Arama sonuçlarınız

1. kuzey1

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri bir diğer resim öğrenciler ile

2. kuzey1

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

arkadaşlar size zonguldak harmankaya şelaleri ile ilgili resimler yollıyacağımı yazmıştım ancak yaz taili dolayısı ile siteye gereken alkayı gösteremedim ancak fırsat buldum ve şimdi birkaç resim yolluyorum umarım beğenirsiniz.
  3. kuzey1

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? 2008 senesinin ağustos ayında valla kanyonunu 6 kişiden oluşan bir ekip ile altı günde geçtik .gerçekten muhteşem bir yer, bizim süreyi uzatmamız kanyonun zorluğundan çok ekip arkadaşlarım ile kanyonu hazmetme sevdasından kaynaklanıyordu bizim için...

4. kuzey1

Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6

Ynt: Satılık Canon EF 90-300 4.5-5.6 arkadaşlar doğru yerdemiyim bilmiyorum ama bana suya dayanıklı ( yaklaşık 30 m derinliğe -daha fazlada olabilir ) fotograf makinesi lazım ne önerirsiniz ? profosyonel bir fotografcı değilim ama su altı ve açık hava koşullarında yapılan doğa sporları ile...
  5. kuzey1

Trekking Grupları (Karadeniz)

Ynt: Trekking Grupları (Karadeniz) sevgli efe öncelik ile dağcılık il temsilciliği ile bağlantı kurmanı tavsiye ederim ayrıca herkez için spor il temsilciliğide sanırım bu tür organizasyonlar düzenliyordur.en azından bu arkadaşlar sizin ilde kimler ile temasda bulunacağınızı bilirler. umarım...

6. kuzey1

Ynt: Trekking Grupları (Karadeniz) pardon söylemeyi unutmum bu etkinlik ile ilgili ve daha önceki aktivitelerimizle ilgili olan resimleri ve görüntüleri sitemizde paylaşırım.tabi resimleri yollamayı başarırsam.

7. kuzey1

Ynt: Trekking Grupları (Karadeniz) arkadaşlar sitenize yeni üye oldum adım oğuz beden eğitimi öğretmmeniyim. 07 06.09 tarihinde zonguldak harmankaya şelalerindeyiz yaklaşık 25 kişilik 8 sınıf öğrencisi ve 15 kadar öğretmen ile bu doğa harikasını bilmem kaçıncı kez farklı arkadaşlara ve...
  8. kuzey1

Orjinal Adidas

Ynt: Orjinal Adidas bilgi için teşekkür ederim
  9. kuzey1

Dünyanın En Çok Konuşulan Belgeseli

Ynt: Dünyanın En Çok Konuşulan Belgeseli değerli bilgileriniz için teşekkürler. gerçekten muhteşem bir belgesel ve seslendirme için yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum.belkide başkasının sesinden dinleseydim bu kadar etkilenmezdim.ancak kişisel olarak beni en çok etkileyen kısım imparotor du tüm...

10. kuzey1

Dağlı Kuylucu Belgeseli

Ynt: Dağlı Kuylucu Belgeseli belgeseli görüntülüyemiyorum

11. kuzey1

Orjinal Adidas

Ynt: Orjinal Adidas salih bey nasıl olurda adidas eşofman 37 tl olur. ve orjinal diyorsunuz kaldıki sahtelerini bile bu fiyata almak oldukça zor.zahmet olmaz ise bizleri aydınlatırsanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri