Orjinal Adidas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salih46 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,817

salih46

Ana Kamp
Yer
K.maraş
ADİDASIN ORJ. ALT EŞOFMANI

HIZLI NEFES ALABİLİR SAĞLAM KUMAŞTAN İMAL EDİLMİŞTİR

BEL VE DİZ KISIMLARINDA DAHA HIZLI NEFES ALABİLEN KUMAŞLAR VARDIR

2 ADET FERMUARLI CEBİ VARDIR, FERMUARLARDA ADİDAS YAZIYOR.

PİYASA FİYATI 80-90 TL CİVARINDA. 37 TL KARGODA 3 TL 40 TL'YE KAPINIZDA

ALAN ARKDAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
14423120_764176_xj9n488.jpg

14423120_764176_zhua886.jpg

14423120_764176_awvn764.jpg

14423120_764176_t4wv054.jpg

14423120_764176_r90z685.jpg

Etiketler

Ynt: Orjinal Adidas

salih bey nasıl olurda adidas eşofman 37 tl olur. ve orjinal diyorsunuz kaldıki sahtelerini bile bu fiyata almak oldukça zor.zahmet olmaz ise bizleri aydınlatırsanız sevinirim

kuzey1,
hocam size öncelikle şöyle bir açıklama getireyim ülkemizde maalesef (özür diliyorum) marka kazığı aşırı derecede. orjinal diye tabir edilen ürünler taiwan, honk kong gibi ülkelerden gelir çakma diye tabir ettiklerimizde çinden gelir isterseniz adidas nike v.s gibi markaları pahalıya satan lüx spor mağzalarına girip ürünlerin etiketlerine bakabilirsinz mesela benim satışa sunduğum hong kong malıdır ve zaten mantıklı düşünürsek bu eşofmanlar en fazla 5 dolara maal edilirki bu rakam çok yüksek vergisi kargosu toptancısı parakendecsi mağaza derken bize 5 dolarlık ürün 100 ytl ye gelir ve mağazalar bunlardan en az %50 kar yapar yani aslında benim söyledğim fiyat bile maaliyetine göre çok uçuk ürünü isterseniz alış veriş sitelerinde satışa koyhabilirim ve a beğenirseniz alırsınız beğenmessenizde iade alırım. son olarak ben bu kış su geçirmez eşofman veya pantolon bakmak için girdim pahalı spor mağazalarına bana bunu göstermişleridi ama su geçiriyor.

merhaba gitigidiyordan o kadar ürün aldım ki kargoda gel git bisürü para verdim . ürününüz orjinalse 1-2 tane alt alabilrim m beden . msn adresim ciks_alici@hotmail.com ekleyin iletişime geçelim resim gönderin ona göre alayım...

bu arada fotograflarıda göremedim . bi kontrol ederseniz sevinirim . veya msn adresime gönderisiniz . alışverişi gerçekleştiriz.

fotoğraklarını görsek iyi olacak.
bende almak istiyorum ama görmeden olmaz.msn:paraglinesinan@hotmail.com

cevabınız için teşekkür ederim.ancak özür dileyerek pek ikna olamadığımı söylemek zorundayım .bunu yazarken bir tartışma başlatmak düşüncesinde değilim sadece ben yazdıklarınızdan tatmin olmadım onu belirtiyorum umarım kızmadınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri