Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süredir evde CB telsiz kullanmaktayım.Artık cihazı aracıma bağlamak istiyorum ancak ABS,Air-Bag ve diğer sistemlere bir zararı olabilir mi?.
Sizler araçlarınıza telsizlerinizi bağlarken bu tür sorunlarla karşılaştınız mı?
telsizinizin montajını mutlaka swl metresi olan bir servise yaptırın. bu cihaz telsizinizin aldığı ve verdiği sinyali ölçüyor. telsizde konuşabilmek demek telsizin doğru montaj olduğu anlamına gelmiyor.
bu arada bu konuyu yeni öğrendim yanlışım varsa konuyu iyi bilenler kızmasınlar.
Ankara'da iseniz montaj konusunda ben ve Radyo amatörü arkadaşlarım size yardıcı olmak isteriz..(herhangi bir ücret talebimiz olmadan)M.Ercan SÜZER T.R.A.C Ankara Şb. Bşk.
Sınav Kasım ayı içerisinde yapılacak..Çankaya Belediye Başkanlığı yer gösterirse Ankara'da Eylül ayı ortasında kurs açmayı düşünüyorum T.R.A.C olarak..
Sayın Umutkaptan..
Cevabınız için çok teşekkür ederim...Benimde asıl öğrenmek istediğim buydu.Telsiz montajı yapayım derken aracın diğer sistemlerine zarar vermemeyim.Tekrar teşekkürler...
beamer telsiz fren sistemine zara verecegini sanmıyorum telsizi en uygun yere baglayınız bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık yanlız anten swr sine cok dikkat edin mıklantıslı anteni taksi ise ya bagj ortasına yada tavan ortasına monte edin normal antende ise şasesine cok dikkat edin şaseyi iyi alırsa duymasıda okadar iyi olur aracın dış yüzeyi tamamen alıcı demektir aracın herhangi bir zararı dokunuyorsa telsiz filitresi kulalanmalısınız saygılarımla saim ( akdeniz )