rampadacore
men dakka dukka
Merhaba, uzun süredir hobi amaçlı bir 4X4 arayışım devam ediyor. Vakit konusunda sıkıntı yaşadığım için beni servisle sanayi ile uğraştırmayacak bir araç istiyorum. Karda kışta yolda bırakmasın, kır gezileri, sülüklü göl gibi soft arazi gezilerinde beni üzmesin yeter. Başlangıçta Defender alacakken yorumlar ve defender'ın iş makinesi olduğu, konforun olmadığı yönündeki yorumlar disco2 ve cherokee WJ kasaya yöneltti beni. yine bu araçların LPG ve yaşlarından dolayı diğer olası sorunlar beni subaru forester almaya yöneltti. yılda 10.000 km den az yapacağım. 12-13 litre yakması çok sorun olmaz, lpg takmayacağım. benim için olmazsa olmaz otomatik vites, klimalı, ve iç dizaynının nispeten güzel olması. maalesef benim için kokpit önemli, arazi aracı için önemli olmamalı ama ısınamadım bir türlü eski ve estetikten yoksun araçlara. son olarak subaru ve d-max arasında kaldım. nispeten daha yeni modeller, ama çift kabinler bildiğim kadarıyla her yıl muayeneye girmek zorunda, bir de kamyonet olduğu için büyük, arka kısmını da verimli kullanamayacağımı düşünüyorum.
Yaklaşık 35.000 TL bütçe ile linkteki aracı iş görür hale getirebilir miyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2008-model-subaru-forester-2.0-comfort-cam-tavan-xenon-full-210289916/detay
bana olası sorunları ne olabilir. bagaj kapağını çıkma bulsak diğer kısımları da düzeltsek iş görür mü? Araç tamiratı yada yürüyeni, motor vs pek bilgili değilim. Sanayi ile de çok işim olmadı, 18 yıldır araç kullanıyorum, silecek suyunun nereden konduğunu bir kaç yıl önce öğrendim. yani özetle benim gibi bir acemi bu aracı 30.000 TL ye alsa 35-36 civarında hafta 1-2 gün kullanacak ve mutlu olacak hale getirebilir mi? Yada forumdan bir usta yada servis al biz hallederiz, maliyeti de şu olur diyebiliyor mu?
Değerli üyelerin desteğini bekliyorum.
Saygılar,
Yaklaşık 35.000 TL bütçe ile linkteki aracı iş görür hale getirebilir miyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2008-model-subaru-forester-2.0-comfort-cam-tavan-xenon-full-210289916/detay
bana olası sorunları ne olabilir. bagaj kapağını çıkma bulsak diğer kısımları da düzeltsek iş görür mü? Araç tamiratı yada yürüyeni, motor vs pek bilgili değilim. Sanayi ile de çok işim olmadı, 18 yıldır araç kullanıyorum, silecek suyunun nereden konduğunu bir kaç yıl önce öğrendim. yani özetle benim gibi bir acemi bu aracı 30.000 TL ye alsa 35-36 civarında hafta 1-2 gün kullanacak ve mutlu olacak hale getirebilir mi? Yada forumdan bir usta yada servis al biz hallederiz, maliyeti de şu olur diyebiliyor mu?
Değerli üyelerin desteğini bekliyorum.
Saygılar,