Arama sonuçlarınız

1. incvz67

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar paylaşım için teşekkür eden arkadaşlarım......hepinize bende teşekkür ederim bizlerde sizlerin raporlarına bakıp gitmiş gibi oluyoruz....bu arada resimlere devam edeyim. evet.nerde kalmıştık deniz...

2. incvz67

2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar şimdiki moladan sonra birazcık yukrı çıkıp deniz gölüne seyre dalıyoruz muhteşeeeeeemmmmmmmmmmmm....... ve ha süper sis yok çok ilginç yağmur ve sis yok 3 yıldır geliyorum farklı rotalardan ilk kez...
  3. incvz67

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar evet yeni bir gün bugün yürüyüşümüz 3-4 saat sürecek çünkü dün 12-13 saatlik yürüyüş bu yükseltide beni mahvettei ama dinlenince değiyor.evet bakın çadırın üst sırtında gördüğünüz tepeyi aşabilseydik...

4. incvz67

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar 3276m lik sırtta dinlendik ve kısmen kendime geldim yukarıda resimde görüyorsanız eğer tam arkamda kayalık bir sırt var işte onu kaçırdık aşağıya indik ya tabi bende gps e bakmıyorum ya havada güzel...
  5. incvz67

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar evet ardımızda derebaşı aşıtından geldiğimiz resim var. ve kavrun aşıtını aşıyoroz 3276m tabiki mala veriyoruz ama bir sorun var ben çok yoruldum ayaklarmı hissetmiyorum sürekli su içiyoruz...ya bu...

6. incvz67

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar 3150 m ye çıktık ama ben resmen bittim ikinci günde bu kadar yükle bu kadar dik bir rota beni yordu ama arkadaşım aybars çok iyi durumda bana hep fark atıyor ve bekliyor ...ama nafile hatta arada birde...

7. incvz67

Ynt: 2010 Kaçkarlar'da Translar - Kavrun Derebaşı Soğanlıgöl - Zirve - Dilberdüzü - Ogunlar yukarıdaki resimde derabaşı gölü kenarında dinlenme molasındayız ...iyi durumdayız sırtımızdaki yüklerle bu arada çek dağcılarla karşılaştık zirve için neletlemeden dilberdüzüne ineceklermiş onlarda...
  8. incvz67

kaçkarlara bu yıl 3.gidişim. önceki raporlarımda zaten burada var. ilk tanışmam bukla tur sayesinde oldu..2.ye iki arkadaş çıktık kuzeyden zirve yaptık, veeee bu yıl 05-11 ağustos 2010 yine kaçkarladayım. siteden gezi planlarım bölümünden tanıştığım aybars arkadaşımla planladığımız gezimiz...
  9. incvz67

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) biz turunuzu aybars arkadaşımla 5-11 ağustos arasında yaptık inanılmaz rotalar yaptık...raporlar bölümünde resimleri yakında koyarım.......umarım bir arkadaş bulursunuz ve turunuzu yaparsınız...

10. incvz67

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) bu başlık içinde bahsettiğim kaçkar turu rotaları ve yol arkadaşı durumumuz aybars arkadaşımızın açtığı temmuz ayında kaçkarlar başlığında devam etmiştir.... bu arada 5 ağustos sabahı trabzon da buluşma ile turumuz başlayacaktır... aynı gün...

11. incvz67

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar görüşmek üzere .....ben ve arkadaşım aybars 5 ağustos sabahı tarabzonda olcak şekilde kendimizi ayarladık....bi kaç eksiğim var trabzondaki odak outdor mağazasından onları temin edicem . ve sonra vakit kaybetmeden......aydere ulaşmak .oaradanda kavruna...
  12. incvz67

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi arkadaşım eğer o mevsimde kar olursa kesinlikle gelirim geçen yılın kristal kar olayını ve sarıkamışı unutmak değil. bu arada dağ değidiği uludağ kartalkaya gibi falan değil, sarıkamışa gelen otobüs lerden pistin yanında iniyorsun otelin dibinde yani buda çok...

13. incvz67

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar merhabalar eylül nisan arkadaşım biz büyük ihtimalle aybars arkadaşımla gezimizi yapacağız keşke erken izne ayrılabilsem..dershanede çalışan bir rehber öğretmen olduğumdan heryıl tercihler 1 ağustosta biterdi bende 31 temmuzda izne ayrılırdım. ösym nin...
  14. incvz67

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar bu sene yaz tatilim uzun olduğu için ben zaman konusunda esneğim. aslında temmuz ortasını düşünüyordum ama beraber güzel ve farklı bir rota için uygun olduğunuz zamanlara göre hareket edebilirim. incvz67 senin söylediğin turla başlayıp sonra devam da edebiliriz...
  15. incvz67

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) arkadaşlar bu tarihlerde kaçkarlar bölgesinde olacak arkadaşlar var ise gezi arkadaşı olurum..planları olan arkadaşlar rotalarını burada bizimle paylaşırlarsa sevinirim.

16. incvz67

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar arkadaşım bende bu konuda iki başlık açtım....temmuz sonunda kaçkarlarda olucam 3.gidişim olacak çok farklı bir rota planlıyorum.....eğer tarihlerimiz uyarsa görüşelim
  17. incvz67

Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı?

Ynt: Bu Yaz Karadenizimiz'de Bir Plan Var mı? arkadaşım bende 2 yıldır doğu karadeniz,kaçkarlar yapıyorum , güneyden dilberdüzünden zirveye çıktım geçen yaz buradan tanıştığım bir arkadaşla kısa bir gezi yaptık kuzey rotadan kavrundan kaçkara,,,ve hussere bu yıl farklı rotalar...
  18. incvz67

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) arkadaşlar çoruh outdor klubu.( merkezi artvin yusufelinde) çok güzel bir tur hazırlamış 31 temmuzda başlıyor adınıda ezber bozan tarans kaçkar diye koymuşlar ama program çok hoşuma gitti..... 1.gün yusufelinde buluşma ve ve konaklanacak...

19. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) saolasın arkadaşım........
  20. incvz67

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) saolasın arkadaşım telefonunu not ediyorum...arabayla gelirsem artvinden geçebilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri