WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,365
Ynt: WJ Jeep G.Cherokee 2.7 diesel mi, Pajero 3.2 diesel mi?

Hatta şöyle daha doğru, tüm wj lerde aynı çekiş sistemi yok ancak bildiğim Türkiyeye gelenlerde Q2 sistemi var, bu da hem ön hem arkada vari-lock mevcut demek. örnek link http://www.wjjeeps.com/tcases.htm

Etiketler

Han Solo' Alıntı:
Yok hayır,WJ lerde hem önde hem arkada vari-lock var, 2005 ten sonraki GC WK\WH lerde adı limited slip oldu tek fark, değişiklik ve ihtiyaca daha hızlı cevap veriyor ve kilit balataları karbon yerine çelik oldu diye biliyorum

Bende 2003 WJ var nisan ayında aldım.QD1 sistemi var. Servis sadece arkada vario lock kilit olduğunu söyledi!

Bende de 2003 wj var, Q2 sistemi ve hem önde hem arkada vari-lock var, demekki değişik opsiyonlarla gelmiş

Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda görülüyor ;)

Yanlışlıkla Q2 yazmışım , tabii ki sadece quadradrive var ama önde de arkada da vari-lock var, hem servisten hem araziden teyidlidir. wj lerdeki çekiş sisteminin linkini tekrar veriyorum, sayfa sonunda dediğim farklar tabloda görülüyor

http://www.wjjeeps.com/jmenu.htm

merhaba, bugün 2006 model GC limited için servise gidip ekspetiz yaptıracağız.Q2 olduğunu gördüm.
WJ ler de Q1 olduğunu biliyorum.

Ynt: Wj Jeep G.cherokee 2.7 Diesel Mi, Pajero 3.2 Diesel Mi?

Bu konuda güncel bilgisi yada yorumu olan varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Bu iki araç da 200.000 km nin altında bulunamıyor. Pajeronun artısı 7 kişilik olması, onun haricinde kullanan değerli üyelerin artılarını eksilerini yazması mümkün müdür?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR