Genişletilmiş Cj ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmedarda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,837

mehmedarda

Ana Kamp
Yer
istanbul
Arkadaşlar hiç genişletilmiş cj gördünüzmü?
2 yıl kadar önce seyrantepe sanayide arkadaşımın vasıtası ile gördüğüm bir cj resmen akıllara zarar nitelikteydi.
Anlattıklarına göre kaportanın tam ortasından aracı dikine kesmişler ve 30 cm genişletmişler. Araç resmen humvee genişliğinde ve edasındaydı :eek:
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgileri paylaşırsa sevinirim

Etiketler

Ynt: Genişletilmiş Cj ?..

evet bir dönemler baya moda idi dediğin gibi tam ortadan kesilip genişletiliyodu maliyeti yüksek olmasına rağmen tahminn benim bildiğim bir 10 tane kadar böyle araç var :smiley:))..atilanınki mustafa abi defransiyelerden geniş ön arka wagoner onun

bu araçların maliyetleri ne olur acaba.
Bana söylenildiği kadarı ile plakalı motoru ve şanzımanı olmayan komple yapılı bir araç varmış lacivert renkte bunu alsak ne kadar bir masraf ile ( yaklaşık olarak tabii ) kullanılabilir hale gelir.
motor
şanzıman
motorun ruhsata işlenmesi
işçilik

ankara da vardı , cj 8 satılık siyah renkli. esat ta. a da 30 cm genişletilmişti, farları filan değişmişti, çok güzel duruyordu. o zaman da çok beğenmiş ve merak etmiştim. nasıl oluyor diye. camlar ve şasi nasıl bir işlemden geçiyor acaba

camları özel ölçü yaptırabiliyorsun
artısı geniş iç hacim ve hummvee benzeri bir görüntü. Tabi bunu çamurlukları şişirmeden yapmak lazım kasa genişlemesi gerekiyor.
eksisi arazi kabiliyeti daha azalır diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR