Arama sonuçlarınız

1. erolsarı

Kocael'de Off-Road Kulübü ya da Geziler Düzenleyen Bir Grup Var mı ?

Ynt: Kocael'de Off-Road Kulübü ya da Geziler Düzenleyen Bir Grup Var mı ? Kocaeliye yakın Sakarya War Sakaryadada RESCUE TEAM var http://www.4x4rescueteam.com/

2. erolsarı

lada niva

Ynt: lada niva selamlar Bir niva alacaksanız taban şasesinin oralarda çürüklere dikkat ederek alın çünkü ladalarda bolca çürük oluyor arabanın her tarafına bakın.
  3. erolsarı

Nasip Kısmet

Ynt: Nasip Kısmet Aynen.Nereye Gitsem beni utandırmıyordu bir kere yolda kaldığını hatırlamadım Bu canavarla Erzincana gidip geldim .

4. erolsarı

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Fuar nerede acaba?
  5. erolsarı

1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları Okudum aracınız çok güzel olmuş aracınız hakikaten bir canavar hakkını veriyordur inş.. ??? 8)

6. erolsarı

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları benimkide 86 model Nissan pick-up diesel Kasanın arkasında DATSUN yazıyor ama internette RALLY RAİD 4X4 geçiyor.

7. erolsarı

Nasip Kısmet

Ynt: Nasip Kısmet çOK gÜZELDİ
  8. erolsarı

Nasip Kısmet

Ynt: Nasip Kısmet iŞTE
  9. erolsarı

Nasip Kısmet

Ynt: Nasip Kısmet Merhabalar,Bendede Bir 1984 toyota hilux vardı. çok kemikli bir araba makaslı olması onun iyi yanı. araba tam bir canavar alır almaz her tarafını söktüm tabiki eski araba bakmamışlar çok çürük vardı hemen temizlettim. ilk önce tabana bir anti pas sonrada keçe çektim yalıtım...

10. erolsarı

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları saolun bendede bir suzuki vitara JLX 1.6 vardı güzeldi üst sepetimi kendim yaptım kaynaklaya kaynaklaya ama ben bu arabayla off roada fazla çıkamıyordum o yüzden hem arabayı yolda hızlı sürerken sağa çekiyor ve hızını azaltıp bi yandan çok...

11. erolsarı

Ynt: 1986 Nissan Patrol-SD33 Günlüğümün Fotografları üst sepeti kaç tl ye yaptırdınız acaba.birde aracınızın hızını etkiliyormu.?
  12. erolsarı

2000 Model Satılık Vitara

Ynt: 2000 Model Satılık Vitara Fiyatı Modeline Göre değişiyor .. ::)

13. erolsarı

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak Geçekten Mekanlar olsun Arabalar olsun güzeller kısmet bize inş..
  14. erolsarı

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Evet bu lastikler kesinlikle yok açin deil ve dişli olması bu nun zaten bir off road lastiği olduğunu gösteriyor.
  15. erolsarı

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz lastiğiniz ince gözüküyor sizde çamurcusunuz galiba..

16. erolsarı

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Aracınızı Baştan topluyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Acaba lastik olarak nasıl bir lastik tercih ediyorsunuz.?
  17. erolsarı

Dev Pajero

Ynt: Dev Pajero Biraz Abartılmış Ben çadırı yere Kurulur Die Biliyodum..İlginç :-\
  18. erolsarı

Nivaya Bu Lastik Takılırmı

Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı Google'la LASTİK TÜRK yazın istediğiniz ölçülere göre lastik var.

19. erolsarı

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? büyük geçmiş olsun Ama bu lada normaldir bende 2 tane lada topladım taban sacları full çürüktü kaynaklada kaynaklata arabanın tün deliklerini kapattık tüm tabana ANTİ-PAS ve PÜTÜR attım sonrada üzerine yalıtım için keçe...
  20. erolsarı

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk Arkadaşımıznda dediği gibi bu arabaya bakan çok az insan var ve bundan dolayı al sacların oralarda ön takım kısmında bolca çürük görebilirsin..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri