Arama sonuçlarınız

1. erolsarı

Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım bu lastikte tam çamurluk..

2. erolsarı

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım bu lastik tam bir taşlık lastiğidir
  3. erolsarı

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım Öncelikle Bir lada Alacaksanız Ön takımına dikkat etmelisiniz çünkü ladalarda kemikli bir şase yok Bu araba yawaş bir off road için uygundur yolla hiçbir alakası yoktur eğer aracınızı çamurda sürecekseniz size ince tabanlı çıkıntılı bir lastik...

4. erolsarı

Artık Bende Nivacı Oldum

Ynt: Artık Bende Nivacı Oldum Hayırlı Olsun .. Lada güzel bir arazi arabası ben 2 tane lada topladım ama arbanın kemikli bir yapıyo sahip olmaması onu bu off road konusunda dayanıksız kılıyor..
  5. erolsarı

99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?..

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. Dikkat etmedim Açıkcası :D

6. erolsarı

Vitara Almak İstiyorum

Ynt: Vitara Almak İstiyorum Üstteki Kasayı tamamen kendim yaptım normal alsam 300 tl civarında bunu yaptım biraz sorunlar yaşadım hem arabanın hızını kesiyor hemde ağırlaştırdığı için çok benzin harcıyordu ama takıp çıkarmalı olduğu için o yönünden iyiydi

7. erolsarı

Vitara Almak İstiyorum

Ynt: Vitara Almak İstiyorum Bende 94 model bir JLX vardı ama hiç araziye çıkacak vaktim olmadı araba güzel hemde rahat Off road için Ben tek kapıyı Öneriyorum Normal yolluk olacaksa 5 kapılı bir vitara size uygun olacaktır.Off road için arabanıza bazı modifikasyonlar yapmanız...
  8. erolsarı

99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?..

Ynt: 99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?.. Vitara Ve Grand Vitara Tmamen farklı arabalar Vitara eğer modikikasyon yaparsan tam bi arazi canavarı Grand Vitara ise tamamen aile için güzel bir jip tarzı araba.
  9. erolsarı

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) Sayın Tuncel Lastiğinizn kaportaya sürtmememesi için biraz yükseltme yeterli hala lastikler sürtüyorsa çamurlukları çıkarabilirsiniz

10. erolsarı

Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu)

Ynt: Skystar Rally Raid (Off-road Modifikasyonu) Arabanız güzel olmuş güle güle kullanın.. Ama bunu gerçek bir arazi taşıtı yapmak istiyorsanız bu araca bir hava filtresi şart.

11. erolsarı

1984 Model Nisan Patrol Elektronik Ateşlemeye Çevirmek..

Ynt: 1984 Model Nisan Patrol Elektronik Ateşlemeye Çevirmek.. Hıdrolık Taktıracaksanız Bu size pahalıya patlayabilir Benim nissanımda düz ama aynı hıdrolık gıbı aracınızın resmini görebilirsem daha detaylı bilgi vere bilirim.
  12. erolsarı

86 Çift Kabin Nissan Aldım

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım .

13. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım .
  14. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım ..
  15. erolsarı

Ynt: 86 Çift Kabin Nissan Aldım ..