Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzey1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,675

kuzey1

Bir yer var biliyorum
Yer
Zonguldak
arkadaşlar size zonguldak harmankaya şelaleri ile ilgili resimler yollıyacağımı yazmıştım ancak yaz taili dolayısı ile siteye gereken alkayı gösteremedim ancak fırsat buldum ve şimdi birkaç resim yolluyorum umarım beğenirsiniz.

DSC06317.jpg

Etiketler

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Selamlar hocam. Geçen yaz Tema ve 'Herkes için Spor Federasyonu' ile ben de gezdim Harmankaya şelalelerini. Zonguldak merkezde oturuyorum. Zorlu ama keyifli bir parkurdu. Fotoğraflarımı acaba aynı başlık altından paylaşabilir miyim? Bolca fotoğrafım var çünkü.

Harmankaya Şelalelerine 3 kez gitmiştik bizde , cidden çok güzel bir yer .

Bizim programımızda 5 saat boyunca yurumustuk 1. şelale 2.şelale 3. şelaleleri geçip 1.5 saatlik bir mola vermiştik ve sonrasında geri dönüşümüz başlamıştı .

Kondisyonu olanların hiç zorlanmadan tamamliyabiliceği bir parkur .

Tek önemli şey ayağınıza mutlaka bot giyin :smiley:

Ankarada öğrenciyim ben eğer yazın gitmek isteyen olursa zevkle eşlik edebilirim sizlere ...

Değirmen ağzı şelalerine gittinizmi hiç ?
Orası oldukça güzel bir yer , harmankaya kadar zorlu bir parkuru olmasada insan zevk veriyor dere yatağından doğru yine tırmanışlar var .

Tavsiye ederim orayada gitmenizi .

Birde fatihs sitesinin arkda tepelerde kozlu köy yoluna doğru giderken bir orman patikası var geçenlerde orada 1 gece kamp yapmıştık oldukca guzel bır yer yalnız giderken mutlaka yanınızda mutlaka kendınızı savunucak bır seyınız olsun .
Bıçak filan yeterli olucaktır :smiley: yada pala .

Haftasonları kentin karmaşasından uzaklaşıp, doğanın içinde bol oksijenli etkinliklere katılarak sağlıklı yaşamı tercih edenlerin birinci tercihi günübirlik turlar formatında düzenlenen gezilere katılmak. İster aktif , ister dinlenceli bir haftasonu geçirmek isterseniz mutlaka size uygun bir faaliyet bulabilirsiniz. Yeni haftaya zinde ve enerji dolu başlamak için doğa yürüyüşleri yapmak, hem egzersiz hem de temiz hava depolayarak kendinizi zinde hissettirecektir.

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar bu anlamda şanslı sayılabilir, ama en çok onların bu tarz faaliyetlere ihtiyacı olabileceğini düşünürsek de normal bir durum. Zira bu şehirlerde bu tarz hizmetler sunan birçok doğa turizmi acentası mevcut. Hemen hemen hepsinin de benzer formattaki tur programlarını inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.

Size bu anlamda internet üzerinden online rezervasyon imkanı sunan breakoutdoor.com'u tavsiye edebilirim. Oturduğunuz yerden zengin günübirlik turlar seçeneklerinden dilediğinizi seçip kredi kartınızla online ve güvenli bir şekilde rezervasyon yaptırabildiğiniz site, ayrıca uygulanan ödül sistemi ile sizi daha fazla gezip görmeniz için teşvik ediyor. Üyeliğinizin başlamasıyla Mil de kazanmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlarınıza tavsiye ettikçe, ve arkadaşınız rezervasyon yapınca yine Mil kazanıyorsunuz. Oldukça verimli fırsatlar sunan sistemle, Millerinizin yeterli olduğu, dilediğiniz günübirlik veya daha uzun süreli doğa ve kültür turlarına ücretsiz katılma imkanı elde etmiş oluyorsunuz.

Sadece doğa ve kültür turları alanında hizmet veren site, ayrıca eğitim ve kurslar konusunda da faaliyette bulunuyor. Yamaç paraşütü eğitimlerinden, yelken eğitimine, dalış kurslarından, hayatta kalma tekniklerine kadar geniş yelpazede, outdoor sporları konusunda kendinizi uzmanlaştırabileceğiniz zengin seçenekler bulabilirsiniz. Tursab A tipi lisans sahibi olan Teleskop Seyahat Acentası bünyesinde hizmet veren breakoutdoor, kısa zamanda birçok üyesi olan doğa sever, sporcu ruhlu ve yeni kültürler keşfetmekten zevk duyan gezginlerin buluştuğu bir platform haline gelmiş durumda. Siteyi ziyaret edin inceleyin, mutlaka size uygun bir faaliyet ya da gezi bulacaksınız.
İletişim bilgileri:
0 212 251 7303
http://www.breakoutdoor.com/cat/preview/4/Gunubirlik.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri