Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,872

Etiketler

Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

Toyotacılarda dayanışma hat safhada ;D
Bu arada bende kıyamadım, satmaktan vazgeçtim, dün sabah kaldırdım ilanı.
80 ci arkadaşlarım beni birkaç sene daha bekleyecek ;D

sedat boyası badanası var daha bak iyi düşün..her yaptığın masraf satmaya karar verdiğinde sana zarar olarak dönecek.
o paraya 80 e lastik,vinç alırsın benden söylemesi.

çağlar' Alıntı:
sedat boyası badanası var daha bak iyi düşün..her yaptığın masraf satmaya karar verdiğinde sana zarar olarak dönecek.
o paraya 80 e lastik,vinç alırsın benden söylemesi.

Çağlar kesinlikle haklısın :D
Benim planımda 10 000 lira daha harcamak var FJ40 a (toplanması, kilitil diffi, hublar falan), üzerine fark olarak versem o 10 000 i uygun bir VX80 alabiliyorum.
Ama bu benim için hobi aracı, yanlış anlamayın ama 40 serisi çok keyif veriyor bana, kıyamıyorum satmaya.

pandipieri' Alıntı:
Merhabalar aranıza yeni katıldım, adım Serkan, oncelikle aracınız hayırlı olsun ve gule gule kullanın, darısı benim vx100'un basina, bu arada tam olarak nerede sormam gerektigini bilmedigim icin burada sorayım dedim umarım bir hata yapmam, ben izmirde yaşıyorum ama sanırım bu isin merkezi istanbul, land cruiser vx100 lere prins marka lpg kitini en iyi kim takar istanbulda bilen var mı? yardimci olursanız sevinirim. yok eger derseniz ki bunun yeri burasi degil yonlendirmelere acigim :smiley:

ankarada ,şaşmaz oto sanayide memduh usta var eğer prins marka istiyorsan ana bayisi ,bu işi çokta iyi yaptığına inanıyorum kendi aracıma uygulattım prins marka 25 000 km oldu hiç bir şey yok ayar bile yapılmadı bu arada aracım vx 100

Hayırlı olsun.
Zaten güzel araç.Birazda zaman ve harcamayla müthiş olur.

Arkadaslar hepinize cok tesekkurler aracı Istanbul'dan alacagim icin sanirim Yusuf Usta'ya gitmek mantıklı olacak, yonlendirmeleriniz icin tekrar tesekkurler bu foruma uye olarak ne kadar dogru bir is yaptigimi goruyorum.

4 runnerın ilk çökme görüntüleri sonda olmayacak :smiley:

1.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

merhaba arkadaşım hayırlı olsun bende 4 runner kullandım epeyce çok sağlam bir araç

şimdi farkettim 2.4 müş sana tavsiyem enazından arka diferansiyele kilit taktır
ben çok komik yerlerde kilit olmadığı için batıp kalmiştım ama çok keyfli bir araçtır ıyı günlerde zevkle kullanmanı dılerım

çok teşekkürler, kaldığım yer çok kötü bir yerdi genel olarak arazi kabiliyeti baya iyi, ilerde kilit düşünebilirim şu sıra eksiği çok yavaş artık önce lastik, vinç

Ali, listeye ik 4 runner olarak girmişsin.
Sevindim, kurcalarız senin oyuncağı :D

tugsan75' Alıntı:
Merhaba Serkan Bey;

Aracınıza LPG takılacaksa bu işi yaptırmanız gereken tek yer ve usta var,Kadosan sanayi sitesindeki,OKCAN ticaretde Yusuf usta,irtibat numarasını vereyim,başka yeri şahsi tavsiyem düşünmeyin. 0 532 256 95 47.

yusuf usta 10 numaradır...her açıdan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR