Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür

Ynt: Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür ah be abi zevkler işte ne diyeyim.. ;D

2. tuncaaayy

Ynt: Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür yanındaki defender da iyiymiş
  3. tuncaaayy

Ynt: Range Rover Arazi Şartlarında Ne Kadar İş Görür evet abi kuru toprakta baya toz attırır...ama çamurda yerinde sayar o lastikle ;D ;D

4. tuncaaayy

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bugün 2 aydır sorunlu olan marşı nihayet yaptırdım..yarın best top ı söküp hardtopu takıyoruz..hayırlısı bakalım..
  5. tuncaaayy

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları amatör denizci el kitabı (ADEK)almanızı tavsiye ederim..sınavda çıkacak tüm sorularun cevabı o kitapta..ve teknede bulunması zorunlu ekipman listesindedir..saygılar..

6. tuncaaayy

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları merhaba.. siz öncelikle yelken kursuna gitmelisiniz.zaten kursta göreceginiz egitimle kendinize uygun tekne belirginleşmeye başlar..tekne sahibi eş dost varsa eger bol bol muhabbet edin.kaç metrelik olacagı,yapı malzemesi,fonksiyonelligi,motoru,yaşı ve...

7. tuncaaayy

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) valla süpersiniz.. ;D ;D
  8. tuncaaayy

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 1- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 2- Berk Saraç (berksito) + 3 3- Emine Şeçeroviç (BamBina) 4- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 5- Tuncay Özay (tuncay cj)
  9. tuncaaayy

Genişletilmiş Cj ?..

Ynt: Genişletilmiş Cj ?.. benim bildigim 3 tanesi atilla ustanın kavacık ta birtane siyah aynızamanda otomatik vites birde ilanlarda toplanmak üzere olan var..

10. tuncaaayy

CJ5 Video

Ynt: CJ5 Video abi yine ucuz atlatmışsın.. ben 70 km yi debriyajsız geldigimi hangi daglara haykırsam.. ;D

11. tuncaaayy

Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu? terios un sıfırını kız arkadaşım aldı...birazda benim zorumla :D az buçuk tahminlerimle aldırdım....ve hiçte ummadıgım bir performans sergiledi.. arazide ilk ben denedim..o da benim cj yi kullanmıştı.. (kader işte yoksa hiç vermezdim cj yi.. ;D )cj...
  12. tuncaaayy

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları cj yüzme ögrenmeye kalkarsa vinçleyin...ne olur ne olmaz.. ;D

13. tuncaaayy

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları kamp yapmayı özledim.. muhabbet.. mangal...
  14. tuncaaayy

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları ardanın cj si mustafa abi ile yol arıyorlar..ugur abi ve ben beklemedeyiz ;D arada hüseyin avşarıda kaybetmişiz bagır çagır onu arıyoruz.. ;D
  15. tuncaaayy

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. evet fiyatı yüksek..ama baktıktan sonra gönlünüze yatarsa alın!sizin araca ısınmanız önemli...tabii bayagı bir indirimle ;)

16. tuncaaayy

M37 Dodge

Ynt: M37 Dodge m37 dodge
  17. tuncaaayy

M37 Dodge

Ynt: M37 Dodge m 37 askerde dış görev ve devriye için günlük kullandıgım araçtı...bir kamyonettir..bunlar reo..m37 reonun minyatür hali gibidir...en akılda kalıcı yanı marşı reolar gibi gaz pedalının üstündedir..benzinli ve 6 silidir motoru var..el frenide arazi şanzumanının hemen yanındakş...
  18. tuncaaayy

Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

Ynt: Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?.. almayı düşündügünüz model nedir?

19. tuncaaayy

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları en sevdiklerim..
  20. tuncaaayy

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri akü patlaması askerdeyken kullandıgım m 37 reo kamyonette başıma gelmişti..çift akülü bu araçın aküleri sag ikili koltugun altındaydı ve koltuk sabitlemesi için kullanılan arkada 90 dereceye geldiginde seyyarlaşan menteşeler,önde ise iki tane bavul kilidi gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri