Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan incvz67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,584
Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Sayın incvz67 ben sizin bu konuya daha öncede birkaç defa baktım.
Yaylaları izlemekten sizin yol arkadaşınız, benim can dostum Kerem'i daha yeni farkettim.
Siz iyice fethettiniz Kaçkarları, inşallah bir sene de beraber gideriz.

Selamlar
Sedat Başar

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Sayın incvz67 ben sizin bu konuya daha öncede birkaç defa baktım.
Yaylaları izlemekten sizin yol arkadaşınız, benim can dostum Kerem'i daha yeni farkettim.
Siz iyice fethettiniz Kaçkarları, inşallah bir sene de beraber gideriz.

Selamlar
Sedat Başar
inşallah arkadaşım arkadaşım .kaçkarlar insanı kendine o kadar çekiyokiama 5-6 gün yetmiyor seneye biraz daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum.amaç sadece zirve değil.bölgenin güzellikleri muhteşem.haziran ayında rota çizmeye başlarım ben yine .görüşmek üzere.

harikaa! insan orada olmak istiyor, umarım bizde bir yaz szin gibi o güzellikleri görme şansını yakalarız.. fotograflara bakarken, yazıları okurken oranın havasını soluduğunu hissediyor insan.. paylaşım çok başarılı olmuş... elinize, yüreğinize sağlık...

cem cihan' Alıntı:
Daha fazala rahatsızlık vermeden gezimdeki ortak olarak gördüğüm ufak olaya geliyim;
Saat 01:00 da rize pazar yücehisar köyünde çıktık yola (ben eşim ufak yiğen) saat 03:30 da yukarı kavrondaydık.
eğer sıkmadıysam devam edicem saygılar.

Hocam doğrusu ben merak ettim devamını.
incvz67 ne der bilmiyorum ama burada veya bir başka başlıkta okumak isterim.

Gerçekten harika yerler oralar.. Bizde Ağustos'un 9'unda Artvin-Yusufeli'nden bisikletlerimizle yola çıkarak, Sırakonaklar köyü üzerinden davalı yaylasına oradan da lanetleme geçidinden Yukarı kavrona gittik.. Bisikletleri sürekli taşımamız gerekti ancak ona rağmen inanılmaz keyifliydi herşey. Seneye tekrar oralara gidebilmeyi umuyorum.. Gerçekten kendisine bağımlı hale getiriyor Kaçkarlar.. Seneye belki zirve deneriz(tabi bisikletsiz :smiley:)

d.berkay' Alıntı:
Gerçekten harika yerler oralar.. Bizde Ağustos'un 9'unda Artvin-Yusufeli'nden bisikletlerimizle yola çıkarak, Sırakonaklar köyü üzerinden davalı yaylasına oradan da lanetleme geçidinden Yukarı kavrona gittik.. Bisikletleri sürekli taşımamız gerekti ancak ona rağmen inanılmaz keyifliydi herşey. Seneye tekrar oralara gidebilmeyi umuyorum.. Gerçekten kendisine bağımlı hale getiriyor Kaçkarlar.. Seneye belki zirve deneriz(tabi bisikletsiz :smiley:)
lanetleme geçidinden bisikletlerle nasıl çıktınız ve indiniz arkadaşım ya .ben geçen yıl olgunlardan çıkmıştım lanetlemeye sonra çeymakçura inmiştim.ama bisikletle çok zor olmuştur .inşallah seneye görüşürüz oralarda.evet ağustos başı ramazan ayı gelmeden yine gitmek lazım oralara....güneyden dilberdüzünden zirve yapmak istiyorum yine.görüşelim arkadaşım....

iyi akşamlar

DSC02581.jpg

Vallahi gerçekten çok zor oldu.. Hatta çoğu zaman 2-3 seferde taşıdık eşyaları ve bisikletleri.. Gerçekten çok yorulduk ama bir ilki gerçekleştirdik :smiley: 4 kişi yaklaşık 3300-3400metreden bisikletlerimizle geçtik :smiley: Ama en çok zorlandığımız kısımlardan biriside Yukarı Kavron'a kadar olan yoldu..

p1260584.jpg

p1260596.jpg

Buda ben :smiley: Yukarı Kavron'a inerken..
p1260603.jpg

berkay arkadaşım resimler çok güzel ama ben lanetlenemeden sonra, sizin kavruna inerken mozovite mi döndünüz oradanmı indiniz.resimde kavrun yaylasını yukarıdan gördüm yanılmıyosam. ama bisikletlerle çok ağır bi yükün altına girmişsiniz. süper gerçekten. bu arada çadır konaklamamı yaptınız yoksa yayla pansiyonlarımı.başka resimleriniz varsa bekliyoruz.paylaşımınız için teşekkürler arkadaşım.

cok gec farketmiş olmama ragmen cok harika görüntüler....bu güzellikleri bizlerle paylastığınız için tesekkürler sevgili topragım....devrekten saygılar basım üstüne......

aslanaybars' Alıntı:
cok gec farketmiş olmama ragmen cok harika görüntüler....bu güzellikleri bizlerle paylastığınız için tesekkürler sevgili topragım....devrekten saygılar basım üstüne......
saolasın arkadaşım........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri