Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim???

Ynt: Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim??? Bir Turizm şirketi kanalıyla işlemlerinizi gerçekeleştirin, derim...

2. bluedreamms

Midland GXT 1000 Kullanma Klavuzu...

Ynt: Midland GXT 1000 Kullanma Klavuzu... İngilizce, ama belki işinize yarayabilir... :) Hayırlı olsun http://www.weatherconnection.com/manuals/GXT1050VP4.pdf
  3. bluedreamms

2005 pajeromu satmak istiyorum

Ynt: 2005 pajeromu satmak istiyorum http://www.araba.com/4258028/Mitsubishi-Pajero-32-DI-D

4. bluedreamms

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Amundsen Bir maceracı denizcinin hayatı ve keşifleri. İngiltere, Norveç ve ABD nin neden gelişmiş ülke olduklarını anlayabileceğimiz bir kitap Katılmıyorum... Kütüphaneler var ve kullanmak bedava....
  5. bluedreamms

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Shimal bisiklet kullanan varmı? Test eden varsa görüşleri nelerdir?

6. bluedreamms

Google Earthla harita basma

Ynt: Google Earthla harita basma Kastetiğiniz büyük haritalar mı? Konuyu biraz daha açıklarsanız....

7. bluedreamms

Google Earthla harita basma

Ynt: Google Earthla harita basma Sol üst köşeden, Dosya> kaydet..... Çıkan JPG formatındaki resmin yazıcıdan çıktısını al.... :)
  8. bluedreamms

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Son tahlilde Kron sport tourer benim için öne çıkmış durumda. :)
  9. bluedreamms

Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network )

Ynt: Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network ) Üstadım, Konuya vakıf olduktan sonra hiç durmadım. Başladım çalışmaya... Trac üyesi bir kulüp buldum, gittim öğretin bana, çalıştırın beni dedim.... Hiç ikilemeden tamam dediler... Çalıştım, halen çalışıyorum. Bir...

10. bluedreamms

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Carraro bayileri Bianchi verelim diyorlar. :) Carraro da Cosmo ve Force 612 yi incelemek istemiştim, yok... Sanırım bayilerle sorunları var. Scott sub serisi hoş beğendiğim sub40. Fakat Specialized Crosstarail arasında fiyat...

11. bluedreamms

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Sedona ya bisiklet bakmaya gittim.. 311 yoktu ama bir tavsiye geldi... Specialized Crosstrail... Deneyimi olan varmıdır?
  12. bluedreamms

Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum

4 sene önce CE belgesi istenmiyordu. Şimdi, Faturayı kesen şirket botla birkikte CE belgesi de vermesi gerekir. Zodiac Türkiye sorumlu firması ile konuşmanızı öneririm. http://www.zodiac.com.tr/iletisim.php Bu tür botlar genelde teknelerde yardımcı ulaşım aracı olarak kullanıldığından ayrıca...

13. bluedreamms

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Mahindra nın 1945 yılından beri araç üretmesi, bunu yaparken Jip, Mersedes gibi firmalardan destek alması, Hindistan ın yol, arazi şartlarına göre imalat yapması euro 4 turbo dizel motoru ve fiyat avantajları, arazi modifiyesine uygunluğu offroad meraklısı veya benim...
  14. bluedreamms

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? ssang' çılar haber pek' te fena değil hani...... ;D http://www.arabalar.gen.tr/mahindra-ssangyongu-ele-gecirdi-h1787.html
  15. bluedreamms

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Bence son nokta... Araç tartışmasına bile gerek yok.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66989.0 Özellikle 3 sayfada ki bu bilgiyi ders olarak ayrıntılandırmak gerekir. offroad hakkında bu kadar güzel bilgiyi bu kadar güzel basit ama anlaşılır anlatan yazı...

16. bluedreamms

Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Tesadüfen gördüğüm bir marka ve tesadüfen offroad'un ne olduğunu anlatan bir yazı... Sn. Tuğsan, Bilgiler için Teşekkür ederim. Bilmediğim bir marka Mahindra benim için farklı bir boyut kazandı. :)
  17. bluedreamms

Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender

Ynt: Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender Bir de telefonla arayan kişi; "Abi ben esnafım yap bi güzellik, ekmek paramız çıksın" dedimi nevrim dönüyor. :) Modern zaman dilencileri....... ;D
  18. bluedreamms

Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı

Ynt: Çok Temiz Denildi; Baktım ki Hayal Kırıklığı Bu aralarda eski model 4 çeker arac fiyatları 3 bin kadar iniyor. :)

19. bluedreamms

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Ortalama 15 bin bütçeye, köy yollarında ve patika türü yollarda doğada olmak için ailece, amatörce kullanılacak, 4x4 dizel, 4-5 kişilik ve ihtiyaç, eşya ve yiyecekleri taşıma alanı da olan, Zaman zaman şehirler arası...
  20. bluedreamms

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... Hibrit bisiklete örnek verebilirmi ustalar acaba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri