Arama sonuçlarınız

1. incvz67

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi Duyurusu (2 Ağustos 2009)

arkadaşlar 2ağustosta 2009 trabzonda başlayacak etkinliğe kerem arkadaşımızla çıkacağız,umarım bir aksilik olmaz.tahmini rotamiz şu şekilde, ayder,kavrun ,mezovit düzlüğü kamp alanı ;zirve tırmanışı muhteşem kaçkar zirvesi,sonrada palovit vadisindeki yaylaları takip ederek ,trovit samistal...

2. incvz67

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar arkadaşım bende sitedeki kerem ün adlı bir arkadaşla tarihimizi belirlemeye çalışıyoruz umarım olur bende 4 ağustos 11-12 ağustos arası plan yapıyorum .umarım deneyimli arkadaşlarda bu konulara rota planlamaları yaparlar .özelden haberleşellim arkadaşım
  3. incvz67

Kaçkar Dağları'nda Trekking

Ynt: Kaçkar Dağlarında Trekking arkadaşım güney rotasına herkes katılabilir kesinlikle çekinmeyin katılın bu treklere .zaten sonra benim gibi fotoğraflara bakar durursunuz seneye tatil ne zaman gelecekte gidecem diye.

4. incvz67

Kaçkar Rotaları

Ynt: Kaçkar Rotaları selam arkadaşlar,kaçkar bölgesine gezi planı olan arkadaşlar var ise kdz ereğliden arabamla ,ayder bölgesine kadar gelmeyi düşünüyorum.zirve tırmanışını geçen yıl dilberdüzü güney rotasından yapmıştım.bu yıl kuzey rotasını denemek istiyorum ve deneyimli arkadaşlrla bu...
  5. incvz67

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar arkadaşım tırmanış çok zor değil sadece biraz kondisyon gerekiyor yani kısa dinlenme süreleri ile dilberdüzünden 5-6 saatte zirveye çıkılıyor inişle beraber 10-11 saat sürer en uzun yürüyüş.şuna kesinlikle dikkat et ;çok da pahalı olmayan güzel bir trek botu işini...

6. incvz67

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar arkadaşlar 2009 ağustos ayında kaçkar zirve, tırmanışı ve bölge yaylalarına gidecek arkadaş olursa partner olmaya şimdiden hazırım.geçen yaz yaptığım kaçkar zirve yi unutmak mümkün değil.

7. incvz67

Karadeniz Fırtına Vadisi Yaylaları, Kaçkar, Macahel Gezisi (Ağustos 2009)

arkadaşlar bu güzergahta ağustos ayı için plan yapan gezenbilir üyeleri varmı.geçen yaz başladığım doğukaradeniz gezime bu yaz ticari turlar dışında devam etmeyi çok istiyorum,mesajlarınızı bekliycem.
  8. incvz67

Karadeniz Turu Kaçkar

Ynt: Karadeniz Turu Kaçkar krosçu arkadaşım keşke sana ayak uydurabilseydim keşke.ama motorsiklet bana zor .geçen yaz turla gittim karadenize macahel,kaçkar zirve tırmanış çadır konaklama ve yaylalar mükemmlel idi .asllında bağımsız bir şekilde fazla kalarak o yöreyi tekrar yaşamayı çok...
  9. incvz67

Kdz Ereğli'den - Alaplı, Yığılca Yedigöller Etkinliği Duyurusu (19 Mayıs2009)

Ynt: Kdz Ereğli'den - Alaplı, Yığılca Yedigöller Etkinliği Duyurusu (19 Mayıs2009) alaplıdan yığılca istikametine girdiğimiz yol.nispeten fena sayılmaz asfalt.bu güzergah yığılcaya kadar fena değil son köy olan alaplı kabalar köyü geçildikten sonra.sadece orman içinden gidiyorsunuzve karşınıza...

10. incvz67

B. Ağrı Dağı Tırmanışı 2005

Ynt: B. Ağrı Dağı Tırmanışı 2005 arkadaşım slaytlar harika olmuş emeğine sağlık.

11. incvz67

Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula (22 Eylül 2007)

Ynt: Yukarı Kavrun'dan Kaçkar Buzula (22 Eylül 2007) arkadaşım resimler harikaymış biz yusufeli tarafından dillber düzünden çıktık ama bu rotayı görmeyi çok istemiştim hep saol arkadaşım .ama zirveye çıkış resimlerini göremedik.
  12. incvz67

Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)

Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008) ulaş arkadaşım umarım hazirandaki yürüyüş 12 hazirandan önce başlamaz.dershanede çalışan bir öğretmen olarak öğrencileri 14 haziranda yapılacak öss ye hazırlıyoruz .haberlerinizi bekliyorum.teşekkür ederim arkadaşım verdiğin...

13. incvz67

Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) kadir arkadaşım resimlerinizi bekliyoruz . sağ salim gidip gelin de.bizede anlatın .selam arkadaşım ikinizede yol arkadaşının olması da güzel olmuş,
  14. incvz67

Kdz Ereğli'den - Alaplı, Yığılca Yedigöller Etkinliği Duyurusu (19 Mayıs2009)

arkadaşlar yedigöllere hep bolu güzergahından gidilmiş,biz alaplıdan köy yoluna girerek yığılcaya ve yedigöllere farklı bir rotadan gitmeyi palanlıyoruz .iki arkadaş sabah 06 da yola çıkıyoruz. .turumuzun tarihi işimiz dolayısı ile 18 mayıs olarak değişebilir .
  15. incvz67

Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008)

Ynt: Kastamonu - Atatürk İstiklal Yolu Yürüyüşü (25-30 Ağustos 2008) bu etkinlik 2009 yılında yapılırsa katılmayı çok isterim, resimler için teşekkürler arkadaşlar

16. incvz67

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? arkadaşlar gördüğüm kadarı ile bu bölgeye gitmek isteyen arkadaşımız çok ağostos başı gidebiliriz. umarım deneyimli arladaşlar bu konuyla ilgilenirler
  17. incvz67

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? arkadaşlar 03 08 2008 tarihinde bukla ile macahel kaçkar zirve ve ayder pokut sal hazindak ve bir sürü yeri görme imkanım oldu. ve bu olay insanda bir tutkuya dönüşüyor.bu ağustos ayında tur ile gitmek istemiyorum .sürekli koşturuyorsunuz oradan oraya 7 güne...
  18. incvz67

Daha Temiz Bir Çevre İçin Elele - 3. Filyos Rafting yada Gezi Etkinliği

Ynt: Daha Temiz Bir Çevre İçin Elele - 3. Filyos Rafting yada Gezi Etkinliği arkadaşlar paylaşımınız için teşekkürler.elinize sağlık.

19. incvz67

Otostopla 1 Ay Ege - Akdeniz Tavsiyeleri?

Ynt: Otostopla 1 Ay Ege - Akdeniz Tavsiyeleri? evet bu konuyu dönünce mutlaka canlı tut arkadaşım.bizlerde merak ettik şimdi
  20. incvz67

Hindistan'ın Slum Köylerinde Toplu İntiharlar...

Ynt: Hindistan'ın Slum Köylerinde Toplu İntiharlar... of arkadaşım of bu haberleri okudukça içim ürperiyor benim ,bu kadar mı akılsız olur yönetenler....evetyediğimiz dometesten tutun bibere kadar ,sadece şekilleri aynı kaldı isteseler onu da değiştiriyorlarya. ne yapmalıyız nasıl korumalıyız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri