2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cesuregelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,042
İzmir Karavancı ve Gönüllüleri , 6-7 Ekim 2012 kapanış birlikteliği teşekkürler

Sevgili Karavancı ve gönüllüleri (bu çok tuttu) arkadaşlarım'a gerçekleştirdiğimiz yılı her ne kadar kapatmak mümkün olmasada, bu sebeple toplandığımız ve birbirimizi daha yakın(çok dostlar ediniyor insan) birlikteliğimizi gerçekleştirdik.
Gezenbilir'in bize sağladığı sitemizde nede olsa insan bir resim ve haberlerin birbirimizi tanımada'ki eksik yanlarını bu beraberce birşeyler gerçekleştirmek adına yapılması, yeni dostlukların daha sıkı gelişmesi,sözler, telefonlar, dertleşmeler, velhasıl bir aile olmanın mutluluğu..işte bunlar 6-7 Ekim buluşmamızda oldukça yaşandı.
Güzel bir kamp ateşi, yemekte müzik, yemek sonrası devam eden gece yarısı sona eren hoş bir akşam...
Resimlerimiz oldukça çok olmalı.. hani koştururken, resim çekmeye fırsat bulan arkadaşlardan ricamız bunları sitemizde yayınlamaları..
Gelen tüm arkadaşlarım , teşekkürlerimi iletiyor, sevgiyle kalın diyorum..

cesuregelim' Alıntı:

2012 yılı GÜZ KAPANIŞI İZMİR
2012 Yaz açılışını gerçekleştiremediğimiz birlikteliğimizi kış aylarına girmeden
Tüm Ege bölgesi dahil gelebilecek Diger Bölge Karavancıları dahil
6-7 Ekim tarihlerinde

İçinde, URLA YELKEN KLUBÜ (OPTİMİST).. 'in bulunduğu , Eski Eshot Kampı arazinde
gerçekleştirmek istiyoruz..60 karavanı barındaracak kapasitede bir alan..gelecek arkadaşlarımız, kamplarına önceki tarihlerde ve daha sonra da devam edebilecekleri elektiriği olmayan bir geniş arazı..
Deniz bu mevsiminde Urla'da muhteşemdir. Gelecek küçük karavan gönüllüsü küçük kardeşler için ise deniz onlara göre , öncelikle sığ ve gittikçe derinleşen uygunlukta.
Arabası ve diğer imkanlarla gelen misafirler için Çadır Kamp kurulacak güzellikte..
Cumartesi akşam kamp ateşi yakılacak, ve birlikteliğimizden ne doğarsa güzel bir gece geçirebilmek adına, karavan ve karavan gönüllüleri ' ni ve dostlarımızı, bekliyoruz..

koordinatları;
38 21 32 N
26 47 10 E

şarap mahzende yıllanır 033.jpg

şarap mahzende yıllanır 011.jpg

şarap mahzende yıllanır 045.jpg

şarap mahzende yıllanır 018.jpg

şarap mahzende yıllanır 030.jpg

Etiketler
Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Tebrikler :smiley: . Bu tip etkinlikler katılamasak da insanı mutlu ediyor. Etkinliklerinizin devamını dilerim.

Sevgili Karavanseverler,
Bu sayfayı bugün tesadüfen gördüm ve bu harika birlikteliğinize katılamadığımız için inanın çok üzüldüm. Çünkü ben ve eşim de bugünlerde yeni aracımıza ısınma ve bizler gibi yollarda olan dostlarla karşılaşma telaşındayız. Her ne kadar 3-7 Ekim günlerinde Marmaris/Boncuk Koyu, Bodrum/Ortakent ve Didim/Tavşanburnu turları atıyorduk. Ama önceden bu yazıyı okumuş olsaydım kesinlikle programımızı bu birlikteliğe katılacak şekilde ayarlardık. Ne yapalım sağlık olsun. Umarım bundan sonraki ilk buluşmamızda biz de aranızda oluruz. Ben her ihtimale karşılık cep telefonumu buraya yazıyorum (532-316 32 91). Çünkü her zaman internete ulaşmak mümkün olamayabiliyor. Bu arada Kurban Bayramı ile ilgili herhangi bir gezi planı düşünülüyor mu acaba? Tabii hava durumunu pek araştıramadım. Ben ve eşim bugün İzmir'e yakın iki kamp alanını gezme ve fotoğraflama imkanımız oldu. izlenimlerimizi ve fotoğraflarımızı Kamp alanları başlığı altında yayınlayacağım. Yakında görüşmek ve paylaşmak umuduyla herkese çok selamlar,
Adnan Ilgaz

Katılımları ile bizleri sevindiren İstanbul'dan Cengiz bey ve Ailesi ,Bülent Bey ve Ailesi , Torbalı-Ayrancılar'dan İsmail Bey ve Ailesi , Bornova'dan Yavuz bey ve Ailesine Teşekkürler.

SAM_1852.JPG

SAM_1871.JPG

SAM_1882.JPG

SAM_1889.JPG

Kampta neşeli görüntüler.İzmir'den Zeki Bey ve Ailesine Ahmet Bey ve Ailesine teşekkürler

SAM_1892.JPG

SAM_1897.JPG

SAM_1900.JPG

SAM_1902.JPG

SAM_1903.JPG

Değerli İzmir gurubu baktım çok güzel eylenmişsiniz bende fazla vakit geçirmeden son postaya yetişeyim dededim gazi kırık kolumla ve bu hafta geldim ve burda yine her biri bir birinden değerli dostlarla geçirdiğim bir kaç gün harikaydı.Ayrıca İzmir karşı yakada bulunan bütün karavancı dostlarla birlik olduk onlarada burdan teşekkürlerimi bildirmek isterim beni karşıyaka bostanlı iskelesinde hiç yanlız bırakmadılar..Ve burda Urlada Sami ve Saim kardeşim Zeki kardeşim herkes bizimle yakından ilgilendiler bir kaç fotoda benden..Saygılar

IMGP5891.JPG

IMGP5892.JPG

IMGP5893.JPG

IMGP5894.JPG

IMGP5875.JPG

Maalsef bu etkinlikten haberim olmadı, sizlerle bir araya gelemediğim için üzüldüm İnşallah bir dahaki sefere bende aranızda olurum sağlıcakla kalın.

Biz Ege'deyken çok güzel bir etkinlik olmuş ama kaçırmışız. Saim beyle Bozburun'da tanışmıştık. Paylaşmak güzel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri