Arama sonuçlarınız

1. ercan süzer

Amatörler Ne Yerine Konuluyor ??

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Senin işin bu ...Site site dolaşıp birilerine bulaşmak..Herkesin bir görevi bir işi var amatör olarak..Kapı kapı site site dolaşıp ona buna bulaşmak sana yakışır..Bu arada T.R.A.C. la ne alıp veremediğin var anlayamadım ..Seni çok acıttılarsa onların...

2. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Ayrıca unutmuşum yazmayı siteleri meşgul etmek konusuna gelince ' yeni üye' yazıyor isminin altında ..Senin bu sitede yazı yazabileceğin konu sadece bu sayfa..Benim ise yaptığım off-road araçlar Türkiyenin illerini ve parkurlarını...
  3. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Türkiye'nin Başkenti Ankara'da Bilgi Teknolojileri Kurumun'na ait Spectrum Dairesi Başkanlığı Ülkemizde çalışan tüm cihazların kayıtları ile kontrollerini yapmakdadır.Bu Kurumun Ankara'da olduğu düşünüldüğünde (düşünebilinirse eğer) Ruhsatsız röle...

4. ercan süzer

CB Telsiz araç montaj....

Ynt: CB Telsiz araç montaj.... Sınav Kasım ayı içerisinde yapılacak..Çankaya Belediye Başkanlığı yer gösterirse Ankara'da Eylül ayı ortasında kurs açmayı düşünüyorum T.R.A.C olarak..
  5. ercan süzer

CB Telsiz araç montaj....

Ynt: CB Telsiz araç montaj.... Ankara'da iseniz montaj konusunda ben ve Radyo amatörü arkadaşlarım size yardıcı olmak isteriz..(herhangi bir ücret talebimiz olmadan)M.Ercan SÜZER T.R.A.C Ankara Şb. Bşk.

6. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Bakmamı istediğin topiği inceledim ..Seni tebrik edecekdim ama hala kim olduğunu bilmiyorum..Bilgilerini yazmaya korkuyormusun..Yoksa topikdeki QSO yapan arkadaşların maniplesiylemi gerdeğe giriyorsun belli değil..Kimliğini saklayarak bu sitede insanlara...

7. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? 3-5 Gün önce bir siteye kimlik belgelerini yarı yarıya verip üye olarak radyo amatörlüğü adına ahkam kesmek yada illegal sitelerin borazanı durumuna düşmek sizin gibi ''Radyo Amatörlüğü'ne gönül vermiş'' bir kişiye bence yakışmıyor..Radyo amatörlüğü...
  8. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Sayın Hayalelf Gezenbilir Sitemize hoşgeldiniz..Birde bilgilerinizi tam yazsanızda sizinle özel konularıda tartışsak..Mesela MSN adresi gibi,çağrı kodunuz gibi...Radyo Amatörlerinin sorunları gibi...Örneğin sizce Radyo amatörlerini yapılan çalışmalarını...
  9. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Bahse konu sitedeki rölelerle ilgili çıktıyı İzmir'den şehrimize Amatör bir arkadaşımız getirdi..Tüm rölelerimizin kırmızı ile işaretlendiğini görünce toplantıda bulunan misafir amatörlerimiz ve üyelerimiz oldukça şaşırdı..Malüm sitenin araştırmadan...

10. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Konuya tekrar dönüp yazılanları acaba diye bir daha okudum..Bu konuda sitemiz üyelerinin dikkate alması gereken bir konuda bazı amatör arkadaşlarımızın amatörlük yerine internet sitesi merakından kaynaklanan sürtüşmeler..İsim vermeden belirtmek...

11. ercan süzer

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? Uzun yıllardır radyo amatörlüğü yapan biri olarak el telsizimi elimde bile taşımadım..'İstisnalar kaideleri bozmaz' diyerek bir iki kendini bilmez yüzünden ortaya atılan bu konudanda rahatsız olmamak maalesef elde değil..Radyo amatörlüğününde aba...
  12. ercan süzer

Çankırı link Çalışması

Ynt: Çankırı link Çalışması Tebrikler..Radyo amatörlüğü çalışmalarınızın devamını dilerim...

13. ercan süzer

Çankırı link Çalışması

Ynt: Çankırı link Çalışması Çankırı İlimizde Radyo Amatörlüğüne gönül veren ve doğa şartlarına meydan okuyarak güzel çalışmalar yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. TA 2 VE M.Ercan Süzer T.R.A.C Ankara Şb. Bşk.
  14. ercan süzer

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Hakah Kaptan aracı satmaya karar vermenize üzülmedim diyemem ..Babanız sizin ve kendisinin binme umuduyla o aracı yaptırdı ve aracın şase ve muhtelif kaporta parçaları hariç herşeyi sıfırlandı..Bizde ona istinaden 1. sınıf bir işçilik kattık o araca..Alacak...
  15. ercan süzer

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Ömer kardeşim telsiz işlerim oldukça yoğun..Birde T.R.A.C. Ankara Şube Başkanlığı var ..Afet altyapı yedekleme çalışmalarımız yanında radyo amatörlüğü sınavı vardı..Koşturup duruyorum ..Müsait bir zamanda telsizin montajını yapalım..Selamlar..

16. ercan süzer

Satılık - Land Rover Karbüratör

Ynt: Satılık - Land Rover Karbüratör araç 27000 km.deydi karbiratör çok temiz aracin kaporta parçalarını kendim kullandım telefonunuzu bekliyorum
  17. ercan süzer

Satılık - Land Rover Karbüratör

Ynt: Satılık - Land Rover Karbüratör Karbiratör benzinli olduğu için ıskat edilen sağlam aracın üzerindeydi sökdük..Halen bende duruyor.. 0533 431 55 21
  18. ercan süzer

komple göğüs

Ynt: komple göğüs Satılmıştır

19. ercan süzer

MKE'den satılık Landroverler

Ynt: MKE'den satılık Landroverler Resimlerde görülen araçlar M.K.E ne bu şekilde sevk ediliyor birliklerden .Nedenine gelince nakliye masrafları fazla..Yerinde ezildikden sonra tırlara yükleniyor..Ayrıca topsat(pazarlıkda satılmayan araçların 10 ar 20 şer adet satışı)dan araç alan mütaahhit...
  20. ercan süzer

Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton MARD Üyelerini bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim.Ayrıca tüm radyo amatörü arkadaşlarıma selamlar...M.Ercan SÜZER TRAC Ankara Şb. Bşk.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri