Arama sonuçlarınız

1. rampadacore

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Üstad Selam. Aracınızı uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben de pajeroyu çok beğenenlerdenim ama malum bütçe meselesi, 2.7 GC almak niyetindeyim. Siz yukarıda sakın american alma demişsiniz, ağır offroad...

2. rampadacore

WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

Ynt: Wj Jeep G.cherokee 2.7 Diesel Mi, Pajero 3.2 Diesel Mi? Bu konuda güncel bilgisi yada yorumu olan varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Bu iki araç da 200.000 km nin altında bulunamıyor. Pajeronun artısı 7 kişilik olması, onun haricinde kullanan değerli üyelerin artılarını eksilerini yazması...
  3. rampadacore

Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

Ynt: Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım? Dostlar yok mu yardım edecek, fikrini söyleyecek?

4. rampadacore

Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

Merhaba, 4X4 arayışım devam ediyor. Bir kaç aydır yazılanları ve eski mesajları sürekli okuyorum. LR Disco nun tutku olduğunu ve bazı kronik sorunları olsa da üyelerin araçlarını çok sevdiklerini görüyorum. Ben sanayi vs çok bilen çok giden biri değilim. Ağır offroad yapmayacağım, daha çok kır...
  5. rampadacore

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Merhaba, linkteki aracı bilen tanıyan değerli üyeler yorumlarını paylaşabilirler mi? Araç yaklaşık 4 aydır satışta ama satılmadı, fiyatı mı yüksek, farklı bir sorunu mu var? Bunu aldıktan sonra neleri değiştirmem gerekir, kır ve piknik gibi...

6. rampadacore

İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım?

Ynt: İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım? Aslında satmak gibi bir düşüncem yok ama haklısınız. ihtiyaç halinde satmak durumunda kalınabilir. ben uygun bir bütçe ile çok yıpranmamış bir araç düşüncesi ile kazalı olan bu araca bakmıştım. Zaten kazası öncen yada yandan olsa bu araç benim radarıma...

7. rampadacore

Ynt: İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım? Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Ben 5-6 bin TL ye halledebileceğimi düşünürken bahsettiğiniz bütçeler beni zorlar kuvvetle muhtemel. Hayal kırıklığı gibi oldu ama yılmak yok, aramaya devam. Subarunun bendeki imajı da biraz böyle, sorunsuz olduğunu...
  8. rampadacore

Merhaba, uzun süredir hobi amaçlı bir 4X4 arayışım devam ediyor. Vakit konusunda sıkıntı yaşadığım için beni servisle sanayi ile uğraştırmayacak bir araç istiyorum. Karda kışta yolda bırakmasın, kır gezileri, sülüklü göl gibi soft arazi gezilerinde beni üzmesin yeter. Başlangıçta Defender...
  9. rampadacore

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma sanıyorum 3 kere uzun süre basmak gerekiyor, yani çocukların yada bizlerin yanlışlıkla çalıştırması pek mümkün değil gibi. özellikle karın yoğun olduğu yerlerde uzaktan çalıştırıp 15 dakika aracın ve motorun ısınması, ön camın çözülmesi iyi olur bence. yine de bu...

10. rampadacore

Defender Otomatik Şanzıman

Ynt: Defender Otomatik Şanzıman Tuncay061 üstadımız çok yakın zamanda böyle bir uygulama yapmış ama gizemli bir şekilde çok detay paylaşmıyor :) iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. rampadacore

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? İbrahim Bey, teşekkür ederim bilgi için. Ekibe bir kaç kişi daha kazandırmayı hızlandıracak bir uygulama olurdu defender'ı deneyebiliyor olmak. Siteden yazanlardan yola çıkarak bir araz aracından ziyade bir iş makinesi olduğu yönünde. O nedenle...
  12. rampadacore

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Merhaba, aynı konu üzerinde biz de düşünüyoruz. Araştırmalarını sırasında defender'ı kiralayan bir yer yada kişi bulabildiniz mi? Yani 1 hafta kadar bu aracı kiralamak istesek İstanbulda bulabilir miyiz acaba ve yaklaşık maliyeti ne olabilir?

13. rampadacore

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) Çok güzel olmuş elinize sağlık. Otomatik vitesin maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz. Uygulaması kolay mı? vs.
  14. rampadacore

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma Aracı zaten el freni çekili bırakıyoruz, el freni çekilmeden bırakamn var mı bilemiyorum. Ben otomatik discovery için düşünüyorum, haliyle çalışması için parkta olması gerekiyor ama frene basmadan çalıştırır mı bilemiyorum iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile...
  15. rampadacore

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma Bazı forumlarda bahsedilmiş ve kullananlar var ama ne kadar verimli bilemiyorum. linkte ürünü anlatıyor. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/uzaktan-motor-calistirma-modulu-149119470 anladığım kadarıyla aracın ısınması vs gibi avantajları var...

16. rampadacore

Uzaktan Motor Çalıştırma

Uzaktan Motor Çalıştırma Modülü diye bir ürün var, uygulayan üye var mıdır? Artılarını eksilerini paylaşabilirler mi? Kışın özellikle işe yarayacağını düşünüyorum ama sonrasında sıkıntı olur mu? Aracın farklı bir donanımını etkiler mi, bozar mı vs.?
  17. rampadacore

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, aranıza katılalı bir kaç ay oldu ama yeni yazmaya başladım. Daha doğrusu soru sormaya yeni başladım. İstanbulda yaşıyorum. Gayrımenkul Sektöründe çalışıyorum. Outdoor sporlara ve özellikle gezi, kamp gibi aktivitelerle ilgilenmeye başladım. Bunun...
  18. rampadacore

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba,

19. rampadacore

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Teşekkürler bilgi için. Aslında bahsi geçen kaza rakamları çok yüksek değil, ne yapıldığı önemli. Serviste yapılan basit hasarlarda bile ciddi maliyetler çıkabiliyor LR ve türevleri için. Kaporta boya maalesef İstanbuldaysanız mutlaka işlem görmüş...
  20. rampadacore

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Merhaba, linkteki aracı bilen var mı? bununla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim? Oldukça temiz görünüyor ama Marks'ın dediği gibi "her şey göründüğü gibi olsaydı bilim diye bir şey olmazdı" Teşekkürler şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri