Araç Konuları ve Mesajları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melis_burcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,204

melis_burcu

Kamp I
Merhaba arkadaşlar , benimde naçizane bir şikayetim var : )

Kızacak belki bazı arkadaşlarımız ama ben forumda çok fazla araç konusu olmasından ve mesajların çoğunlukla bu konulara atılmasından hatta forumun araç konuları üzerinden işleyişinden rahatsızlığımı dile getirmek istedim : ) Yukarıda sayfanın sağ üst köşesinde Yeni Gönderilen İletiler sekmesine tıklar mısınız rica etsem : ) sonra açılan sayfada yukarıdan aşağıya doğru bir bakar mısınız : ) Teşekkürler . İyi akşamlar ...

Etiketler

Ynt: Araç Konuları ve Mesajları

Anlamadıysanız anlatmak için çaba sarfetmeme gerek olmadığını düşünüyorum : ) Herhangi bir sonuca ulaşmayacağı aşikar : ) Kolay gelsin .

Anladım ama Doğa Sporlarında etkinlik yapmak ve bu etkinliğe ait raporları düzenleyip forumda yayına sokmak, araçlar ile ilgili konuları yayına sokmaktan daha zor.
:(

Doğa sporları etkinlikleri sadece hafta sonlarına mahkum iken araçlar ile ilgili konuları her daim yapılabilir ve forumda konu açılabilir.
karda kışta yürüyüş tırmanış uçuş veya dalış yapmak başka, araçlar konusunda konu açmak başka.

Araçların forum içinde baskın çıkması çok doğal.
Elimizden gelebilecekler de çok kısıtlı.

İlginiz için teşekkürler bu arada.

Forumun hangi alanda daha etkin olduğunu anlıyoruz bu sekmeden.. Erkek çocukları için oyuncak arabalar vardır. Babaları için ise gerçekleri.. Bu yazdığınız şikayet eşyanın doğasına aykırı.. Demek ki gezenbilir erkek egemen ;D

Hayat arabalardan ibaret ise haklısınız . Sitenin kuruluş amacı offroad'a yönelik değil bildiğim kadarıyla ama daha çok offroad'cıların hakimiyetinde . Aramızda bundan hoşlanmayanların da olabileceğini düşünüyorum :smiley: tabiki araçlar da konuşulsun ama hep araç konuşulmasın . Şehir stresinden biraz olsun uzaklaşıp sanal da olsa doğa ile iç içe olmak için giriyoruz bu siteye , fakat diferansiyel dişlilerini 100 kmde kaç litre mazot yaktığını yaklaşma açısının kaç derece olduğunu 3500 tonluk çekme kapasitesini okumaktan konuşmaktan doğaya pek vakit kalmıyor .

Göktuğ,

Seni yasaklıyorum.
Çamurdan konuş ama dağda patika da ki çamurdan bahset.
;D

BTB_Wild' Alıntı:
Hayat arabalardan ibaret ise haklısınız . Sitenin kuruluş amacı offroad'a yönelik değil bildiğim kadarıyla ama daha çok offroad'cıların hakimiyetinde . Aramızda bundan hoşlanmayanların da olabileceğini düşünüyorum :smiley: tabiki araçlar da konuşulsun ama hep araç konuşulmasın . Şehir stresinden biraz olsun uzaklaşıp sanal da olsa doğa ile iç içe olmak için giriyoruz bu siteye , fakat diferansiyel dişlilerini 100 kmde kaç litre mazot yaktığını yaklaşma açısının kaç derece olduğunu 3500 tonluk çekme kapasitesini okumaktan konuşmaktan doğaya pek vakit kalmıyor .

O zaman kendi adıma özür dilerim. Araçlarımız aslında araç olmaktan çıkıp, amaç oldu. Madalyonun diğer yüzünde sayfalarca emek verip öğrendiğimiz, araştırıp uyguladığımız işler sonucunda 3000 metreye 1 metre karda çıkabiliyorsak, kamp atıp, kartallarla yemeğimizi paylaşmak içindir ;D

BTB_Wild' Alıntı:
Çok halklısınız!
Defender ile ilgili konu açtığımda bir çok mesaj alabiliyorum ancak diktiğim ağaçlara 1 yada 2 yorum gönderenler oldu.
Bende tepki olarak bir daha ne görsel nede anlatım olarak paylaşımda bulunmayacağımı beyan ettim.
Sonuçta paylaşım bekliyor insan,motive olmak için.
Gerçekleştirdiğin güzelliğin paylaşılmasını istiyor insan ama nerde?
Bizler doğayı lafta seviyoruz ama araçlarımıza adeta tapıyoruz maalesef türkiye olarak böyle insanlarız.

dalyan' Alıntı:
Çok halklısınız!
Defender ile ilgili konu açtığımda bir çok mesaj alabiliyorum ancak diktiğim ağaçlara 1 yada 2 yorum gönderenler oldu.
Bende tepki olarak bir daha ne görsel nede anlatım olarak paylaşımda bulunmayacağımı beyan ettim.
Sonuçta paylaşım bekliyor insan,motive olmak için.
Gerçekleştirdiğin güzelliğin paylaşılmasını istiyor insan ama nerde?
Bizler doğayı lafta seviyoruz ama araçlarımıza adeta tapıyoruz maalesef türkiye olarak böyle insanlarız.

bence dert etmeyin.. bu pembe dizilerin reyting oranının belgesele oranla yüksek olması gibi..

hsbasar' Alıntı:
Özellikle ilgilendiğiniz bir konu varsa o konu başlığına tıklayarak sadece o konu ile ilgili son mesajları görebilirsiniz.

Örneğin kanyoning : [SIZE=78%]http://www.gezenbilir.com/index.php?board=308.0[/SIZE]

Yetkili biri olduğunuzu düşündüğümden sebep sizden bir ricam olacak.

Bir otomobil meraklısı olarak forumun otomobil bölümünün neden gelişigüzel düzenlendiğini merak ediyorum. Marka bazında sorun yaşanan firmalar olduğu içinmi atlamalar oluyor ?

Örneğin "Mzkt Volat" a özel forum var, satış adeti senede 3 ile 5 i geçmeyen markalar var. Örneğin odd verileriyle ilk altı ayda 4000 satmış skoda yok, yine Infiniti yok. Sırf ağır arazi araçlarının konusu var desem anadol ve chery neden var ?

En azında odd resmi satış rakamları baz alınarak piyasada yaygın olarak bulunan araçlara dair bölüm olsa iyi olmazmı aceba ? İyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR