusler cok basit geldi bana , tipki standart c serisi gibi sanki...
olmaz mı abi ya,
dün yaban tv'de köpek maması reklamında eski bir avcıyı oynatmışlar "advetorial" mevzuundan adamın eski av fotoları falan görünürken ekranda bir anda arkası 2 kapılı 461 bi G göründü. vay anasını dedim ozaman daha sıfır alıp kullanan varmış memlekette diyerekten...
bunlar da bulabildiğim fotolar:
ve en çok hoşuma giden detay... çok güzel olmuş metalik tuşlar...
Bu araçların 2.el fiyatlarını kim bu kadar yükseltiyorsa anlaşılmıştır herhalde.94 model pajeromu satsam 85 model g kasa alamıyorum varmı böyle bir olay yavvvv. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
millet bizim neden bu kadar G'ci oldugumuzu er ya da gec ogrenecek ibo kardes. arkadas co guzel konuya degindi.
85 model G = 95-98 model pajero, toyota land veya herhangi bir 4x4.
gecen aksam suskunlar'da g serisi vardi. e coupe gitmis yerine g gelmis.
anlayan anlar , anlamayan zaten bizden degilmis.
ama suna deginmeden gecmeyim. turkiye'de G lerin kiymeti cok bilinir ama fiyatlari cooook yuksek. kibris'lilar ise hic anlamiyor G'nin kiymetini.... cok yazik !