İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,372

Etiketler

Ynt: İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

fatih bey vitaranız çok güzel nazar değmesin yaptığınız modifiye hakkında bilgi verirmisiniz toplam maliyet ne oldu (mahsuru yoksa) güzel bir gezi olmuş. her daim tekeriniz dönsün...

arkadaşlar;

hava, çamur, yol.. hepsi tam aranılan türdenmiş. iyi eğlenmişsiniz...

foto ve videolar için teşekkür ederim.

ergin61' Alıntı:
fatih bey vitaranız çok güzel nazar değmesin yaptığınız modifiye hakkında bilgi verirmisiniz toplam maliyet ne oldu (mahsuru yoksa) güzel bir gezi olmuş. her daim tekeriniz dönsün...

sağol teşekkür ederim özelden yazıyorum sana

Arkadaşlar fotoroman gibi okudum, güzel anlatım ve fotograflar, paylaşım için teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. ;) Önder, Fatih bir ara oralarda gelicez kış bitmeden.

Offroadpassion' Alıntı:
Arkadaşlar fotoroman gibi okudum, güzel anlatım ve fotograflar, paylaşım için teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. ;) Önder, Fatih bir ara oralarda gelicez kış bitmeden.

hep beraber gerçi ben cevap yazdım ama biliyosun 2 fatih var ;D

Arkadaşlar başka video yokmu güzel bir gün daha geçirmişsiniz boş haftanız yok maşallah.önder hocam senin kaldığın yerden diğer araçlar geçtimi ?

kasirga1' Alıntı:
Arkadaşlar başka video yokmu güzel bir gün daha geçirmişsiniz boş haftanız yok maşallah.önder hocam senin kaldığın yerden diğer araçlar geçtimi ?

daha çok görsel var ama bana daha ulaşmadı... ulaştıkça atacağım buraya...

orası gerçekten çok pis yerdi... ilk iki araç geçti... fatih abi 32" zj ile mustafa abi 33" xj ile geçti... arkasından diğer fatih abi 31" grand vitara ile kaldı. biraz uğraştı geçemedi. sonra sadun 32" lastikli defender ile denedi oda geçemedi...

en sona ben kaldım. kanal iyice oyulmuştu yani en pis yeri bana kaldı... bende denedim son 3-5 metre kala bende kaldım ;D sakın yanlış anlaşılmasın kalmama bahane uydurmuyorum sadece yaşanılanları yazıyorum... ilk geçen fatih abi ve mustafa abide hem büyük lastik avantajı hemde dif kilitleri sayesinde geçtiler, tabi piloajda önemli,, arkadan gelen fatih abi, sadun ve ben geçemedik :D

çok güzel bir gün geçirdik...

Offroadpassion' Alıntı:

acele edin ama ;) kış bitiyor... her zaman bekleriz.... şöyle sağlam bir etap belirleriz, sıkı bir off-road yaparız...

herkes takılabilir, bunun sakınılacak bir yanı yok... bırakın da alınan vinçler de bir işe yarasın :smiley:

edaghan' Alıntı:
herkes takılabilir, bunun sakınılacak bir yanı yok... bırakın da alınan vinçler de bir işe yarasın :smiley:

evet gerçek off-roadcu mantığı budur engin abi...

saten bizim amacımız doğaya meydan okumadan uyum sağlayarak hep beraber keyifli vakit geçirmek...

ama işin birde diğer tarafı var, aramızda nazımızın geçtiği kadar birbirimize takılıp azda olsa kızdırmak ;) bu gezinin kurbanı ben oldum :D :D

yunus bager' Alıntı:
Mesut abi eger bindigin araç binekse kimse bakmıyor ben pazar günü zannedersem bu gezi dönüşü Fatih beye rasladım yuvacık rampasında sellektör yaptım hiççç kaleee bile alınmadımm :smiley:
yunus bey gerçekten görmedim. kusura bakmayın. yanlış anlaşılmasın. bir gün önce o rampada ciddi bir kaza atlatınca heralde onun gerginliğiyle yola daha konsantre bir vaziyette ilerliyordum... selamınıza şimdiden aleykümselam...

Tabiiki çok çok çok güzel bi gezi.. Konunun başında okuduğun çevirmeye getiriyorum lafı, pazar sabahı benide çevirdiler maşukiyede.. Ehliyere ruhsata baktı ve saldı.. Neyse, şu toplantı işini gerçekleştirin artık bekliyorum abilerim :smiley: varmı kartepede kara gelennn.. GEce etabınaa :D

efe_41' Alıntı:
Tabiiki çok çok çok güzel bi gezi.. Konunun başında okuduğun çevirmeye getiriyorum lafı, pazar sabahı benide çevirdiler maşukiyede.. Ehliyere ruhsata baktı ve saldı.. Neyse, şu toplantı işini gerçekleştirin artık bekliyorum abilerim :smiley: varmı kartepede kara gelennn.. GEce etabınaa :D

efe haftaya bişeyler yaparız ;)

bi ekiple konuşalım sana haber ederim...

metehan41' Alıntı:
yunus bey gerçekten görmedim. kusura bakmayın. yanlış anlaşılmasın. bir gün önce o rampada ciddi bir kaza atlatınca heralde onun gerginliğiyle yola daha konsantre bir vaziyette ilerliyordum... selamınıza şimdiden aleykümselam...
Abi geçmiş olsun
Ben görmemezlikten geldiniz demiyorum zate normal araç kullanırken arazi aracı kulananlar selam vermiyor :smiley:

gezi süper olmuş katılamadıgım için üzgünüm ama olsun ekip herzaman bakiii

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri