Arama sonuçlarınız

1. M

TezzMertek Mutfakta ( Biber Dolması)

Ynt: TezzMertek Mutfakta ( Biber Dolması) Elinize sağlık ama pek tarif olmamış bu :P bir en başta malzemeleri gördük , birde en sonda doldurulmuş halde dolmaları gördük , ara evreler yok : ) Bu güne kadar yediğim en güzel dolma kurutulmuş sebzelerden yapılan antep usulü acı biber ve...

2. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Bear Grylls'ın abartıcılığı konusunda haklı olabilirsiniz , fakat o adam gerçekten yetenekli ve cesur biri bence ... Tamam belki solucanı yedikten sonra gidip hamburgerini yiyor olabilir , ama solucanı da yiyor sonuçta : ) Mesela >>>...
  3. M

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Doğada Tek Başına - Dağ Evi 1. Bölüm (08.02.2012)

4. M

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin Amin
  5. M

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=TA7gnSyuIik&ob=av2e

6. M

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin Evet Murat abiyle aramız çok iyiydi bizim , çok eğlenceli biriydi çok makara yapardık : ) onu hep gülen yüzüyle hatırlıyorum : ) kızı olduktan sonra Murat abi binmesen şu merete artık dedim , ama demekle olmuyor işte , motosiklet bir sevda . Kolay...

7. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Fotoğrafları telefonumda var , müsait bir zamanımda eklerim . Yavrular henüz yürüyemiyorlar , emekliyorlar : ) gözleri yeni açılmış . İçlerinde gözlerinden biri açılmayan vardı , tek gözüyle bakıyordu etrafa : ) acaba diğerini açmasına yardımcı olsam hafifçe aralarsam diye...
  8. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Yavrulara elimle dokunmuyordum ama birkaç defa yataktan aşağı düştüler halının üzerine . Anneleri de yoktu , mecburen yavaşça alıp tekrar yatağın üzerine koydum , birde kutuya koyarken dokundum onun dışında hiç dokunmadım . Dün akşam üstü marketten iki büyük kutu aldım ...
  9. M

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları O geldi aklıma ama hayvan barınaklarında hayvanlar perişan halde . Oraya vermem asla ...

10. M

Kedi Yavruları

Arkadaşlar herzaman yemek verdiğim kedi , yavrularını haberimiz olmadan odama yatağımın üzerine taşımış . Evde beslemem imkansız , ne yapmamı önerirsiniz ? Bir kutuya koyup bahçenin güvenli bir yerine koysam , ama bu defa da yavrular büyüyünce başıma bela olur : ) bir bela yetiyor şuan için , 4...

11. M

Araç Konuları ve Mesajları

Ynt: Araç Konuları ve Mesajları Hayat arabalardan ibaret ise haklısınız . Sitenin kuruluş amacı offroad'a yönelik değil bildiğim kadarıyla ama daha çok offroad'cıların hakimiyetinde . Aramızda bundan hoşlanmayanların da olabileceğini düşünüyorum :) tabiki araçlar da konuşulsun ama hep araç...
  12. M

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Merhaba , Trt'de yayınlanan Zor Yollar programıyla bir ilginiz var mı acaba , hep merak ediyordum , fırsat bulmuşken sorayım : )

13. M

Ynt: Araç Konuları ve Mesajları Peki ...
  14. M

Ynt: Araç Konuları ve Mesajları Anlamadıysanız anlatmak için çaba sarfetmeme gerek olmadığını düşünüyorum : ) Herhangi bir sonuca ulaşmayacağı aşikar : ) Kolay gelsin .
  15. M

Merhaba arkadaşlar , benimde naçizane bir şikayetim var : ) Kızacak belki bazı arkadaşlarımız ama ben forumda çok fazla araç konusu olmasından ve mesajların çoğunlukla bu konulara atılmasından hatta forumun araç konuları üzerinden işleyişinden rahatsızlığımı dile getirmek istedim : ) Yukarıda...

16. M

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Merhabaa , ben severimmm : ) yarı Yunan'ım zaten ... Tşkler paylaşım için ... Bir tane de benden , Nikos Vertis http://www.youtube.com/watch?v=K-mvWJhprng&feature=related
  17. M

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Doğada Tek Başına - Bölüm 14 - Arazi Aracı http://www.youtube.com/watch?v=0KiwPDlPFnM
  18. M

türklerin gerçek hikayeleri....

Ynt: türklerin gerçek hikayeleri.... Çok güzel :)

19. M

Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir?

Ynt: Sizi Siz Yapan En Önemli Özelliğiniz Nedir? Sürekli sırıtmam : )
  20. M

Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler)

Ynt: Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler) Gel ben sana yardımcı olayım , başka şekilde ticari işler yap . Bu tür şeylerle güzel vaktini harcama ... Kimse kimseye bedavadan para vermez yada tshirt vermez . Teklifimi düşün , kabul edersen yardımcı olurum : )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri