Arama sonuçlarınız

1. parodi

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Bilginiz için teşekkür ederim, ama benim kullanmadığım rüzgarlığım zaten var ;D

2. parodi

Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Fotoğraflarınız çok başarılı Rahim bey geniş acıyı çok iyi kullanıyosunuz enstantene yorumlarınızda çok başarılı bana yeniden fotoğraf çekmek için gaz veriyosunuz ;D ;D ;D Sizi mutlaka görmek isteriz bu haftasonu...
  3. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Bakmaya doyamadım elinize sağlık tüm toyota ekibini kutlarım harikasınız, Tuğsan senide kutlarım ayrıca emeğin büyük, gelip video çekemedim diye üzülmüştüm ama İzci ekibinin aracını gördüm içim rahatladı...

4. parodi

Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009) Eyvallah abi sağolasın ;)
  5. parodi

Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009) Beğenmenize sevindim arkadaşlar... Tuğsan gelip çekemedik toyota gezisini, gelsek iyi olucaktı di dahakine iNşallah ;)

6. parodi

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Çok değerli bilgiler, şimdilik 4x4 karavanla olamasada ::) Bilgileriniz bize gezilerimizde yol gösterecektir, sağolun ;)

7. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Harika arkadaşlar, şimdiden görmek çok güzel oldu fotoğrafları elinize sağlık ;)
  8. parodi

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti İnanamıyorum aynı şeyi düşündüm ve yazıcaktım yazmadım :o
  9. parodi

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti Yavuz abi, Büyük keyifle takip ettiğim gezi anılarınızın sonuna geldiğimiz için üzüldüm, bundan sonra da gezilerinizi okumayı bekliycem. Gezgin olarak umarım yollarımız kesişir, bir çay içer muhabbetinizi tecrübelerinizi alırız... Selamlar, eşinize hürmetler.Fatih ;)

10. parodi

Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Muhteşem fotoğraflar elinize sağlık, zaten gaza geliyoruz ne zamandır çok güzel bunları paylaştığınız için teşekkür ederiz ;) devamını bekliyoruz :D

11. parodi

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers Olay budur hedef budur, çok iyi oldu bu paylaşım elinize sağlık ;)
  12. parodi

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Yahu toyota'ya geçene kadar explorer'a da çadır yaptırsam iyi olucak ;D ;D ;D Abi yeni aracın çok güzel gözüküyo hayırlı olsun, çamurda paralansın ;D ;D ;D

13. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Ka Fotoğraf ve videolar harika elinize sağlık ;)
  14. parodi

İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009)

Ynt: İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009) Takipteyiz ;D
  15. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylas ;D

16. parodi

Ordu Off-Road Kulubü Yeni Off-Road Alanı

Ynt: Ordu Off-Road Kulubü'ne Yeni Tahsis Edilmiş Alanda Bir Pazar Maceramız... Hayırlı olsun yeni alan süpermiş ;)
  17. parodi

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti Yavuz abi selam, Hayranlıkla takip ediyorum, 3-5 gün kalmak niyetiyle gidip 47 gün kalmak özgürlüktür... ;) Darısı başımıza... Yolumuza ışık tutuyosunuz, yollarınız ve bilgisayarınız açık olsun... ;D
  18. parodi

Nissan Patrol 2010

Ynt: Nissan Patrol 2010 Bizim çocuklarımız bunları mı offroada sokucak yıllar sonra merak ediyorum ;D

19. parodi

Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum Çok güzel bir araç iyi günlerde kullan, bir arkadaşıma almak üzereydik 4 runner çok ısrar ettim alması için eşi explorer'ın konforunu çok sevdiği için explorer aldık ;D çok sevdiğim bir araçtır ;)
  20. parodi

Satılık Suzuki Samurai

Ynt: Satılık Suzuki Samurai Selam, Fotoğraf koyarsanız seviniriz ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri