Arama sonuçlarınız

1. cesuregelim

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Nisan ayında bir başka olacak Yedigöller..eminim..bu okudukların için verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. 2016 gidecekler için hem resim, hem de bilgileri bekleyin.. sevgiyle kalın, geze kalın...

2. cesuregelim

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya merhaba, yeni üye olmanız nedeniyle , bir bilgi sahibi olamadım...hangi vasıta ile, nasıl, ve kimlerle, böyle bir seyahati planladınız..bana yazar iseniz..sevinirim...saimsimsir
  3. cesuregelim

Karavancılar Arası Dayanışma...

Ynt: Karavancılar Arası Dayanışma... Merhaba, Biz karavancıların olmazsa olmazlarından olan birbiri ile dayanışma , yardımlaşma, her birlikteliğinizde önemle vurgu yaptığımız bir konudur..ve seyahatlerimiz de, yer seçiminden tutunda . her hangi bir arıza veya usta gereksiniminde bu daha bir...

4. cesuregelim

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları merhaba, kışı Alanya'da kardeşimin yanında geçiriyordum ve havaların son günlerde ısınması ile, yine yollara düştüm..resimlerdeki birlikteliğiniz de bir kişilik yeriniz var ise, tanışmak adına , karavancı dostlara merhaba demek istedim..tl. 0535...
  5. cesuregelim

Karadenizli Amazonların gizli cenneti GİDEROS

Ynt: Karadenizli Amazonların Gizli Cenneti Gideros sevgili Cavit abicim, ikinci gün buradayım Cide'deyim...böylesine bilgilerin var olduğu ortamda gidip görecek yerleri bu şekilde bulmuş olmak çok rahatlatıcı..Sinop'an bu tarafa bütün sahil kıyı şeridinden devam ediyorum..ben görevim icabı TNT...

6. cesuregelim

Boğazkale/hattuşa´da Karavan Kampı.

Ynt: Boğazkale/hattuşa´da Karavan Kampı. merhaba, ilanınızın tarihini görünce , belki gidip görmüş olmalısınız ve bilginiz vardır diye düşündüm.böyle bir kamp yeri var mı , nerede?..şu anda İzmir'den Ankara'ya yol almaktayım..bu seneki rotam Çankırı-Kastamonu- İnebolu sola dönerek BATI...

7. cesuregelim

Karavan Çatı Profili,

Resim koyamadığım için daha önce satılık çatı profili profili ilanımı resimli olarak tekrarlıyorum.Karavanın imalatında fazla olarak döktürülen profiller satılıktır.ilgilenen arkadaşlarıma duyurulur..fiatı 30 TL
  8. cesuregelim

Teşekkür Mesaj

Sevgili GezenbilirArkadaşlarım, 28 Kasım'da Karavanımla geçirmiş olduğum kaza nedeniyle sıhhatım yerinde olsa da moralman iki ayı bulan nekahet devresi sonuna kadar siteden uzak kaldım . Şu anda gayet iyi bir durumdayım.. Beni defalarca arayıp süreci takip eden...
  9. cesuregelim

GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

28 Kasım 2012 tarihinde Denizli'ye gelmeden Tavas Kavşağında geçirmiş olduğum ve de Karavanımı tamamen kaybetmeme vesile olan KAZA NEDENİYLE, beni telefonla arayan ve sitemizde geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bir haftayi geçen süre içerisinde...

10. cesuregelim

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

İzmir Karavancı ve Gönüllüleri , 6-7 Ekim 2012 kapanış birlikteliği teşekkürler Sevgili Karavancı ve gönüllüleri (bu çok tuttu) arkadaşlarım'a gerçekleştirdiğimiz yılı her ne kadar kapatmak mümkün olmasada, bu sebeple toplandığımız ve birbirimizi daha yakın(çok dostlar ediniyor...

11. cesuregelim

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve gönüllüleri ,Kapanış birlikteliği 1. saim şimşir 2. salih izmirli 3. metin 0035 4. derindeniz 5. zeki tırnova 7. ahmetahmet...
  12. cesuregelim

2012 yılı GÜZ KAPANIŞI İZMİR 2012 Yaz açılışını gerçekleştiremediğimiz birlikteliğimizi kış aylarına girmeden Tüm Ege bölgesi dahil gelebilecek Diger Bölge Karavancıları dahil 6-7 Ekim tarihlerinde İçinde...

13. cesuregelim

AVRUPA dan Yedek Parca,Aksam,Aksesuar temini

Ynt: AVRUPA dan Yedek Parca,Aksam,Aksesuar temini merhaba, oncelikle sitemize ve aramıza hoş geldiniz diyorum. Almanya'da hangi şehirde olduğunuzu bilemiyorum.Arabam için (Citroen Heimer ) 1990 tabii ki gerekli bir parça olursa size nasıl ulaşacağımı, (mail gibi bir kolaylık...
  14. cesuregelim

Vefat .

Ynt: Vefat . Tüm Gezenbilir Dostlarım, Temennileriniz ve bana ulaşan duygularınız için teşekkürlerimi iletiyorum.Sevgiyle kalın.. Sevdiklerimiz böyle ansızın kaybolabiliyor,ve geride bir çok anı ve yaşam içinde irili ufaklı değerli kareler...
  15. cesuregelim

2012 'ye burada başlayalım..İzmir Sığacık'tayız..

Ynt: 2012 'ye burada başlayalım..İzmir Sığacık'tayız..iptal edildi Kızkardeşimin vefatı nedenile buluşmanın iptal edildiğini bildiririm..

16. cesuregelim

Ynt: 2012 'ye burada başlayalım..İzmir Sığacık'tayız.. Arkadaş'larımızın uyarılarıyla, konu HABERLER DUYURULAR kısmına aktarılmıştır.
  17. cesuregelim

2012'ye İzmir Sığacık'tan başlayalım..

2012 ye merhaba diyerek yola çıkmış arkadaşlarımız var tabii.Onları candan kutluyorum. Ancak bu sene biraz da havaların sert geçmesi nedeniyle olacak, telefonla arayabildiğimiz arkadaşlarımız hala Ev'lerindeler. Bundan başka kendi karavanını yaparak haklı bir övünç duyduğumuz...
  18. cesuregelim

Ynt: 2012 'ye burada başlayalım..İzmir Sığacık'tayız..

19. cesuregelim

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Tek Forum'da böyle bir çalışma adına yapılanları takdirle karşılıyorum,katılımı ve sonuçlarını yakından takip edelim ve bu güzel uğraşın neticeye ulaşmasına katkımızı koyalım. Sevgiyle kalın..
  20. cesuregelim

2012 ye merhaba diyen arkadaşlarımız var tabii.Onları candan kutluyorum.Ancak bu sene biraz da havaların sert geçmesi nedeniyle olacak, telefonla arayabildiğimiz arkadaşlarımız hala Ev'lerindeler. Bundan başka kendi karavanını yaparak haklı bir övünç duyduğumuz Mehmet Orbay...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri