Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,871
Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

Ali, nasıl çıktın oradan ? Kendi çabanlamı traktörle mi ? :smiley: Dostum pek belli etmiyor ama araba tam oturmuş.

Bu işin güzel yanıda bu batmak. Batmak istemiyorsan git asfaltta kullan değil mi kardeşim.

Alaah Kaza bela vermesin.

Etiketler

meseregan' Alıntı:
Ali, nasıl çıktın oradan ? Kendi çabanlamı traktörle mi ? :smiley: Dostum pek belli etmiyor ama araba tam oturmuş.

Bu işin güzel yanıda bu batmak. Batmak istemiyorsan git asfaltta kullan değil mi kardeşim.

Alaah Kaza bela vermesin.

Olayı özetleyecek olursan jeepcilerin tuzağina düştüm :smiley: Adanaya giderken Tarsusta Hakan ve Fatihe uğradım, FAtih bir yer keşfettiğini gidip bakalım hem aracıda deneriz dedi, indiğimiz yer dere yatağı, battığım yerin geririnde battı ama uğraşınca çıktım ilerdesin devanımda oturdum, zemin kurur gigibi görünüyor ama altı su ve mil, fatihin xj sini çağırdık vinçle aldık aracı,

İşte böyle ;D

IMG_0615.jpg

Lastiklerdeki çamur seni nasıl ele vermiş, kandırıp beni tuzağa düşürdüğün nasıl belli oluyo, adam vinci denemek için beni batırtı oraya ;D

Zaten bilerek lastiklerinin çamurlu olduğu fotoyu koydum senden sonra benim çıktığım aynı çamurdan hemde kendi başıma onu koymadım bak ;D

Çok güzel bir araç iyi günlerde kullan, bir arkadaşıma almak üzereydik 4 runner çok ısrar ettim alması için eşi explorer'ın konforunu çok sevdiği için explorer aldık ;D çok sevdiğim bir araçtır ;)

4runner konusunda çağların direktiflerini önerilerini eksiksiz değerlendirmenizi tavsiye ederim.
4runner, asla kötü değil belki sınıfı içerisinde ilkler arasında yer alan bir araçtır ama işin içersine kozmatik girince ben çağları 4runner ın Moss 'u olarak görüyorum.Her nekadar kuaför olmasada

Alicim 4 RUNNER 4 RUNNERdır. O aracı sen almasaydın belkide ben alacaktım. Ya bu arada Adana da 2.1 dizel cherooke var, düz vites. Nedersiniz arkadaşlar ?

araç bu ? Aracın motorunu Reno yapmış, motor parçası zor bulunur ama diğer aksamı 4.0 ile aynıysa parça pek sıkıntı olmaz gibi geliyor bilmiyorum.

nedersiniz ?

parodi' Alıntı:
Çok güzel bir araç iyi günlerde kullan, bir arkadaşıma almak üzereydik 4 runner çok ısrar ettim alması için eşi explorer'ın konforunu çok sevdiği için explorer aldık ;D çok sevdiğim bir araçtır ;)

Sağolun fatih bey

nitroces' Alıntı:
4runner konusunda çağların direktiflerini önerilerini eksiksiz değerlendirmenizi tavsiye ederim.
4runner, asla kötü değil belki sınıfı içerisinde ilkler arasında yer alan bir araçtır ama işin içersine kozmatik girince ben çağları 4runner ın Moss 'u olarak görüyorum.Her nekadar kuaför olmasada

Yalın bey teşekkürler, zaten aracı almadan önce Çağlar abiden görüş aldım, çok yardımcı oldu, olmayada devam ediyor, onada tekrar teşekkür ederim.

teşekkür ederim arkadaşlar, iltifatlar için ne demek.hepimiz birbirimize yardımcı olmalıyız.

dizel 2,1 cherokeeden uzak durun derim başkada bişey demem.bir arkadaşıma almıştık çok yordu bizi..
selamlar.

Ali kardes, neler yapacaksın 4 runner e?Modifiye fiyatlarına bakabildin mi ? Bitane istanbulda var 21 bin istiyor, ama araç çok temiz. 1993 model beyaz. Lpg li. Kafam arıştı o fiytlara çok daha konforlu ve donanımlı araçlar aınabiliyor.
Ve ne yakıyor senin araç Ali hesapladın mı ?

çağlar' Alıntı:
çok güzel tam ayarında...amma vinçde lazım..onun arka taraf fotosunuda ben göndereyim :D

ayrıca aşağıdaki 2 taneyide özellikle beğenirim.
Çağlar kardeşim, sen insanı içine düşürmeye mecbur musun! Nerden buldun o siyah 4 Runner!ı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR