pixelyus
ilkerkonuk
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kendime uygun aracı bulmaya çalışıyorum. Bu merak ilk olarak defender ile başladı, zamanla pajeroya şimdi ise Ford explorere kaydı. Meslek icabı yoğun olarak masabaşı işi yapıyorum (Grafikerim). Ama doğa sevdası hep içimde mevcut. Çok yoğun off road yapabilecek biri değilim ancak çevremdeki dağlara kıra-bayıra gidebilirim.
Piyasayı incelediğimde saydığım bu üç aracın fiyatları yakın (defender - pajero - explorer) bu araç için 16 bin liralık bir bütçem var. Bu fiyata hangi aracı tercih etmemi önerirsiniz. Sahibinden sitesinde bir oraya bir buraya bakmaktan helak oldum. Explorerin karizması beni cezbediyor. Bir müşteri ziyaretine gidince göz doldurabilecek bir araç (benim gözümde) ama Explorerin parça ve bakım masrafları beni düşündürüyor.
Ne yapmalıyım, bu araçları tanıyan Gezenbilir dostlarımdan yardım bekliyorum.
çok uzun oldu sanırım
sabredip okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ilker
Piyasayı incelediğimde saydığım bu üç aracın fiyatları yakın (defender - pajero - explorer) bu araç için 16 bin liralık bir bütçem var. Bu fiyata hangi aracı tercih etmemi önerirsiniz. Sahibinden sitesinde bir oraya bir buraya bakmaktan helak oldum. Explorerin karizması beni cezbediyor. Bir müşteri ziyaretine gidince göz doldurabilecek bir araç (benim gözümde) ama Explorerin parça ve bakım masrafları beni düşündürüyor.
Ne yapmalıyım, bu araçları tanıyan Gezenbilir dostlarımdan yardım bekliyorum.
çok uzun oldu sanırım
ilker