Arama sonuçlarınız

1. R

Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?

Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim? aynı konuyu ben de takip etmekteyim. aracım turbo intercooler dizel nissan terrano. klasik fikirlerin de avantaj ve dezavantajları da belirtilirsedaha iyi olmaz mı ?. motorda giren havayı arttırmak ya giren havanın miktarını...

2. R

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey herkes tatilde sanırım :)
  3. R

1985 Model Nissan Patrol Porya Kilidi ?..

Ynt: 1985 Model Nissan Patrol Porya Kilidi ?.. arkadaşlar takın manuel hubları rahat edin. amerikada manuel hubların satış fiyatları netten baktığım kadarıyla çifti 100 -300 dolar arası. benimkiler sağlam ama ben de bir çift manuel kilit almayı istiyorum.

4. R

Rafting

Ynt: Rafting melen de rafting sezonu kısa sürüyor. sular yaz gelince azalıyor. yoksa yer olarak ulaşımı kolay , parkuru uygun. tavsiye ederim. en uygun zamanı sorarsanız daha keyif alırsınız.
  5. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar geçen gün biri arabamı almak için baya bir ısrarcı oldu ancak satmayı düşünmediğimi söyleyince istanbuldan bir yerden 2001 model terrano 2.7 TDİ bulmuş, fikrimi sordu. 2001 model otomatikler ile bendeki 1998 model arasında far ve ön paneller...

6. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey teşekkürler. ustanın sitedeki nicki nedir bulabilirmiyiz?

7. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey dizel turbo aracı kullanırken motor ve turbo yağlanması tamamlanana kadar yüksek devre çıkılmamalı , durduktan sonra da hemen stop edilmemeli rölantide bir süre çalıştıktan sonra kontak kapatılmalıdır. ayrıca erodizel dışında yakıt kullanmak...
  8. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 20000 tl ye rahatlıkla terrano alabilirsiniz. benzinlisi daha ucuzdur piyasada benzinli de çok sayıda var. . arazi araçları içinde terranoların yakıtı sizi üzmez. benzinlinin sarfiyatı dizelden fazla görünse bile lpg ile avantajlı hale geliyor. temiz...
  9. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bugün fren balataları değişti. usta disklerin değişmesine gerek olmadığını söyledi. yakıt tasarrufu yaptığı iddia edilen cihazı denemeye başladım. şimdilik fazla km olmadı.daha birşey söylemek için erken. daha büyük bir intercooler yaptırılabilir mi...

10. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar bugün araca şu yakıt tasarrufu sağlayan cihazlardan taktık. magnetik etkiyle araçta daha iyi yanma sağlayıp yakıt tasarrufu ve performans artışı sağlayacağı iddia ediliyor.yakıt zaten bizimkilerde çok değil ama bir deneyelim bakalım sonuçlar ne...

11. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey merhaba sizin sorunu otomatik kullanan bir arkadaşa sorayım inişte balata kokusu neden olur ben bilemiyorum. otomatik vites tecrübem yok. nette terrano servis manuel var.kitapçık halinde indirilebilir . ben bakmıştım ama pek de gerek olmuyor. görüşürüz
  12. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey aynı şey bende de geçen hafta birkaç kez oldu. ama benimkini bi pompacıda bilgisayara soktuk sensör arızasını hemen söylediler zaten. servisin bilgisayara bağlayıp arızayı görmüş olmaları lazım. tüm sensör hataları bilgisayarda görünüyor.o sensör...

13. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey önlerin devreye girmesi elbette gereklidir.tamirini istanbulda yapan yerler varmış diye duydum.dediğiniz kilitleyen yuvarlak halka şeklindeki parça serviste 50 tl civarında . bazen servisler bunu parça olarak satabiliyorlar.ama genelde servis problemi...
  14. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey hoşgeldiniz. terrano güzel araç. . yazdıklarımızı okursanız serviste bulamayacağınız bilgiler var. mesela 1998 model TDİ aracımda iki sıra peteğin soğutamadığını ve 4 sıra petek sonrası sıcakta hararet sorununun olmayacağını buralardan öğrendim. bizzat...
  15. R

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V bir sürü araçta sensör var hiç de bu paralara değil. aynı işi yapan sensörler için her araçta farklı farklı fiyatlar isteniyor. . bir elektrikçi ucuza halledemiyor mu? bazen bir kablo aşınmış oluyor ya da sensörün ucu oksitleniyor. temizlenince düzeliyor.ya da başka araçlardaki...

16. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey slm ben de tam arkadaşımıza sizlerin varlığından bahsedecektim sizden mesaj geldi. :) ben aracımda yaptığım değişiklikleri burda yazıyordum. sizden de fikir alayım. ön takımları modifiye etmek mümkünmüdür? kamyon gibi önü ağır araçların ön takımları...
  17. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey levent bey merhaba. istanbul da değilim maalesef ..radyatörü düzce den geçerken değiştirdim..ama farketmiyor. radyatörcü ölçü alıp sipariş etti. siparişe göre yapıp kargoyla ona gönderdiler.YETSAN marka.duyulmuş bir radyatör.. radyatörcü sipariş...
  18. R

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bir süredir az paylaşım yapılıyor biraz daha ben devam edeyim :) motora benzin sıkıp temizlemeye çalıştım pek istediğim gibi olmadı ama kirden dolayı göremediğim parçalar ortaya çıktı. yıkatmaya çekiniyorum ama bir soruşturacağım, zarar vermeden...

19. R

Krank Sensörü

Ynt: Krank Sensörü slm netten servis manual buldum. burada ingilizce crankshaft position sensor diyor, krank sensörü dediğimiz bu mudur acaba?.. bulduğum resimde hemen fan termiğinin yanında görünüyor.ustalar hep şanzıman ya da marş motorunun oralarda aramış bulamamışlardı. gündüz gözüyle...
  20. R

Krank Sensörü

arkadaşlar araç bilgisayarda krank sensörü arızası veriyor. sanırım modifiye ederken ellediler. ama yerini bulamadım. nerede olduğunu bilen var mı ? yerinden oynamış olmalı diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri