Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Yoldışı aracımı kullanırken zaten zor takabildigim cj'min emniyet kemerini çok zorlu bir engeli geçme harici kullanmazken,çok acı bir haberle önemini bir kere daha anladım..Allah ailesi ve sevenlerine sabır versin! Antalya'lı arkadaşımdan aldıgım...

2. tuncaaayy

Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi

Ynt: Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi esra ve ünal ..büyük geçmiş olsun... :(
  3. tuncaaayy

Artikülasyon Fotoğrafları

Ynt: Artikülasyon Fotoğrafları viraj demiri linkleri takılı..

4. tuncaaayy

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) o etap ugursuz benimde fren boşaldı orda... hemde aynı yerde.. ;D
  5. tuncaaayy

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi günaydın.. demirköy yolları benide çagırıyor.. :D tugsan bende 5-6 aralıkta görevliymişim ;D görüşürüz orada ...selamlar..

6. tuncaaayy

Volvo C303 (TGB 11)

Ynt: Volvo C303 (TGB 11) bir alttaki linkten izlenebilir... youtube videoları sorunlu biraz!!

7. tuncaaayy

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. hayırlı olsun güle güle kullanın
  8. tuncaaayy

CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği?

Ynt: CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği? jant maliyetli...15'' te kalsanda seçenekler aynı...
  9. tuncaaayy

CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği?

Ynt: CJ5 İçin En İdeal Arazi Lastiği? traktör lastigini tavsiye etmem.. cooper stt good year wrangler kumho (modelini bilmiyorum ama iddaalı m7t si var.. silverstone 117 extreme (35x11.5x15 siparişim var bekliyorum..) insa turbo vs.. bunlar arasında seçmeni tavsiye ederim.. cj nde kupa...

10. tuncaaayy

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Selamlar.. resim çeken arkadaşlara ve ekleyecek olanlara şimdiden teşekkürler..ben hem karanlıga kalmaktan hemde sabah başlayıp öglene kadar süren yogun sis yüzünden pek fotograf çekemedim..offroad virüsünü çocukluktan kapmış ve uzun zamandır cj serileri araçlar...

11. tuncaaayy

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) bende döndüm.. :)ortam yine güzeldi..
  12. tuncaaayy

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

13. tuncaaayy

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık cemal bey geçmiş olsun..en azından yardım edecek birilerini bulmuşsunuz..
  14. tuncaaayy

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Dogum günün kutlu olsun abi...!mutlu yıllar dilerim..
  15. tuncaaayy

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Sayenizde çok güzel bir haftasonu geçirdim...Saglıcakla kalın...

16. tuncaaayy

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ;D
  17. tuncaaayy

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) kırmızı nın ıkındıgı ama delikanlılıga leke sürdürmedigi an ;D ;D http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fs463.photobucket.com%2Falbums%2Fqq359%2F34BVB09%2F%3Faction%3Dview%26current%3Dklltnel109.flv&h=7cd6d90122c622329f30677fa0c9216c
  18. tuncaaayy

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım arkadaşlar vx100 nasip olmadı... o rakama kredisiz çıkamayacagımı anlayınca kararımı prado dan yana degiştirdim...zaten bayagıdır takip ettigim 2005 siyah orjinal olan prado yu aldım...offroad gezilerimiz harici kullanacagım....hayırlısı bakalım.. ilginize teşekkür...

19. tuncaaayy

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım fırsat bulup gidemedim yanına :( sabah 10:30 a nataştan randevu aldım.. sahibi ile konuştugumda maddi sıkıntıda oldugunu söyledi..fiyatta baya inecek gibi..uzun geziler ve günlük kullanım için uzun zamandır aklımdaydı vx100..zaten yıllık 15-20 bin kilometre yol...
  20. tuncaaayy

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Arkadaşlar ilandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Yarın servise ekspertize sokmayı düşünüyorum... http://www.sahibinden.com/sahibinden_land_cruiser_100-06WQQaXQQ11356742WQQpXQQdisplayitem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri