Arama sonuçlarınız

1. E

Benzinli VX80 Kullananlara !..

Ynt: Benzinli VX80 Kullananlara !.. vx 80 lerde hangi modellerde standart 3 kilit mevcut yada dıştan kasa olarak nasıl anlayabiliriz. tuğsan bey direksiyonun sol tarafında olan bir düğmeden kontrol edildiğinden bahsetmişti. sene olarak veya kasa olarak anlarmıyız dıştan teşekkürler...

2. E

11-12 Nisan Sakarya' da Buluşalım

Ynt: 11-12 Nisan Sakarya' da Buluşalım geçen senelerde derken 4-5 sene oldu suzuki tropy yapılmıştı seyirci etapı olarak kullanılan yerdemi yapılacak yarış
  3. E

4 Runner Hakkında Bilgi ?..

hangilerinin arkalar makaslı hangileri yaylı 2.5 benzinli mod. tavsiye edilebilirmi sanki çok yakar gibi yorumları bekliyorum,

4. E

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti 2004 olanı tanıyan varmı vinç çok kullanılmış yani kananmış bir araç yol yordam bilen bir araç
  5. E

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti özür şimdi oldu galiba

6. E

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti http://www.sahibinden.com/1999_g_vitara_4_sil_2_0_lt_duz_vites-08WQQaXQQ13036378WQQpXQQdisplayitem

7. E

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti http://www.arabam.com/ikinciEl/Ilan/Detay/1710947?MarkaModel=2004-SUZUKI-Grand-Vitara-2.0
  8. E

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti http:http://www.sahibinden.com/1999_g_vitara_4_sil_2_0_lt_duz_vites-08WQQaXQQ13036378WQQpXQQdisplayitem//www.arabam.com/ikinciEl/Ilan/Detay/1710947?MarkaModel=2004-SUZUKI-Grand-Vitara-2.0 sizce hangisi mantıklı alıp yapmakmı yoksa hazırmı almak
  9. E

Yükseltme Kiti

grand için yükseltme kiti araştırması içindeyim aracı almadan araştırıyım dedim araç alındıktan sonra malesef olaylar çok hızlı gelişiyor (biraz tez canlıyımda ) hata yapma oranı fazla oluyor kendi adıma calmini mi yoksa yerli üretim kit mi tercih etmeliyim yada hakan bey gibi bir yükseltme...

10. E

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine gazanız mubarek olsun neticeyi merakla bekliyoruz

11. E

99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?..

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. 99 mod. grand lar ile 2003 mod. üstü mod. arasında bazı farklılıklar var kasa aynı gibi jantlar farklı iç kokpit(gögüs) farklı yürür aksam hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım bir de 99 grandlar hangi ülke üretimi 2003 ve sonrası galiba...
  12. E

İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009) fatih bey vitaranız çok güzel nazar değmesin yaptığınız modifiye hakkında bilgi verirmisiniz toplam maliyet ne oldu (mahsuru yoksa) güzel bir gezi olmuş. her daim tekeriniz dönsün...

13. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. 99 mod. grand ta arkada kilit standartmı varsa nasıl bir kilit
  14. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. jlx ile grand ı parça fiyatları olarak karşılaştırırmısınız birde yükseltilmiş jlx lere grand aksları takıldığını duydum (ön) sebebi dayanıklılıkmı yoksa yükselmeden dolayı daha uzun olmasımı tercih sebebi. herkese selam her daim tekeriniz...
  15. E

Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ?

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? altuncu 57 aracınız sanırım 99 grand 2.0 yakıt tüketimi hakkında bilgi alabilirmiyim

16. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. benim nacizane yorumum grand 2.0 yeni seri kasa daha güçlü motor yakıtın en fazla 1.5 ,2 lt fark edeceğini düşünüyorum zaten büyük lastik taktığında aradaki tork farkından tüketim belkide aynı olacak (nerdeyse) arazide daha rahat ilerleme...
  17. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. grand ın avantajılı yanını görmüyorsunuz herhalde
  18. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. teşekkkürler abdullah bey. 2.0 grand mı yoksa jlx kasa 1.6 hangisini tercih edersiniz artı ve eksileriyle konuyu açalımmı araç bedelini lütfen ayrı tutalım... niye böyle bir kıyaslamaya ihtiyaç duydun diyorsanız modeller aynı 99 ikiside 5...

19. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. teknik verilerini ulaşamıyorum yardım lütfen
  20. E

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. donanım olarakda aynımı sadece 99 modelimi var ara mod. göremedimde

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri