incvz67
Kamp II
kaçkarlara bu yıl 3.gidişim. önceki raporlarımda zaten burada var. ilk tanışmam bukla tur sayesinde oldu..2.ye iki arkadaş çıktık kuzeyden zirve yaptık,
veeee bu yıl 05-11 ağustos 2010 yine kaçkarladayım. siteden gezi planlarım bölümünden tanıştığım aybars arkadaşımla planladığımız gezimiz muhteşem geçti....
tabi geziye çıkmadan rotamı iyice belirlemiştim google earth den en ince ayrıntıya kadar baktım heryere bu arada gps alarak ve gideceğim rotaları yükleyerek (acemide olsa başardım ilk kez gps kullandım bu arada)
rotamızı biraz zor olsada şu şekilde çizdim.
1.gün yukarı kavrunda kamp...ve göller bölgesine yürüyüs 2700m kamp2300m
2.gün kavrundan hareketle derabaşı gölüne,mola derabaşı aşıtından geçiş 3150m..mola kavrun aşıtından güneye trans3270m.ardından davalıya doğru alçalış2200. dinlenme sonra davalıdan soğanlı göle çıkan rotadan soğanlı göle çıkış için yürüme ve kamp
3.gün denizgölüne yürüyüş ve bugün dinlenme 3400m.
4.gün kaçkar zirve günü...ardından dillberdünden olgunlara deniz pansiyona 1870m
5.gün olgunlardan lanetlemeye geçiş ve tekrar kavruna dönüş
6.gün kavrundan aydere iniş ve kaplıca akşama trabzon ve son.
veeee bu yıl 05-11 ağustos 2010 yine kaçkarladayım. siteden gezi planlarım bölümünden tanıştığım aybars arkadaşımla planladığımız gezimiz muhteşem geçti....
tabi geziye çıkmadan rotamı iyice belirlemiştim google earth den en ince ayrıntıya kadar baktım heryere bu arada gps alarak ve gideceğim rotaları yükleyerek (acemide olsa başardım ilk kez gps kullandım bu arada)
rotamızı biraz zor olsada şu şekilde çizdim.
1.gün yukarı kavrunda kamp...ve göller bölgesine yürüyüs 2700m kamp2300m
2.gün kavrundan hareketle derabaşı gölüne,mola derabaşı aşıtından geçiş 3150m..mola kavrun aşıtından güneye trans3270m.ardından davalıya doğru alçalış2200. dinlenme sonra davalıdan soğanlı göle çıkan rotadan soğanlı göle çıkış için yürüme ve kamp
3.gün denizgölüne yürüyüş ve bugün dinlenme 3400m.
4.gün kaçkar zirve günü...ardından dillberdünden olgunlara deniz pansiyona 1870m
5.gün olgunlardan lanetlemeye geçiş ve tekrar kavruna dönüş
6.gün kavrundan aydere iniş ve kaplıca akşama trabzon ve son.