Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grand chorekee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,915

Etiketler

Ynt: Wrangler Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz ?..

grand chorekee' Alıntı:
Selam arkadaslar wrangler almayı dusunuyorum ama bu arac hakkında ne tur tavsıyede bulunursunuz

wranglerlerin eski modellerde..
2.5cc ve 4.0cc motorları var....
yeni model
wrangler rubicon ise tamamen tecrübeye dayalı bir araç...Gezenbilirde kullanan abilerimiz var... ;)
+ offroad amaçlımı???

2.500 cc Wrangler'ler bayağı ucuz. CJ bile çok daha pahalı. Ama yinede bu zayıf motordan uzak durun.

Ben bir wrangler kullanıcısı olarak eğer wrangler aşkı içinizde varsa alın derim benim aracım 1988 model 1999 trafik çıkışlı orjinal 97 000 km belki ben şanslıyım aracımda sorun yaşamıyorum tek sorun türkiyedeki benzin fiyatı , eğer wrangler yj binmek istiyorsanız 100 km 18 lt gözden çıkarın.

valla 88 veye 90 cıvarı modellerde olabılır ama bunlarda aranan ozellık veya tutulan model hangısı oluyor hangı tıp motor daha ıyı bunu ogrenmek ıstıyorum.saygılar

Selam benim aracım 1988 model 2.5 L orjinal 97 000 km makanik olarakta fabrikadan çıktığı gibi eksra motorunda oynama yok lpg hiç takılmamış bir araç. 1988 modeller tek nokta enjeksiyonlu eğer 1990 model yukarısı alırsanız full enjeksijonlu motora sahipler Wrangler alıp offroad zorlamak için kullanacaksanız 4.0 motor 6 silindir wrangler alın 90 model yukarısı alırsanız full enjeksiyonlu rahat edersiniz, Temizini bulmak şans işi.

hayır offrood ıcın kullanmıyacagım normal sartlar ıcın kullanmayı dusunuyorum.sızın arabanın gorunusu guzel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR