Arama sonuçlarınız

1. nordic1903

Satılık - 1996 Model Land Rover Defenderler

96 model TDI lar ile ilgileniyorum..Telefonunuzu rica edebilirmiyim ?? Cenk

2. nordic1903

Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012)

Ynt: Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012) Seval ; Buluşma saati haftaya mı belli olur ?? Kafanda bir saat var mı ?? Cenk
  3. nordic1903

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? Elinde Gerber , Wenger ( Çok amaçlı çakı ) ve Bora Tiger olan biri olarak , yanımda en çok taşıdığım ve bana en çok yardımcı olan bıçak hep Bora olmuştur..Kamp , Doğa ya da Av farketmez bu üç aktivite de doğada icra edildiğinden ayrım...

4. nordic1903

4 günde Makedonya,Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saray Bosna, Kosova

Ynt: 4 günde Makedonya,Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Saray Bosna, Kosova Paylaşım için teşekkürler..Eğer var ise yol haritanızı da paylaşsanız ya da güzergah hakkında daha detaylı bilgi verebilirseniz , gelecekte aynı yolları kullanmak isteyen bizler için çok yararlı olur.. Saygılar Cenk
  5. nordic1903

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.. Yönetmene nacizane bir tavsiyem olacak ; Araç içi görüntü de alsın..Böylece seyircilerin o anı , o heyecanı yaşamasını sağlar.. Cenk

6. nordic1903

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Süper haber ;D

7. nordic1903

Defender Yağ Lambası

Ynt: Defender Yağ Lambası Valla yeminle aynı şeyleri yaşıyorum..İnsanın evladı hastalanmış gibi oluyor..Morali bozuluyor.. Üstadların dediği şu.."Araç yatak sarmışsa , ana yatakta boşluklar oluşur ve bu da motor sıcakken yağ basıncını düşürerek müşürü harekete geçirir.. " Tarık Kardeşimiz (...
  8. nordic1903

Defender Yağ Lambası

Ynt: Defender Yağ Lambası Valla az önce tekrar kontrol ettim..Kafam da hep orada..Ben yüksek ihtimalle Yaş Müşüründe olduğunu düşünüyorum..Zira yağ seviyesi de normal..Ek olarak motor çalışırken yağ çubuğundan yağ sıçratıyor.Ki bu , yağ pompasının çalıştığının göstergesidir diye...
  9. nordic1903

Defender Yağ Lambası

Günaydın ; Sabah sabah farkettiğim bir garipliği sizinle paylaşmak istiyorum.. Her sabah olduğu gibi kalktım.Defender'ıma bindim işe gelmek üzere yola çıktım..Evim işim arası yaklaşık 15 km dir.İşime varmaya yakın yağ lambasının yandığını farkettim.Hemen aracı kenara çekip durdurdum..Kaputu...

10. nordic1903

-18'den +10 Dereceye Bir Kış Kampı (Bolu - Aladağlar 2012)

Ynt: -18'den +10 Dereceye Bir Kış Kampı (Bolu - Aladağlar 2012) :)) Ciddi bir deneyim olmuş..Telsiz falan da yoktu sanırım..Zira bizler seve seve yardıma gelirdik Kızık Yaylasından..

11. nordic1903

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Aynı kadro olacaksa sorun yok ;D Fakat cümle sonundaki ( - sınız ) kısmı aynı kadro ile olmayacak anlamını taşıyor galiba :)
  12. nordic1903

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu + 1

13. nordic1903

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Ornek vermek için o kadar olağandışı bir araç seçmişsiniz ki :) Ne diyeceğimi bilemedim..Mustafa Abimizin aracı tepeden tırnağa defalaraca modifye görmüş , değil Türkiyenin bence Dünyanın sayılı Expedition Defender'larındandır..Yanlış hatırlamıyorsam spacer var o...
  14. nordic1903

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Örneklediğiniz Defender benim çok yakınen bildiğim ve şu an vatani hizmetinde bulunan Göktuğ arkadaşımıza aittir..Linkte de göreceğiniz gibi Motor değişimi görmeden + 30 'luk olmuş bir araçtır..Sadece motor değişiminin yaklaşık 10 lira olduğu br ortamda ,sizin tüm...
  15. nordic1903

Avrupa Offroad Lopez yollarında

Ynt: Avrupa Offroad Lopez yollarında Avrupa Offroad !!! Büyüksün :) Karakartal Haldun Abiiii seni de saygıyla selamlıyorum :)

16. nordic1903

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ..
  17. nordic1903

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ...
  18. nordic1903

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ..

19. nordic1903

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ...