Arama sonuçlarınız

1. parodi

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Sağolun arkadaşlar, Eylemlerimiz devam edicek.Longozlar test için en güzel locasyon muhteşem bir doğa çıkalım artık yollara gerçi şu vinçide yetiştirseydim iyiydi çünkü toprak fena ağırlaştı ve devam edecek yağmur ;D Bu arada küçük bi müdahalem daha...

2. parodi

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Sonunda sis farıları ve cooper stt lastiklerime kavuştum katkılarından dolayı baydemirler lastik ve jant'tan erkan beyfendiye ve maslak sanayiden murat ustaya teşekkür ederim. Cooper ATlere veda zamanı ;) sonraki yaza görüşmek üzere ;D Ve beklenen...
  3. parodi

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Yukarıdaki resimde bulunan explorer 4.0lt motorlu "xlt" versiyon, alttaki resimde bulunan explorer 5.0 lt. motorlu limited edition versiyon alttaki resimdeki konsol yol ve motor kontrol bilgisayarı.limited edition lüx versiyonu xlt halk...

4. parodi

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Yükseltme kiti yok ancak 2" yükseltme var ;) 32" lastik takabilmek için explorerlar önden torsion bar'dan 2" yükselebilmektedir arkada makaslardada aynı seviyede kavis vererek ve ek yaprak koyarak yükselme sağladım...zaten bundan sonra...
  5. parodi

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Hayır monoblock değil tampondan tampona tam şaşi.Merdiven şasiyi bilmiyorum...

6. parodi

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? İlker selam, Yazılanlarında ışığında explorer ağırlıklı bir yorum yapayım. Şimdi öncelikle bu 3 araçtan defender'i mutlaka ayırmak gerekir defender tamamen bozuk yol şartlarında kullanılmak üzere tasarlanmış özellikle yürüyen aksamı...

7. parodi

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Mesajı aldım ilker gündüz cevap yazıcam selamlar ;)
  8. parodi

Yeniden Bir 4x4 Nasıl Yaptırabilirim ?..

Ynt: Yeniden Bir 4x4 Nasıl Yaptırabilirim ?.. Aynı şeyi bende hissettim size suzuki uygun olur ama söyleyemedim şimdi cj'ci arkadaşlara ayıp olmasın dedim ;)
  9. parodi

Yeniden Bir 4x4 Nasıl Yaptırabilirim ?..

Ynt: Yeniden Bir 4x4 Nasıl Yaptırabilirim ?.. Mekanik bilginiz ve kendi garajınız yoksa bu tür araçları tavsiye etmem en bakımlı cj'de bile mutlaka mekanikten anlamanız ve onu çok sevmeniz gerekir. Ama alırsanız bir süre sonra sizinde tecrübeniz olur ;D Misal bizim Orkun küpe kırar başına...

10. parodi

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Çok güzel çok beğendim Sevtap güle güle kullan dicimonunun yerini anca Elizabeth alabilirdi hayırlı olsun ilk fırsatta majesteleriyle yakından tanışmak üzere ;)

11. parodi

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım Abi cennete gidicen süper program, sadece araçlar model ve yılları ve teknik verileri seçilebilir olsa hani bilgileri bulamayanlar için süper olur ;)selamlar Hatta explorer sahiplerine kıyak yapayım senin başlık altında...
  12. parodi

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yürübe tuncay üstüne cj'ci tanımıyorum efsane cj'lerin tasarımcısı ilan edicez seni benim expolrerlada ilgilen artık azcık tut elinden ;D Bu arada bende expo'ya cooper stt lastik aldım bide vinç atıcam bu kış başına kadar doğru tampom uygulamasına karar...

13. parodi

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Çok güzel başlık olmuş elinize sağlık çok keyif aldım okurken... ;)
  14. parodi

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Sedat da vegandır ana yemek gelene kadar ;D
  15. parodi

Osmanlı Cumhuriyeti (2008)

Ynt: Osmanlı Cumhuriyeti (2008) Bu konuda haklısın bencede kopuk, bu konu bir tasarım işi geçmişi bu güne bağlamak okadar kolay değil ciddi sanat ve sahne tasarımı ister tabiki bütçede, gerçi kostüm tasarımını çok beğenirim bu filmin aynı başarıyı malesef sanat tasarımı gösterememiş dediğim...

16. parodi

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Evet evet buyrun gelin hatta bu etabı tersten geçme planımız var ona gelin azda kar atmış olsun ozaman buyrun taksiyle gelmenize gerek yok jeep'in bu haliyle gelin bu lastikle vinçsiz ve basamaklarda dursun şekil veririz orda basamaklara hehehehehhe ;D
  17. parodi

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Olurmu hiç iş çıkarmak keyifle anıyoruz işte o zamanları :P Ben belamı bulmuştum arkamda 3 ton RR'ı çekerken zaten ;D Bu arada bilmeyenler için söyliyim çağların v8 için unuttuğu bir mendil gibi fırlatıp attığı suzi...
  18. parodi

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Yaptım paşam bişeyler elimden geldiğince ;)

19. parodi

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Vay vay vay hainler ne güzel gezmişiniz suziki çetesi sizi ;D süpermiş valla yazlık modda, kamp için seçtiğiniz koyda çok güzel muhabbet güzel daha ne olsun ;) Çağlar seni suzikiye ihanet içinde gördüm hayırdır, oysa...
  20. parodi

Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

Ynt: Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Arkadaşlar görsel olarak güzel bi gezi olacaktır fotoğraf ve videoları aman ihmal etmeyin ;) Keyifli geziler ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR