CR-V Arazi Performansı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,451

BolbuzJack

Zirve
CR-V Hacılı'yı geçebilir mi dedik, bir iki ufak takılma dışında hiç çekilmeden geçebildi..

dsc9507.jpg

dsc9525y.jpg

dsc9529.jpg

dsc9547.jpg

dsc9551.jpg

dsc9564c.jpg

dsc9573.jpg

dsc9580.jpg

Aksiyon başlıyor yavaş yavaş...

dsc9601.jpg

dsc9617.jpg

dsc9626.jpg

Biraz çizildi sanki :eek:

dsc9639.jpg

Etiketler
Ynt: CR-V Arazi Performansı...

dsc9653r.jpg

dsc9683.jpg

dsc9694.jpg

Artikülasyon sıfır arabada, arka sağ tekerlek havada...

dsc9717.jpg

dsc9720r.jpg

dsc9724.jpg

dsc9743.jpg

dsc9777.jpg

dsc9793v.jpg

dsc9811.jpg

dsc9874.jpg

dsc9889.jpg

dsc9895.jpg

Yaklaşık 3 saat süren Hacılı böylece bitiyor, CR-V'nin kötü bir araç olmadığını biliyordum...

;)

Ben de direkt basamaklara baktım :D

Yau içim acıdı be, bu tarz şeyler için biraz eski bir şeyler almak lazım :D

PrometheusTR' Alıntı:
Ben de direkt basamaklara baktım :D

Yau içim acıdı be, bu tarz şeyler için biraz eski bir şeyler almak lazım :D

20dk lık etabı 6 saatte geçerse bişey olmaz tabi hehehehehe ;D

20 dk ;D Hacılıda görüşelim derim önümüzdeki günlerde zaman tutucam :D 3 saat gerçekten çok uzun bir süre ::smiley:

O değilde ben yağış alınca bi geçsek şurayı diyorum lastikleri vinçi takınca güzel olur süre tutarız hem kaç kere gün doğmuş üstümüze şöyle karda filan geçsek hehehehehe ;D

bu ne burda taksıde gıder honda tam bır arazı aracı degıldır motoru saglamdır ama kendı mekanık yapısı nazık ve guclu degıl

grand chorekee' Alıntı:
bu ne burda taksıde gıder honda tam bır arazı aracı degıldır motoru saglamdır ama kendı mekanık yapısı nazık ve guclu degıl

Sizi de bekleriz Hacılı'ya, hatta mümkünse bir iki ay sonra ;D avatardaki araçla bitiremeyeceğinizi garanti ederim ;) Gidip görmeden yorum yapmayın, CR-V gibi bir araç için fazlasıyla ağır bir etaptı. CR-V arazi aracıdır diye bir iddiamız yok elbet, fotoğraflarda artikülasyon yeteneğinin ne kadar kötü olduğuda görülüyor. Ancak yaz aylarında da olsa öyle bir yeri hasarsız geçmesi, off-roaddan ziyade doğa gezileri düşünenler için ideal bir araç olduğunu gösteriyor. Bununla beraber mekanik yapısı güçlü değil diyince ben ancak gülerim buna, motoruda, mekaniğide normal kullanımda bir kaç Jeep eskitir. Jeep'te kullanıyorum, Honda'da, az çok kıyaslama imkanım oluyor ;D

Fatih Hacılı için kış şartlarında karamsarım, Mustafa Abi çok zor olduğunu araçları kontrol etmenin baya güç olduğunu anlatmıştı. Ama deneriz; yaz rehavetinden çıkıp AT.leri sökelim, çamur lastiklerini falan takalım, yağmurlarda başlasın keyifli olur. ;)

grand chorekee' Alıntı:

Yok öyle değil.
Belki resimlerde belli olmuyor ama,özellikle taşlık 200-300 mt hem baya bi dik hemde yerdeki taşlar bu araç için zorlayıcı.
Yani öyle taksi maksi gidemez orda :smiley:

MC' Alıntı:
Sizi de bekleriz Hacılı'ya, hatta mümkünse bir iki ay sonra ;D avatardaki araçla bitiremeyeceğinizi garanti ederim ;) Gidip görmeden yorum yapmayın, CR-V gibi bir araç için fazlasıyla ağır bir etaptı. CR-V arazi aracıdır diye bir iddiamız yok elbet, fotoğraflarda artikülasyon yeteneğinin ne kadar kötü olduğuda görülüyor. Ancak yaz aylarında da olsa öyle bir yeri hasarsız geçmesi, off-roaddan ziyade doğa gezileri düşünenler için ideal bir araç olduğunu gösteriyor. Bununla beraber mekanik yapısı güçlü değil diyince ben ancak gülerim buna, motoruda, mekaniğide normal kullanımda bir kaç Jeep eskitir. Jeep'te kullanıyorum, Honda'da, az çok kıyaslama imkanım oluyor ;D

Fatih Hacılı için kış şartlarında karamsarım, Mustafa Abi çok zor olduğunu araçları kontrol etmenin baya güç olduğunu anlatmıştı. Ama deneriz; yaz rehavetinden çıkıp AT.leri sökelim, çamur lastiklerini falan takalım, yağmurlarda başlasın keyifli olur. ;)

Evet evet buyrun gelin hatta bu etabı tersten geçme planımız var ona gelin azda kar atmış olsun ozaman buyrun taksiyle gelmenize gerek yok jeep'in bu haliyle gelin bu lastikle vinçsiz ve basamaklarda dursun şekil veririz orda basamaklara hehehehehhe ;D

Merhaba,

2002 CRV için hafif doğa gezileri ve kışın Uludağ'a sorunsuz çıkabilmek için, hangi marka ve ebatta lastik tavsiye edersiniz acaba?

Teşekkürler

MESUTTUNGA' Alıntı:
Merhaba,

2002 CRV için hafif doğa gezileri ve kışın Uludağ'a sorunsuz çıkabilmek için, hangi marka ve ebatta lastik tavsiye edersiniz acaba?

Teşekkürler

Ebatsal değişime gerek kalmadan,sizin bahsettiğiniz parametrelere bakıldığında iyi bir A/T tipi lastik,ihtiyaçlarınızı karşılar diye düşünüyorum.

Karda başarılı olan bir AT ya da normalde AT, kışın kış lastiği ;) Ben HR-V'de kışın kış lastiği kullanıyorum, AT.de bulamayacağınız fren güvenliğini kışlık lastiklerle bulabilirsiniz.

MC' Alıntı:

Murat Bey ; Hacılıya giderseniz mutlaka benide arayınız. Ben de aracımı test etmek isterim..hemde eski ve yeni nesil crv'ler bir araya gelmiş olur.hep destek tam destek.. ;)

Buda benim 2"soft modifiyeli 1998 ihtiyar..

10-09-09_07581.jpg

honda1008.jpg

22-08-09_0721.jpg

10-09-09_0759.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri