1985 Model Nissan Patrol Porya Kilidi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesimist79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,731

pesimist79

Ana Kamp
Yer
almanya
selamlar bende 1985 model patrol var. fakat porya kilid arızalı tamir yada yenisi nasıl elde edeblirim. tesekkürler

Görüntü0002.jpg

Etiketler
Ynt: 1985 Model Nissan Patrol Porya Kilidi ?..

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=306.0

bu linke bak yardımcı olabılır iyi günler

merhaba.kilidinizi tamir etmek için resimdeki parçaya ihityacınız olabilir.ayrıca bir takım mmanuel kilidimde var.bütün parçalar sıfırdır.benimle iritibata geçebilirsiniz.05424342822

08072009230.jpg

saolun sizinle görüşmüştük gecenlerde bursa dan ben resim istemistiniz. ama söktüremedim daha kilidi.sizinle irtibata gececegim kısa zamanda.

poyra kilidi basit birşey ama servisler tamir etmiyor. anlayan usta da pek yok ama bilen biri çok kolay yapıyor. benim nissan terrano da tamir ederken bilyeleri dökmüşler. bilyeleri bulmak zor olmuştu. piyasada satılanlardan biraz farklı ebatta oluyor. çok yerde arada kalmış mm ebatta olduğu için bulamamıştım. ama aksarayda (istanbul) bir yerde, katalogda uymamış olan baktığım ölçülerde de görünse de deneyerek bulup taktım. eğer bilyeler dağılmışsa ölçümde en yakın ebatları deneyin. uyabiliyor.herhalde ithal ederken o mm diye gelse de aslında biraz daha küçük ya da büyük olabiliyor.

gerçekten de büyük ihtimalle o resimdekilerden birindedir sorun sanıyorum. arkadaşın aracında da şu üstteki parça ters takıldığı için o çıkıntı kırılmış.torna da aynısını yaptırdı ama eğimi vermek biraz zordu halen arada geçmediği oluyor.

benımde aynı sorunım var 800 tl ıstedıler tekıne bende ıcı kıtledım onları kendı ımkanlarımla uygun fıyata bulursan banada haber verırsın

arkadaşlar takın manuel hubları rahat edin. amerikada manuel hubların satış fiyatları netten baktığım kadarıyla çifti 100 -300 dolar arası. benimkiler sağlam ama ben de bir çift manuel kilit almayı istiyorum.

arkadaşlar slm ben forumda acmıştım konuyu almanyada parça gönderen arkadaş var diye birde ona sorun belki fiyat uygundur almanyada türk bir arkadaş belki yardımı olur kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri